Draadloos alarmsysteem

“Het beste alarmsysteem van 2021 in beveiliging en design”

BEL VOOR GRATIS ADVIES

DRAADLOOS ALARMSYSTEEM

Tegenwoordig kunt u niet meer zonder een draadloos alarmsysteem. Met de toenemende inbraakgolven na de corona periode in Nederland is het een goed idee om uw huis of bedrijf te beveiligen. U kunt inbraak voorkomen door een alarmsysteem aan te schaffen of beveiligingscamera’s te laten monteren.

Een draadloosalarmsysteem is tegenwoordig compleet te beheren en te bedienen vanaf een smartphone. Hierdoor kunt u op afstand het alarm in en uitschakelen maar ook bedienen.

Een alarmsysteem is ook uit te bereiden met diverse handige modules zoals een schakelaar of slimme stekker. Hiermee kunt u op afstand uw poort openen of garagedeur maar ook u sproei installatie of tuinverlichting!

100% VEILIG
20 jaar de beste beveiliging

BESTE PRIJZEN
vanaf €70 GRATIS verzenden

ALLES VIA 1 APP
Bedienen via Android of Apple

Wat is het beste? een alarmsysteem of camerasysteem?

Wat wij merken is dat klanten vaak beginnen met een beveiligingscamerasysteem, wij adviseren om eerst een alarmsysteem te nemen alvoren u een camerabeveiligingssysteem gaat aanschaffen.

De reden hiervoor is redelijk simpel, met een camerasysteem ziet u hoe er ingebroken wordt en met een alarmsysteem voorkomt u dat er ingebroken wordt.

Dit komt omdat een alarmsysteem direct een melding naar u stuurt als er ingebroken wordt en een sirene met LED verlichting geactiveerd wordt waardoor uw buren of andere mensen zien/horen dat er iets mis is bij uw pand.

BESTE DRAADLOOS ALARM 2021
IFSEC Security & Fire Excellence

COMPLEET DRAADLOOS
snel te monteren

ALLES VIA 1 APP
Bedienen op afstand via smartphone

BEDIENBAAR VIA SMARTPHONE

Het draadloos alarmsysteem is op afstand te bedienen met een smartphone via een APP. U kunt van elk component de status zien zoals temperatuur, status en tijden van in en uitschakelen.

Wij zijn gecertificeerd specialist van dit draadloos alarmsysteem en weten alles van elk component en installatie.

Door iedere dag onze kennis te verruimen met het gehele team weten wij ook altijd met de meest creatieve oplossingen voor de dag. Als onderneming willen wij bij onze klanten niet alleen goed advies geven en uiteindelijk een mooie installatie opleveren,

draadloos alarm bediening smartphone
draadloos alarm bediening smartphone APP voorbeeld
installatie en montage draadloos alarmsysteem

INSTALLATIE / MONTAGE

Wij kunnen het alarmsysteem voor u monteren door een van onze specialisten, hierdoor wordt u compleet ontzorgt van A t/m Z. Ook bent u ervan verzekerd dat het alarmsysteem volgens de juiste richtlijnen gemonteerd wordt.

U kunt het alarmsysteem ook zelf monteren, wij bieden de mogelijkheid om het draadloos alarmsysteem vooraf geconfigureerd op te sturen met telefonische ondersteuning mocht dat nodig zijn.

Kenmerken AJAX alarmsysteem

– Mooi design
– Schema inschakelen en uitschakelen
– Duidelijke APP
– Leverbaar in Wit en Zwart
– 7 jaar bedrijfstijd op batterijen

– Mogelijkheid om zelf te installeren
– 3 jaar garantie

neem contact opmet van dulst automatisering

BEDIENING DRAADLOOS ALARMSYSTEEM

Dankzij de gratis AJAX app en website is het mogelijk om vanaf uw computer, tablet of smartphone uw draadloos alarmsysteem te bedienen. U kunt direct zien wanneer het alarm in of uitgeschakeld is en in welke ruimte er een melding heeft plaatsgevonden.

Ook kunt u zoals hieronder wordt weergegeven een roldeur, poorten of andere 230v apparaten bedienen.

draadloos-alarmsysteem-bediening-app

Blijf op de hoogte met het uitgebreide logboek in het overzicht


Ontvang direct waarschuwingen d.m.v. pushmeldingen, sms-berichten of een oproep via de telefoon


Bewaak de prestaties van detectoren en andere apparaten in real time

Ontvang herinneringen voor het in- en uitschakelen van alarmen en apparaten

Beheer overal ter wereld de configuraties van uw apparaten

DIERVRIENDELIJK

De AJAX draadloze bewegingsdetector bestaat uit een zeer gevoelige sensor om ervoor te zorgen dat een beweging snel wordt gedetecteerd. De draadloze bewegingsdetector is huisdiervriendelijk, gemakkelijk aan te sluiten

ROOKMELDERS

Een bijzonder en uniek kenmerk van optische rookmelders AJAX is onder meer de relatie tussen verschillende rookmelders. Zodra een detector rook, hitte of een te hoge CO concentratie detecteert, wordt het alarm ook bij

WATERDETECTIE

De AJAX waterdetector voorkomt waterschade door lekken en overstromingen op tijd te detecteren. Via de applicatie op je smartphone kun je de waterdetector besturen. U krijgt een melding als de waterdetector is blootgesteld aan

Meer weten over draadloze beveiliging?

Heeft u een vraag over een van onze draadloze beveiligingsoplossingen? Of wilt u meer weten over Van Dulst Automatisering?

Dan kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen. U kunt ons bereiken via het telefoonnummer 085 – 744 1000 of stuur een e-mail naar info@vandulstautomatisering.nl.

Een van onze specialisten helpen u graag met het beantwoorden van al uw vragen. U kunt ook terecht op onze blog voor informatie over interessant en relevant nieuws met betrekking tot het vakgebied waarin van Dulst Automatisering & Beveiliging opereert.