Voordelen van VoIP

Internet bellen voor een lage prijs met ongekende mogelijkheden

Onbeperkt bellen naar vast en mobiel

home-automatisering-hosted-voip

Voor een vast bedrag in de maand kunt u onbeperkt bellen en gebeld worden. Zo weet u altijd waar u aan toe bent, wel zo makkelijk!

VoIP: de toekomst van bedrijfstelefonie

Ontdek de vele voordelen van VoIP voor uw bedrijf, van lagere kosten tot geavanceerde functies en mobiele toegang. Upgrade nu naar VoIP!”

VoIP, of Voice over Internet Protocol, is een nieuwe manier van telefoneren die gebruik maakt van internetverbindingen in plaats van traditionele telefoonlijnen. VoIP biedt tal van voordelen voor bedrijven, waaronder lagere kosten, geavanceerde functies en mobiele toegang.

Deel 1: Lagere kosten VoIP is een veel goedkopere manier van telefoneren dan traditionele telefonie. Omdat het gebruik maakt van internetverbindingen, kunt u besparen op de kosten van telefoonlijnen en internationale gesprekken.

Deel 2: Mobiele toegang Met VoIP-telefoons kunt u op elke locatie met een internetverbinding telefoneren, wat betekent dat u altijd bereikbaar bent voor uw klanten en medewerkers.

Deel 3: Integratie met andere communicatiemiddelen VoIP kan gemakkelijk worden geïntegreerd met andere communicatiemiddelen, zoals e-mail, chat en videoconferentie. Dit maakt het mogelijk om efficiënter te communiceren en tijd te besparen.

Deel 4: Geavanceerde functies VoIP biedt geavanceerde functies, zoals voicemail, doorsturen, oproepen op afstand beantwoorden en opnemen, en oproeponderdrukking, die niet beschikbaar zijn bij traditionele telefonie.

Deel 5: Scalability VoIP is schaalbaar, waardoor het gemakkelijk aan uw groeiende bedrijfsbehoeften kan worden aangepast. Of u nu een start-up of een groot bedrijf bent, VoIP is een uitstekende keuze voor uw telefoniebehoeften.

Conclusie: VoIP is de toekomst van bedrijfstelefonie en biedt vele voordelen ten opzichte van traditionele telefonie. Overweeg het upgraden naar VoIP voor een goedkopere, geavanceerdere en meer flexibele manier van telefoneren.

Voordelen van VoIP onbeperkt bellen

  • Gemiddeld 40% goedkoper
  • Betere bereikbaarheid
  • Betere geluidskwaliteit
  • Flexibiliteit
  • Geen investering nodig
  • APP beschikbaar voor Smartphones

Voordelen van VoIPGemiddeld 40% goedkoper

Bellen via Internet is goedkoper dan bellen via traditionele telefonie zoals ISDN. Gemiddeld 40% maar soms kunt u met VoIP (bellen via Internet) tot 70% besparen op uw telefoonkosten.

Voordelen van VoIPBetere bereikbaarheid

Bellen via Internet is beter bereikbaar dan traditionele telefonie, u kunt gemakkelijk doorschakeling actieveren die actief word als er niet opgenomen wordt. Daarnaast kunt u een APP installeren op uw Smartphone die uw vast toestel vervangt met de zelfde opties o.a. met uw vast nummer naar buiten bellen.

Voordelen van VoIPBetere geluidskwaliteit

De gesprekskwaliteit is altijd beter dan rationele telefonie. Het spraak signaal wordt digitaal omgezet, d.w.z. dat er geen kwaliteitsverlies optreed. Dit is echter wel het geval bij traditionele telefonie. Hierdoor lijkt het of de persoon naast je staat.

Voordelen van VoIPFlexibiliteit

Met VoiP kunt u gemakkelijk u toestel meemen overal ter wereld indien er maar Internet aanwezig is. U kunt b.v. uw VoIP toestel meenemen naar huis of vakantieadres en aansluiten op het Internet dan ben u gewoon weer bereikbaar voor het zelfde tarief. Daarnaast kunt u gemakkelijk uitbreiden door één druk op de knop. Vroeger moest u een monteur laten komen om de telefooncentrale te laten uitbreiden, met VoIP is dat verleden tijd.

