Laptop Reparatie

Laptop Reparatie

Heeft u problemen met uw laptop? Dan is onze laptop reparatie service wat u nodig heeft! Van Dulst Automatisering is al meer dan 20 jaar actief in het uitvoeren van reparaties voor laptops, alsmede reparatie van computers, smartphone en tablets. Met onze reparatie service is uw laptop binnen no-time weer als vanouds!


Meest voorkomende laptopproblemen

U kunt bij Van Dulst Automatisering voor een groot aantal problemen terecht voor laptop reparatie. Wij zijn bekend met de meest voorkomende problemen waardoor wij uw laptop vrijwel altijd weer kunnen herstellen. Zo kunt u bij ons onder andere terecht voor een reparatie wanneer:De laptop niet meer wordt opgeladen.

– De laptop laad niet meer op
– Het scherm niet meer werkt.
– De voedingsaansluiting defect is
– Het toetsenbord niet meer werkt
– De laptop niet meer opstart.
– De adapter defect is.

En nog veel meer.

Bent u benieuwd of onze reparatie service u verder kan helpen? Neem dan contact met ons op!


Laptop reparatie haal- en brengservice

Een van de diensten van Van Dulst Automatisering is de laptop reparatie haal- en brengservice. Wanneer u melding maakt van uw defect zullen wij de laptop bij u ophalen, repareren in onze werkplaats en deze weer werkend bij u afleveren.

Na de laptop reparatie is uw laptop weer helemaal de oude!

PS: Reparatie op locatie is helaas niet mogelijk, omdat veel van de onderdelen en apparatuur niet van tevoren kunnen worden besteld.


Een prijsopgave aanvragen

Alvorens wij in onze werkplaats aan de slag gaan met het repareren van uw laptop zullen wij eerst onderzoeken waar exact het probleem zit. Na dit onderzoek nemen wij contact met u op om de kosten te bespreken. U kunt dan beslissen om de laptop reparatie te laten uitvoeren of niet. U komt zo nooit voor verrassingen te staan!


Extra service

Wanneer u uw laptop bij Van Dulst Automatisering laat repareren, weet u niet alleen dat u een werkende laptop terugkrijgt, maar ook dat u laptop goed verzorgd wordt. Zo voeren wij als service naast de reparatie ook de onderstaande werkzaamheden uit:

– Verwijderen van strepen op het beeldscherm.
– Verwijderen van stof en schoonmaken ventilator.
– Schoonspuiten van alle poorten en connectoren.


Garantie op laptop reparatie

Bij Van Dulst Automatisering krijgt u maar liefst drie maanden garantie op de vervangende onderdelen. Zo bent u ervan verzekerd dat de laptop reparatie zorgvuldig wordt uitgevoerd en u niet voor onverwachte kosten komt te staan.


ICTWaarborg gecertificeerd

Van Dulst Automatisering is gecertificeerd door ICTWaarborg. Dit betekent dat wij een erkend (automatiserings-) computer reparatiebedrijf zijn en dat wij aan alle voorwaarden voldoen die een reparatiebedrijf moet hebben.

Daarnaast bent u ervan verzekerd dat Van Dulst Automatisering een bedrijf is die ervaring heeft en duidelijk is in communicatie.


Meer informatie?

Heeft u interesse in of vragen over deze dienst, neem dan contact op via 085-744 1000 of via info@vandulstautomatisering.nl.