ICT projecten verzorgd door Dulst Automatisering

Een overzicht van diverse projecten

Van Dulst Automatisering projecten

ICT Projecten Van Dulst Automatisering

Welkom op onze ICT projectenpagina! Hier geven we u een inkijkje in de veelzijdigheid en kwaliteit van het werk dat wij verrichten. Elk project, groot of klein, vertelt een uniek verhaal van vakmanschap, innovatie en toewijding.

Blader door de diverse foto’s en korte beschrijvingen om een indruk te krijgen van onze expertise en de passie waarmee wij elk ICT project benaderen. We zijn trots op wat we hebben bereikt en delen dit graag met u.

INSTALLATIE NIEUWE WERKPLEKKEN | Rondvaartbedrijf Zilvermeeuw

Hierbij een opsomming van de recent geleverde computers en beeldschermen, inclusief monitorsteunen, voor Rondvaartbedrijf Zilvermeeuw. Dankzij de compacte afmetingen van zowel de computer als het scherm, die aan dezelfde monitorsteun zijn bevestigd, wordt de beschikbare bureauruimte optimaal gebruikt. Bovendien bevordert dit de ergonomie van de werkplek.

DRAADLOOS ALARM INSTALLATIE JACHT

Een klant vroeg aan ons om zijn jacht te beveiligen met een draadloos alarmsysteem die hij op afstand kon bedienen met zijn smartphone. Deze installatie is compleet draadloos en de alarmcentrale is voorzien van een simkaart.

Klant ervaringen

BEVEILIGINGSCAMERA INSTALLATIE | Segeren Cleaning

Van Dulst Automatisering heeft recentelijk een camera-installatie verzorgd voor Segeren Cleaning in Made. Dankzij deze installatie kan Segeren Cleaning hun bedrijfsterrein in real-time monitoren en mogelijke indringers tijdig opmerken. De camera’s zijn zorgvuldig en strategisch opgesteld om het gehele terrein te overzien.

Alle beelden worden centraal opgeslagen voor eventuele latere raadpleging. Met deze installatie versterkt Segeren Cleaning de veiligheid voor zowel haar werknemers als haar bedrijfsmiddelen.

WERKPLEK INSTALLATIE OP EEN SCHIP | Innovated Groep

Van Dulst Automatisering heeft recentelijk voor Innovated Groep een computer- en printerinstallatie aan boord van een schip gerealiseerd. Dankzij deze installatie beschikt de bemanning over hoogwaardige computers en betrouwbare printers, wat hen in staat stelt met geavanceerde software en systemen te werken.

De apparatuur is strategisch verspreid en optimaal geconfigureerd aan boord, wat zorgt voor maximale prestaties. Hierdoor kan de bemanning van Innovated Groep effectiever werken, wat bijdraagt aan een verhoogde productiviteit en de algehele prestaties van het schip verbetert.

WERKPLEK EN WIFI INSTALLATIE | Rondvaartboot Z9

Van Dulst Automatisering heeft onlangs een computer- en wifi-installatie uitgevoerd op een luxe rondvaartboot. Deze installatie biedt de passagiers op de boot de mogelijkheid om toegang te krijgen tot internet. De computers zijn geïnstalleerd op strategische locaties op de boot zodat ze makkelijk toegankelijk zijn.

De wifi-installatie biedt een betrouwbare en veilige verbinding voor alle passagiers en bemanningsleden aan boord. Dankzij deze installatie kan de rondvaartboot een hoogwaardige service bieden aan haar passagiers en zorgen voor een nog betere beleving tijdens de rondvaart.

Beveiligingsproject: Boerderijschuren Beschermd!

Onze draadloze bewegingsmelders staan nu rondom de schuren, waardoor elke ongewenste beweging snel wordt opgemerkt. Bovendien waken onze direct reagerende rookmelders over de veiligheid, zodat elke dreiging van vuur tijdig wordt gesignaleerd.

Dankzij moderne technologie en onze expertise, is deze boerderij nu veiliger dan ooit!

Over Dulst Automatisering

Als je je ooit hebt afgevraagd wie er achter enkele van de meest indrukwekkende ICT-projecten zit, is het antwoord: wij, Dulst Automatisering. Onze geschiedenis spreekt boekdelen over onze expertise.

De veelzijdigheid van onze ICT projecten

Kleine projecten: Je hebt geen groot budget nodig om kwaliteit te krijgen. Zelfs onze kleinste projecten getuigen van creativiteit en precisie.

Grote projecten: Omvangrijke projecten? Geen probleem! Met een breed scala aan resources zijn wij uitgerust om elk project aan te pakken.

Waarom kiezen voor Dulst?

Omdat elke pixel telt en elk coderegel een verschil maakt. Bij Dulst streven we naar perfectie.

Het verhaal achter elk ICT project

Vakmanschap in elk project: Bij Dulst staat vakmanschap voorop. Elk project is een reflectie van ons streven naar uitmuntendheid.

Innovatie in elk project: We blijven niet stilstaan. Innovatie is onze tweede natuur, waardoor we altijd een stap voor blijven.

Toewijding in elk project: Toewijding is de sleutel. Voor ons is elk project persoonlijk, en we zetten ons volledig in om het tot een succes te maken.

Een kijkje door foto’s en beschrijvingen

Een beeld zegt meer dan duizend woorden. Blader door onze galerij om de finesse van ons werk te ervaren.

Onze trots en passie

We doen dit niet alleen voor zaken, maar ook voor passie. En onze projecten zijn een levendige getuigenis van die passie.

Conclusie

Of het nu gaat om een eenvoudig softwareproject of een grootschalig automatiseringsproject, bij Dulst Automatisering ben je verzekerd van kwaliteit, innovatie en toewijding. We hopen dat je, door onze projectenpagina te verkennen, de essentie hebt gevangen van wat we doen en waarom we het doen.

Veelgestelde vragen

 1. Hoe lang is Dulst Automatisering al actief?
  Wij zijn al meer dan een decennium actief in de ICT-branche.
 2. Werkt Dulst ook aan internationale projecten?
  Ja, wij hebben zowel lokale als internationale projecten uitgevoerd.
 3. Hoe kan ik samenwerken met Dulst voor mijn project?
  Neem gerust contact met ons op via onze contactpagina.
 4. Welke technologieën gebruikt Dulst?
  We gebruiken een breed scala aan technologieën, afgestemd op de specifieke behoeften van het project.
 5. Wat maakt Dulst anders dan andere automatiseringsbedrijven?
  Onze toewijding, innovatie en streven naar uitmuntendheid maken ons uniek.