Computer onderhoud

Computer onderhoud

Heeft u computer onderhoud nodig? Dan bent u bij van Dulst Automatisering aan het juiste adres! Er wordt vaak gedacht dat een laptop of computer geen onderhoud nodig heeft, maar dit is allerminst waar. Een computer is een machine welke continu up-to-date dient te zijn. Net zoals een auto heeft uw computer onderhoud nodig. Bent u benieuwd wat wij verstaan onder onderhoud voor uw computer en wat wij voor u kunnen betekenen? Lees dan snel verder!

 

Neem direct contact met ons op

 

computer-onderhoud


Computer onderhoud: software update

computer-onderhoud-updates-150x150
Er staat ontzettend veel software op uw computers en al deze software dient up-to-date te blijven. Blijven de updates uit? Dan raakt uw software verouderd en dit kan voor veel problemen zorgen. Om deze reden zijn software updates dan ook een belangrijk onderdeel van computer onderhoud. Met de juiste onderhoud en tijdig updaten worden veel problemen voorkomen.


Computer onderhoud voor een snelle computer

snelheid-computer-onderhoud-150x150Niemand houdt van een trage computer. U kunt niet meer snel en efficiënt werken. Wanneer u regelmatig een computer onderhoud laat uitvoeren, dan zult u zien dat de snelheid van uw computer niet achteruit gaat.

 

Bij veelvuldig gebruik van uw computer zult u zien dat uw computer in de loop der tijd langzamer wordt. Dit is vaak het gevolg van een wirwar aan informatie.

 

Tijdens het computer onderhoud zullen wij onder andere een defragmentatie uitvoeren. Alle informatie blijft behouden, maar wordt weer gestructureerd.


Computer onderhoud om zinloze bestanden en informatie te verwijderen

computer-onderhoud-logo-cleaner-150x150
Wanneer u vaak gebruikmaakt van het internet dan is regelmatig computer onderhoud zeker aan te raden. Bij het bezoeken van websites onthoudt uw computer veel informatie. Dit zorgt ervoor dat de website bij een volgend bezoek sneller laadt. Dit zorgt echter vaak wel voor zinloze bestanden en informatie op uw computer wat de computer kan vertragen. Tijdens het onderhoud kunnen we deze bestanden voor u verwijderen.


Malware en virussen verwijderen tijdens het computer onderhoud

computer-onderhoud-malware-150x150
Op de meeste computers vinden we inmiddels wel een virusscanner. Desondanks beschermt deze software vaak niet volledig. Veel computers zijn namelijk slachtoffer geworden van malware en dit wordt vaak niet gezien door de virusscanner. Tijdens het computer onderhoud sporen wij eventuele virussen en malware op en worden deze verwijderd.

 

Het is belangrijk om malware tijdig te verwijderen, omdat deze malware onder andere uw gedrag op het internet en uw computergebruik bijhoudt, zonder dat u daar toestemming voor heeft gegeven. Vaak weet u het niet eens. Deze informatie kan in de verkeerde handen worden misbruikt!


Computer onderhoud door Van Dulst Automatisering

Van Dulst Automatisering is al jaren gespecialiseerd in computer onderhoud. U bent bij ons aan het juiste adres voor uiteenlopend onderhoud voor uw computer. Wij komen bij u op de zaak of thuis langs om het onderhoud uit te voeren. Zo bent u geen tijd kwijt aan het halen en brengen van uw computer of laptop.

 

Tijdens het computer onderhoud voeren we standaard het volgende uit:

 

  • De computer voorzien van de nieuwste Windows updates.
  • De nieuwste drivers en software installeren van alle hardware zoals printers en andere randapparatuur.
  • Computer nalopen op eventuele malware en virussen.
  • Het opschonen van oude en onnodige data.
  • Uw computer optimaliseren voor uw gebruik, zoals snelheid en stabiliteit.
  • Adviseren hoe u sneller en efficiënter kunt werken met uw computer.

ICTWaarborg gecertificeerd

computer-onderhoud-ictwaarborg-logo-150x150
Van Dulst Automatisering is gecertificeerd door ICT Waarborg. Dit betekent dat wij een erkend (automatisering) computer reparatiebedrijf zijn en dat wij aan alle voorwaarden voldoen die een reparatiebedrijf moet hebben.

Daarnaast bent u ervan verzekerd dat Van Dulst Automatisering een bedrijf is die ervaring heeft en duidelijk is in communicatie.


Vragen en informatie

Heeft u interesse in of vragen over deze dienst, neem dan contact op via 085-744 1000 of via info@vandulstautomatisering.nl.

 

Neem direct contact met ons op

Steging Dakbedekkingen.

Wij worden door klanten beoordeeld met een 9.3 van 10 gebaseerd op 253 reviews. reviews.