ICT Diensten

Systeembeheer, VoIP, Draadloos netwerk, Backup, Websites en nog veel meer

SYSTEEM
BEHEER

LEES MEER

ONLINE
BACKUP

LEES MEER

TELEFONIE
VOIP

LEES MEER

DRAADLOOS
NETWERK

LEES MEER

ICT
ONDERHOUD

LEES MEER

ALARM
SYSTEEM

LEES MEER

BEVEILIGINGS
CAMERA’S

LEES MEER

4G
INTERNET

LEES MEER

PRINTER
BEHEER

LEES MEER

ICT
ABONNEMENT

LEES MEER

Uw ICT volledig beheerd voor een vast maandelijks bedrag

Voor een vast bedrag per maand beheren wij uw gehele ICT zodat uw maandelijkse kosten voorspelbaar zijn.
Dat kan zelfs al voor gemiddeld € 1,- per dag per werkplek.

Uw servers, netwerken en computers worden door ons beheerd en onderhouden
; dure investeringen in hardware zijn niet meer nodig

neem contact opmet van dulst automatisering

ICT Diensten

Wij bieden verschillende ICT-diensten aan, zo bieden wij o.a. werkplekbeheer, systeembeheer en een Full Service Abonnement aan voor een vast bedrag per maand +/- € 35,00 per werkplek zodat uw ICT op niveau blijft en u precies weet wat de maandelijkse kosten zijn voor het ICT-beheer.

Van Dulst Automatisering biedt diverse diensten aan waaruit u kunt kiezen, zo kunt u zelf kiezen waar u ondersteuning en onderhoud nodig heeft.


ict diensten

Uitbesteden volledig ICT-beheer?

Wilt u het volledige ICT-beheer uitbesteden dan kunt u kiezen voor ons Full Service Abonnement, dit is een totaalpakket voor het proactief beheer en onderhoud van ICT.

Hierin zijn onder andere het monitoren van uw servers en onbeperkt support bij eventuele storingen inbegrepen.

Een groot voordeel van het Full Service Abonnement is dat wij moeten zorgen dat u ICT-problemen tot een minimum beperkt blijven zodat wij zo min mogelijk arbeid hebben om onze klantenservice en ons kunnen focussen op proactief beheer om problemen te voorkomen.

Daarnaast betaalt u een vast bedrag per maand per werkplek. Hierdoor komt u niet voor vervelende verrassingen te staan. Éen prijs voor gehele ICT-ondersteuning met maandelijkse rapportage en ruggenspraak.

neem contact opmet van dulst automatisering
diensten uitbesteden volledig ICT beheer

Uw ICT leverancier

Naast het beheer van uw ICT leveren wij ook computers, laptops en andere hardware die nodig zijn voor uw bedrijf tegen een aantrekkelijke prijzen.

Hierdoor heeft u één bedrijf die het beheer en onderhoud uitvoert en ook de hardware levert. Zo ontzorgen wij u maximaal.

diensten leveren computer op locatie

Uitbesteden werkplekbeheer

Met uitbesteden werkplekbeheer wordt u ICT netwerk zoals computers en laptops proactief beheerd. Zo worden de computers en servers 24/7 in de gaten gehouden (gemonitord) en worden eventuele problemen die verwacht worden al vroegtijdig aan ons doorgegeven zodat wij deze direct kunnen verhelpen.

Full Service Abonnement

Ook bieden wij een Full Service Abonnement aan. Een Full Service betekend eigenlijk dat alle werkzaamheden en onderhoud omtrent computer, laptops, servers zoals storingen, beheer, gebruikersvragen, updates, programma installatie’s en updates onder deze dienst voor een vast bedrag per maand.

Zo weet u precies wat u per maand betaald voor het complete beheer van uw ICT netwerk. Bekijk de voordelen van een Full Service Abonnement op onze pagina Full Service Abonnement

Meer informatie over onze diensten?

Indien u meer informatie wilt over onze ICT-diensten voor uw onderneming kunt u met ons contact opnemen via telefoonnummer 085 – 744 1000 of stuur een e-mail naar info@vandulstautomatisering.nl

neem contact opmet van dulst automatisering