Werkplekbeheer

“Haal maximaal rendement uit u ICT met ons werkplekbeheer”

Wordt u ook gek van alle meldingen op uw computer? En heeft u ook geen tijd en zin om dit elke keer zelf op te lossen? Wilt u niet meer voor verassingen komen te staan als u een rekening krijgt van een ICT-bedrijf die even geweest is om het probleem op te lossen?

Bespaar tijd en geld door de dienst werkplekbeheer van Van Dulst Automatisering!


Werkplekbeheer wat is dat?

Met werkplekbeheer worden de computers en laptops proactief beheerd. Zo worden de computers 24/7 in de gaten gehouden (gemonitord) en worden eventuele problemen die verwacht worden al vroegtijdig doorgegeven zodat wij dit vroegtijdig kunnen verhelpen.

Voorbeeld:

Als uw computer dreigt vol te raken of niet op tijd ge update, dan kan het gebeuren dat u de computer niet meer kunt gebruiken..

Met onze beheersoftware worden deze zaken vroegtijdig gedetecteerd, zodat wij direct dit kunnen oplossen, voordat u niet meer kunt werken met uw computer.

neem-contact-op-van-dulst-automatisering

werkplekbeheer

Waarom voor u werkplekbeheer?

Als bedrijf krijgt u te maken met een hoop software, hardware en bijhorende vragen over computers, printers, Internet etc.

Wanneer u bij ons de dienst werkplekbeheer afneemt, wordt u direct geholpen en bent u ervan verzekerd dat u zo goed mogelijk en snel wordt geholpen.

Geen wachtrijen of tickets aanmaken, maar direct contact, dat is onze kracht!

Daarnaast betaalt u een vast bedrag per maand per computer. U krijgt geen torenhoge rekeningen over de gemaakte tijd, reiskosten etc.

De meeste bedrijven hebben daarom bij Van Dulst Automatisering inmiddels een werkplekbeheer abonnement afgenomen. Hierdoor krijgt u als klant de garantie van optimaal werkende computers en een goed betrouwbaar ICT-systeem met daarbij de bijhorende ondersteuning.

Een sprekende klant over werkplekbeheer

“Sinds wij een werkplekbeheer abonnement hebben zijn er geen computerproblemen meer en kunnen wij ons concentreren op ons werk en maximaal gebruikmaken van onze computers.

Ook hebben wij regelmatig een ruggespraak met Van Dulst Automatisering die ons nuttige adviezen geeft.

Kortom: Met een werkplekbeheer abonnement weet je zeker dat je niet voor verassingen komt te staan en altijd snel geholpen wordt. Tenslotte; voorkomen is beter dan genezen


Voordelen werkplekbeheer:

Een groot voordeel van werkplekbeheer is dat u ervan verzekerd bent dat wij binnen een bepaalde tijd en voorwaarden uw ICT-probleem zullen behandelen.

Zo worden er diverse afspraken op papier gezet naar uw wensen om u zo goed en zo snel mogelijk te kunnen helpen indien er een storing plaatsvindt.

Enkele voordelen

– Een contactpersoon voor al uw ICT vragen
– Een direct nummer van uw contactpersoon
– Voorrang bij storingen op andere klanten
– Gratis gebruik van onze helpdesk
– Geen kosten bij ICT-problemen
– 24/7 monitoring voor uw ICT-problemen
– Gratis virusscanner

Onze helpdesk zorgt voor dagelijkse ondersteuning en met 24/7 monitoring kunnen wij veel storingen voorkomen en zorgen wij ervoor dat uw computers, servers en netwerk optimaal blijven presteren.

Loopt u ook tegen ICT-problemen aan? Dan leveren wij direct support op locatie of op afstand via TeamViewer.


Meer informatie?

Indien u meer informatie wilt weten over deze dienst, of heeft u vragen over onze andere diensten voor uw onderneming?

Neem dan direct contact op via telefoonnummer 085 – 744 1000
of stuur een e-mail naar info@vandulstautomatisering.nl


Bel mij!

Wilt u liever dat wij met u contact opnemen? Klik dan op de onderstaande knop om uw telefoonnummer achter te laten zodat wij met u contact kunnen opnemen.

ICT Diensten bel nu