Referenties

Wat vinden klanten van ons

Onze klanten zeggen..

Top bedrijf! Met veel kennis voor bedrijfsvoering
Super bedrijf! Een contact persoon en supersnelle reactie en support
Top IT bedrijf!Wij worden totaal ontzorgt qua ICT en beveiliging voor een vast bedrag per maand.Snel respons op ICT vragen en scherpe prijzen voor hardware.
Continu problemen met de computer.Van Dulst automatisering heeft het top opgelost .Super professioneel bedrijf ,zeer kundig .Dank👍
Bij van Dulst Automatisering wordt je altijd zorgvuldig en proactief geholpen. Vaak dezelfde dag nog, super fijn!Er wordt naar een oplossing gezocht en ze nemen de tijd totdat iedereen tevreden is. Zeker aan te bevelen!
staat gelijk aan wie je spreekt binnen het team van : van Dulst automatisering.altijd vriendelijk , spontaan , behulpzaam , en vooral meedenkend . bedankt voor jullie goede service en vertrouwen .
Snel en efficiënt, met goed en technische goed advies opmaat.Dit kom je niet vaak meer tegen.
We hadden een printer probleem, en bellen met van dulst was dit snel opgelost.Een bedrijf waar je als bedrijf niet zonder kunt!
Professioneel bedrijf en zeer fijn om mee samenwerken
Top advies gekregen over beveiliging en ICT oplossingen.
Super snelle service! Absoluut een aanrader voor alles op ict gebied. Wij zijn er blij mee!
Wij doen al enige tijd samenwerken met Van Dulst Automatisering & Beveiliging.Over het beheer van ons netwerk en het leveren van hardware zoals computers en laptops zijn wij zeer tevreden.Daarnaast hebben wij ook de beveiliging ondergebracht bij Van Dulst en zijn daar ook heel tevreden over.Kortom één bedrijf voor onze ICT en Beveiliging, dit werkt zeer prettig en ook de prijs is zeer aantrekkelijk.Een aanrader voor elk bedrijf die ontzogd wil worden voor het IT gedeelte en beveiligings- gedeelte.
En fijn ICT-bedrijf, één aanspreekpunt, snel en vertrouwd. Geen wachtrijen, ticket aanmaken en lang wachten.Ook het advies wat Pieter geeft is fijn, en het support via Teamviewer is een uitkomt voor iedereen! Ook het leveren van Computers, Laptops is goed, scherpe prijzen en eerlijk advies!Kortom een aanrader voor alle bedrijven.
Dit Automatiserings & Beveiligings- bedrijf is van mijn broertje. Maar toch wil ik even aangeven dat wij super tevreden zijn met dit bedrijf.Van Dulst heeft voor ons op website en ICT niveau flinke inhaal stappen uitgevoerd waardoor wij gemakkelijker en efficiënter kunnen werken met onze computers.En het is altijd fijn om ruggespraak te hebben met een eigenaar i.p.v. een medewerker.
En bedrijf waar je iets kan verwachten. Korte lijnen, snelle reactie.Zijn niet beroerd op iets extra's te doen, en een aanspreekpunt voor onze website, beveiliging en ICT.Kortom een aanrader voor elk bedrijf
Echt een rot in het vak, niet te beroerd om zijn handen uit te mouwen te steken. Daarnaast veel kennis van alarmen en camera's..Alles onder een dak! Top bedrijf
We hebben door van Dulst Automatisering een Wifi zender laten plaatsen en hierdoor hebben we zelf in de tuin volop Wifi. Top bedrijf en snelle service!
Top service !
Zeer goed geholpen met de problemen met mijn laptop.
Goede en snelle service! Na het vervangen van de harde schijf is mijn computer weer super snel. Bedankt!
Al jaren klant bij dit betrouwbaar bedrijf! korte lijnen, meedenkend, probleemoplossend, de ideale partner!
Fijn bedrijf om kort te schalen. Van Dulst heeft ons veel kosten bespaard door gebruik te maken van het Internet bellen. Ook het ICT beheer hebben wij onder van dulst onder gebracht voor een mooi scherp tarief zodat wij ons nooit geen zorgen hoeven te maken voor hoge ICT kosten.Kortom: Correct, professioneel bedrijf!
