Computer Reparatie

Computer Reparatie

Van Dulst Automatisering is gespecialiseerd in computer reparatie. In veel gevallen kunnen wij de reparatie binnen een dag uitvoeren! Als allround computerservicebedrijf hebben we al meer dan 20 jaar ervaring in de wereld van ICT, beveiliging en telefonie.

Heeft u een kapotte computer en bent u op zoek naar een computer reparatie bedrijf? Dan bent u bij ons aan het juiste adres!


Computer reparatie op locatie

Wij begrijpen dat een defecte computer erg vervelend is en dat u dit zo snel mogelijk wilt oplossen. Om het u gemakkelijk te maken, voeren wij de computer reparatie op locatie uit, vaak nog direct. Onze monteurs zullen proberen het probleem direct op te lossen.

Kan de reparatie voor uw computer niet direct worden uitgevoerd? Dan zullen de monteurs uw computer meenemen naar de werkplaats om het probleem daar alsnog snel te kunnen verhelpen.


Haal- en brengservice

In sommige gevallen is het niet mogelijk om de computer reparatie op locatie op te lossen. Het is daarom uiteraard ook mogelijk dat wij uw computer komen ophalen om deze na reparatie weer op locatie aan te sluiten.

Zo bent u ervan verzekerd dat uw computer weer 100% naar behoren functioneert en dat alle randapparatuur goed wordt aangesloten.


Computer reparatie op afstand

Wanneer uw computer nog kan opstarten en kan verbinden met het internet, dan kan een van onze monteurs door middel van speciale software meekijken. Zo kan de monteur het probleem identificeren en in sommige gevallen kan de computer reparatie zelfs op afstand worden uitgevoerd.

Zo bent u nog sneller geholpen én het bespaart u kosten!


Reparatie door Van Dulst Automatisering

Met 20 jaar ervaring bieden we inmiddels een ruim aanbod aan diensten.

Hier vindt u een klein overzicht van onze service:

  • Repareren van tablets, computers, laptop, schermen etc
  • Oplossen van problemen met Windows, Office en/of andere programma’s.
  • Het leveren van computers en software.
  • Verwijderen van virussen en spyware.
  • Periodiek computer onderhoud uitvoeren.
  • Het leveren van draadloze alarmsystemen en beveiligingscamera’s.
  • Vervangen of aansluiten van apparatuur.
  • Beveiligen, vergroten en aanleggen van computernetwerken- en modems.
  • Individuele uitleg op locatie van diverse programma’s.
  • Advies websiteoptimalisatie en vindbaarheid.

ICTWaarborg gecertificeerd

Van Dulst Automatisering is gecertificeerd door ICTWaarborg. Dit betekent dat wij een erkend (automatiserings-) computer reparatiebedrijf zijn en dat wij aan alle voorwaarden voldoen die een reparatiebedrijf moet hebben.

Daarnaast bent u ervan verzekerd dat Van Dulst Automatisering een bedrijf is die ervaring heeft en duidelijk is in communicatie.


Meer informatie?

Heeft u interesse in of vragen over deze dienst, neem dan contact op via 085-744 1000 of via info@vandulstautomatisering.nl