Voordelen van VoIPGeen investering nodig

Met VoIP bespaard u het aanschaffen van een telefoon centrale en de bijhorende opties. U betaald alleen per gebruiker een vast bedrag per maand waar alle mogelijkheden bij zitten zoals een voicemail, doorschakeling, wachtrij muziek etc.

De kwaliteit van het signaal is ook beter bij VoIP. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om in HD te bellen (hoge geluidskwaliteit).

Nadelen van zakelijk VoIP bellen

Uiteraard zijn er ook nadelen bij zakelijk VoIP. Met de traditionele analoge telefonie hoeft u slechts een lijntje naar binnen te laten leggen, een telefoon aan te sluiten en u kunt bellen. Bij ISDN heeft u vaak al een telefooncentrale nodig. Bij VoIP heeft u altijd een internetverbinding nodig. Maar heeft u eenmaal die internetverbinding dan kunt u er ook van alles mee.

Vaak wordt ook gezegd dat het een nadeel is dat je een speciale VoIP telefoon nodig hebt. Maar dit is niet noodzakelijk. Er bestaat betrouwbare apparatuur dat tussen ‘oude’ telefoontoestellen kan worden geplaatst zodat er toch gebeld kan worden met VoIP.

Bij grote oude kantooromgevingen kan het voorkomen dat het netwerk te oud is om VoIP goed te laten werken. Het netwerk zal dan dus geüpgrade moeten worden, iets dat sowieso aan te bevelen is met de eisen van de ICT vandaag de dag.

Samengevat zijn er niet zoveel nadelen aan zakelijk VoIP. Als u maar internet heeft. Een internetstoring? De meeste providers kunnen op dat moment de gesprekken doorschakelen naar uw mobiele telefoon.

Prijzen onbeperkt VoIP bellen

Voor een vast bedrag in de maand kunt u onbeperkt bellen en gebeld worden. Zo weet u altijd waar u aan toe bent, wel zo makkelijk!

  • Onbeperkt bellen geldt vanuit Nederland naar vaste en mobiele Nederlandse nummers en naar vaste en mobiele Top 10 nummers.
  • Top 10 landen: België, Frankrijk, Duitsland, Portugal, Spanje, Zweden, Engeland, VS, Brazilië en China.

Voor een vast bedrag per maand worden alle belkosten naar vaste en mobiele bestemmingen in Nederland afgekocht. De kosten van Hosted VoIP onbeperkt komen bovenop de prijs van het Hosted VoIP abonnement en worden separaat op de factuur vermeld.

Een vast bedrag per maand voor al uw ICT zaken

Klanten denken vaak bij een service abonnement dat ze meer kosten hebben dan op afroep een ICT-Bedrijf laten komen als er een probleem is. Echter is dit onjuist! Als een bedrijf met ons een full Service Abonnement afsluit dan kost dat +/- € 24,95 p/m per pc = € 0,83 per dag!

Als u ons op afroep laat komen om een computer probleem op te lossen dan rekenen wij € 45,00 voorrijkosten en € 85,00 per uur. Dus het kost u € 130,00 als wij een ICT probleem op locatie moeten oplossen.

Een ander groot voordeel van een alles-in-één ICT abonnement is dat wij 24/7 proactief uw computer beheren. Hierdoor wordt 90% van de storingen al voorkomen en dat is voor u als ons een groot voordeel.

Wij constateren net als u ICT problemen liever voor, dan achteraf. Daarom is een alles in een ICT abonnement efficiënter en vaak goedkoper, zodat wij uw ICT optimaal en efficiënt laten werken. U betaalt per maand één vast bedrag, dus geen verrassingen achteraf.

Bij ons heb je geen geen wachtrijen maar direct contact, dat is onze kracht!

Meer informatie over de Voordelen van VoIP

Indien u meer informatie wilt weten over deze dienst, of heeft u vragen over onze andere diensten voor uw onderneming?

Neem dan direct contact op via telefoonnummer 085 – 744 1000
of stuur een e-mail naar info@vandulstautomatisering.nl