Draadloos Alarmsysteem

Tegenwoordig kunt u niet meer zonder een draadloos alarmsysteem. Met de toenemende inbraakgolven in Nederland is het een goed idee om uw huis of bedrijf te voorzien van een draadloos alarmsysteem om uw eigendommen te beschermen tegen inbraak, diefstal of brand.

Bij ons kunt u terecht voor het leveren, de installatie en het onderhoud van een dit alarmsysteem. Onze alarmsystemen zijn van het merk Ajax. Dit merk weet zich goed te onderscheiden door zijn bedieningsgemak en veelzijdigheid. Zo kunt u dit alarmsysteem draadloos bedienen met een smartphone, tablet of via het internet op een computer.

draadloos alarmsysteem zwart
Neem-direct-contact-op

Overal toegankelijk met een draadloos alarmsysteem

Dankzij de gratis AJAX app en website is het mogelijk om vanaf uw computer, tablet of smartphone uw draadloos alarmsysteem te bedienen. U kunt direct zien wanneer het alarm in of uitgeschakeld is en in welke ruimte er een melding heeft plaatsgevonden.

Ook kunt u zoals hieronder wordt weergegeven een roldeur, poorten of andere 230v apparaten bedienen, dit wordt verder in dit artikelen behandeld.


Alarmsysteem met een mooi en compact design


Door het compacte design van het alarmsysteem hoeft u niet bang te zijn dat dit een verslechtering is voor uw woning. Alle onderdelen zijn in het wit en zwart verkrijgbaar en daarnaast is dit systeem perfect voor zakelijke en prive gebruikt.

Neem-direct-contact-op

Introductie video AJAX draadloos alarmsysteem


Home automation

Draadloos-alarm-systeem-multi-logo


Het alarmsysteem beschermt u niet alleen tegen diefstal, maar ook tegen brand, wateroverlast of gaslekkage. Daarnaast kunt u met dit alarmsysteem de verwarming bedienen of de garagedeur openen. Maak volledig gebruik van deze top-technologie!


Montage alarmsysteem

Draadloos-alarm-systeem-montage-logo


Uiteraard kunnen wij voor u dit alarmsysteem installeren. Omdat dit alarmsysteem draadloos is zal de montage binnen enkele uren uitgevoerd zijn. Onze monteurs zijn allemaal Jablotron gecertificeerd en zullen u adviseren zodat u maximaal wordt beschermd.


Vragen over een alarmsystemen?

Wilt u meer weten over onze alarmsystemen? Of wilt u van deze dienst gebruik maken? Neem dan contact op via 085 – 744 1000 of stuur een e-mail naar [email protected]. U kunt voor extra informatie ook terecht op ons blog waar u ons laatste nieuws kunt vinden!

Neem-direct-contact-op
Summary
Draadloos Alarmsysteem
Article Name
Draadloos Alarmsysteem
Description
Onze alarmsystemen zijn van het merk Ajax. Dit merk weet zich goed te onderscheiden door zijn bedieningsgemak en veelzijdigheid. Zo kunt u dit alarmsysteem draadloos bedienen met een smartphone, tablet of via het internet op een computer.
Author
Publisher Name
Pieter van Dulst
Publisher Logo