We hebben in een pand beheerd door een anti kraak coorporatie gezeten, waar het wifi netwerk door van Dulst is aangelegd. De service was eerst goed, tot wij aangaven dat het wifi niet werkte of een dramatisch zwak signaal gaf. Na een eerste onderzoek met van Dulst samen gaven ze aan dat het aan 'ons' lag en dat zij het netwerk 'perfect' hadden aangelegd. Van Dulst is de verantwoordelijke voor dit netwerk. We hebben daarna een tijd gehad van 0 internet waarbij ik mijn werknemers soms naar huis moest sturen door de problemen met het WiFi. Dit probleem heeft mij duizenden euro's schade opgeleverd.Na een telefoongesprek met Van Dulst werd mij vriendelijk verteld om maar een ander te zoeken die ONZE (niet ons netwerk) 'rotzooi' kon oplossen. Waarna ik hem vertelde dat ik gewoon een oplossing wil voor het probleem gaf hij aan 'hier geen zin in te hebben' en hing de telefoon gewoon op. Geen goede vertegenwoordiging van je 'bedrijf'. Na later in contact te zijn geweest met de verhuurder van het pand kreeg ik te horen dat ik 'hun een k*t bedrijf vind, en dat ik ze over de telefoon heb uitgescholden', wat gewoon gelogen is.Ik zou dit bedrijf nooit aanraden voor hun service, dramatisch en onwijs onprofessioneel. Als je zegt dat je het oplost, los het op en laat je klant niet weken tot maanden in de steek. Slechte service van zowel van Dulst als de verhuurder. Jammer dat ze het nooit goed hebben opgelost of mij hebben gebeld voor een excuus, aangezien dit 1 van mijn slechtste ervaringen ooit is met een bedrijf.... Jammer van Dulst, te laat met het oplossen...
Mijn laptop is weer super snel!! Bedankt voor de goeie service en advies!!
Fijn om een aanspraakpunt te hebben voor zowel IT als beveiliging.Klein bedrijf met scherpe prijzen en een aanspreekpunt!Kortom het ideale bedrijf voor je onderneming!
Snelle serviceVeel ervaringScherpe prijzen
We hadden al enige tijd problemen met het WiFi signaal en een trage laptop. We hadden van vrienden de tip gekregen om contact op te nemen met Pieter van Dulst.Van Dulst constateerde direct dat de modem defect was en heeft voor ons met Ziggo gebeld voor een nieuwe modem en netjes een afspraak gemaakt om deze te vervangen. Toen de nieuwe modem geinstalleerd was heeft van Dulst direct deze goed ingesteld met een door ons verzonnen wachtwoord en hij heeft het kanaal aangepast zodat hij nog sneller werkte.De laptop heeft hij opnieuw geinstalleerd en werkte nog sneller als ooit van te voren.Kortom, prima service en zeer klantvriendelijk! Echt een aanrader!!
Fijn bedrijf om mee samen te werken. Het repareren en onderhouden van zowel computers als ons beveiligingssysteem is perfect geregeld.Snelle service, en direct contact met altijd een persoon!
Alle problemen met mijn iPhone en mijn laptop erg snel opgelost. Alles werkt weer goed met elkaar. Erg goede service gehad.
Bedrijf met ervaring!! En veel kennis van ICT en beveiliging.Wij hebben nu 3 schermen per pc op advies van Pieter van Dulst, en ik kan iedereen dat aanraden als je de pc zakelijk gebruikt b.v. bij offerte en invoeren van veel gegevens.Nu een overzicht, veel efficiënter!! Meer doen in minder tijd!!!
Fijn bedrijf een heeft ons veel besparings tips.Wij hebben onze telefonie ondergebracht bij van dulst en we zijn zeer tevreden met de service en kwaliteit.
Eindelijk een bedrijf die alles uit handen neemt qua ICT & Beveiliging.Een aanspreekpunt en perfecte prijzenMet vriendelijke groet,Jaap Heren
Hallo Allemaal,Pieter van Dulst is echt een specialist qua draadloos netwerk (WIFI) wij hadden in ons restaurant veel problemen met het draadloos kassa systeem. Na enkele bedrijven over de vloer te hebben gehad hoorde wij van Van Dulst Automatisering van een collega.Na een afspraak te hebben gemaakt met Van Dulst Automatisering, werd direct duidelijk dat Pieter veel kennis heeft van draadloze netwerken, hij had het binnen 2 dagen opgelost.Daarnaast is het altijd fijn als je met een klein bedrijf werkt aangezien je meestal met Pieter afspraken maakt.Kortom echt een aanrader!!
Top bedijf!! Veel verstand van computer, laptop, ipad, camera's en alarmsystemen.Kortom echt een aanrader!!
Pieter van Dulst is onze vraagbaak voor onze telefoons, tablets en computersHij levert en repareert iPads, iPhone en computers snel, en komt ze netjes weer op locatie uitleveren, daarnaast geeft hij adviezen om deze apparaten optimaal te gebruiken.Kortom een fijn persoon/bedrijf om me te werken en uitstekende service!
