Draadloos alarmsysteem

“Het beste alarmsysteem in beveiliging en design”

Neem contact met ons op

DRAADLOOS ALARMSYSTEEM | AJAX SYSTEEMS

Tegenwoordig kunt u niet meer zonder een draadloos alarmsysteem. Met de toenemende inbraakgolven in Nederland is het een goed idee om uw huis of bedrijf te voorzien van een alarmsysteem om uw eigendommen te beschermen tegen inbraak, diefstal of brand.

Bij ons kunt u terecht voor het leveren, de installatie en het onderhoud van een dit alarmsysteem. Onze alarmsystemen zijn van het merk Ajax. Dit merk weet zich goed te onderscheiden door zijn bedieningsgemak en veelzijdigheid. Zo kunt u dit alarmsysteem draadloos bedienen met een smartphone, tablet of via het internet op een computer.


PRIJS BESTE DRAADLOOS ALARMSYSTEEM VAN EUROPA

Ajax Systems creëert oplossingen die toonaangevend zijn op het gebied van beveiliging. Ajax-componenten werken onder de meest extreme omstandigheden, altijd klaar om u te beschermen.

Ajax alarm onderschuidingen
Ajax alarm prijzen

Hulp nodig bij projecteren, installeren of gewoon de beste prijs?

Kenmerken AJAX alarmsysteem

– Mooi design
– Schema inschakelen en uitschakelen
– Duidelijke APP
– Leverbaar in Wit en Zwart
– 7 jaar bedrijfstijd op batterijen

– Mogelijkheid om zelf te installeren
– 3 jaar garantie

neem contact opmet van dulst automatisering

BEDIENING DRAADLOOS ALARMSYSTEEM

Dankzij de gratis AJAX app en website is het mogelijk om vanaf uw computer, tablet of smartphone uw draadloos alarmsysteem te bedienen. U kunt direct zien wanneer het alarm in of uitgeschakeld is en in welke ruimte er een melding heeft plaatsgevonden.

Ook kunt u zoals hieronder wordt weergegeven een roldeur, poorten of andere 230v apparaten bedienen.

draadloos-alarmsysteem-bediening-app

Blijf op de hoogte met het uitgebreide logboek in het overzicht


Ontvang direct waarschuwingen d.m.v. pushmeldingen, sms-berichten of een oproep via de telefoon


Bewaak de prestaties van detectoren en andere apparaten in real time

Ontvang herinneringen voor het in- en uitschakelen van alarmen en apparaten

Beheer overal ter wereld de configuraties van uw apparaten

DIERVRIENDELIJKE BEWEGINGSDETECTOREN

De AJAX draadloze bewegingsdetector bestaat uit een zeer gevoelige sensor om ervoor te zorgen dat een beweging snel wordt gedetecteerd. De draadloze bewegingsdetector is huisdiervriendelijk, gemakkelijk aan te sluiten

INTELLIGENTE
ROOKDETECTORS

Een bijzonder en uniek kenmerk van optische rookmelders AJAX is onder meer de relatie tussen verschillende rookmelders. Zodra een detector rook, hitte of een te hoge CO concentratie detecteert, wordt het alarm ook bij

VOORKOM
WATERSCHADE

De AJAX waterdetector voorkomt waterschade door lekken en overstromingen op tijd te detecteren. Via de applicatie op je smartphone kun je de waterdetector besturen. U krijgt een melding als de waterdetector is blootgesteld aan

Meer weten over draadloze beveiliging?

Heeft u een vraag over een van onze draadloze beveiligingsoplossingen? Of wilt u meer weten over Van Dulst Automatisering?

Dan kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen. U kunt ons bereiken via het telefoonnummer 085 – 744 1000 of stuur een e-mail naar info@vandulstautomatisering.nl.

Een van onze specialisten helpen u graag met het beantwoorden van al uw vragen. U kunt ook terecht op onze blog voor informatie over interessant en relevant nieuws met betrekking tot het vakgebied waarin van Dulst Automatisering & Beveiliging opereert.

085 - 744 1000