Ik heb een camera systeem laten plaatsen door dit bedrijf echt top geregeld! Nu heb ik een offerte aangevraagd voor een alarmsysteem ik wil dit graag door dit bedrijf laten plaatsen!
Een top bedrijf met verstand van zaken. Erg meedenkend en ook niet te beroerd om verder te denken dan wat wij van ze vroegen.
Zowel als op IT en Beveiliging is dit bedrijf volgens mij mening van een van de beste in onze omtrek.We hebben veel problemen gehad met onze computers, nadat Pieter van Dulst geweest was, werkte alles sneller en beter.Ook zijn advies was heel goed en duidelijk, we hebben onze focus weer op orde qua Website, Beveiliging en Automatisering.Kortom een bedrijf met korte lijnen en snelle reactie tijden!
Fijn bedrijf! Korte lijnen, veel verstand van website en optimalisatie!Pieter (de eigenaar) weet echt alles qua ITKortom Pieter is onze IT guy
Al ruim vijf jaar lang doen we zaken met Van Dulst Automatisering uit Lage Zwaluwe.Diverse computers, laptops en mobiele telefoons zijn afgeleverd en bij storing wordt het keurig netjes weer verholpen.Zeker een aanrader op het gebied van ICT en reparatie.Ga nu m'n net afgeleverde ipad pro eens uitproberen.Thanks weer voor de service.Streekkoken
Heel erg tevreden!
Ik koop hier al jaren pc’s of een laptop het was nu een laptop. Meestal als ik mail komt hij binnen een paar dagen langs. Dat doen niet alle bedrijven meer maar dat is handig omdat ik een beperking heb en dat soms bepaalde aanpassingen voor nodig zijn die we dan samen zoeken. Ik heb daardoor best wel een goede band met de eigenaar.Meestal werkt hij voor bedrijven maar is fijn dat hij mijn toch privé helpt.Ik hoop daarom dat hij nog jaren in Lage Zwaluwe blijft en mijn helpt.
Een bedrijf die snel reageert en verstand heeft ICT en beveiliging!!Nu hebben zo VoIP bij ons geintalleerd, nu kunnen wij klanten nog beter te woord staan en hebben fijne toestellen en headset erbij gekregen!!Echt een aanrader, en veel verstand van ICT
Super bedrijf. Snel reactie en service!!Echt een aanrader
Fijn bedrijf met één contact persoon (Pieter van Dulst) eigenaar van het bedrijf.Dit bedrijf levert niet alleen onze hardware maar adviseert ons ook met efficiënt werken en geeft ons gratis tips om onze medewerkers sneller te laten werken.Echt een IT bedrijf die perfect past in onze organisatie, ze hebben ons veel geld bespaard met* Telefonie kosten* Internet* Printer kosten (toner en papier)* Dubbele schermen op alle werkplekkenDaarnaast heeft dit bedrijf veel verstand van beveiliging o.a. camerabeveiliging en alarmsystemen. Ook hier hebben wij veel geld mee bespaard.
Een fijn bedrijf die snel je problemen komt oplossen.Zowel ICT problemen als beveiliging.Echt een aanrader, en hele fijne mensen om samen te werken!
Wij werken al jaren met Van Dulst Automatisering, aangezien we meerdere servers hebben met complexe systemen zochten wij een ITer die Windows gecertificeerd was en ons eventueel 24/7 kan bijstaan bij calamiteiten.Ook hebben wij onze telefonie en beveiliging ondergebracht bij Van Dulst Automatisering, je kunt echt merken dat hun gedreven zijn en altijd alles weten van de laatste trends.Wij kunnen niets anders zeggen dat wij heel tevreden zijn met Van Dulst Automatisering en dat wij een aanspreekpunt hebben voor al onze vragen.Echt een aanrader!
Snelle service en echt een expert in ICT!!
Top bedrijf!Werkt op een lekker tempo, denkt aan kostenbesparing.
js_loader

Enkele klanten

Van Dulst Automatisering respecteert de privacy van haar klanten en handelt hier ook naar.
Vandaar dat er bij de getoonde referenties geen persoonlijke of specifieke informatie staat aangaande de installaties e/o gedane werkzaamheden.

Wij danken onze gewaardeerde klanten voor het vertrouwen in Van Dulst Automatisering.

Rondvaart-bedrijf-Zilvermeeuw
Holland Camperservice
Simon B.V. van dulst automatisering
de koning groep van dulst automatisering
r en d bouw van dulst automatisering
loonbedrijf van dongen van dulst automatisering