Onze werkwijze

Eén aanspreekpunt voor al uw IT & Beveiligings- zaken.

Onze werkwijze | Wat kunt u van ons verwachten


✔️ Een aanspreekpunt en direct contact!
Bij ons heeft u een direct aanspreekpunt, wij werken zonder ticket systeem en zonder keuzemenu’s. En wij houden in ons klantbeheersysteem alles bij zoals gegevens van printers, computers, websites, enz. hierdoor kunnen wij u efficiënter en sneller helpen.

✔️ Elk bedrijf verijst een andere aanpak
Wij beheren dagelijks diverse bedrijven, en weten dat elk bedrijf een anders is. Daarom houden wij contact met u en luisteren oprecht naar uw wensen en groeien me met uw bedrijf. Een belangrijk onderdeel van ons werk en goede communicatie is daarbij van groot belang.

✔️ Kostenbesparing
Indien u wenst dat wij ook samen met u kijken naar kostenbesparing tips dan doen wij dat graag! Hierbij kunt u denken aan Internet kosten, Website kosten, Alarmsysteem kosten, Printer kosten en nog veel meer. Omdat bedrijven vaak de kennis niet in huis hebben worden rekeningen te goeder trouw betaald, terwijl er vaak besparingskansen zijn.

✔️ Efficiënt werken
Naast het beheer van uw ICT en Beveiliging geven wij ook advies over efficiënt werken, dat kan werken met 2 schermen zijn, uitleg van sneltoetsen, maar ook het instellen van diverse systemen waardoor u minder hoeft te klikken om hetzelfde resultaat te bereiken.

✔️ Onze belofte aan u!
Wij vinden het leuk als wij gewaardeerd worden en dan kan alleen als u tevreden bent over onze diensten. Daarom zetten we ons elke dag maximaal in om u te ondersteunen en te ontlasten op ICT en Beveiliging.

Wij geven met plezier slimme ICT-oplossingen die precies aansluiten bij u bedrijf of werkzaamheden, en zorgen dat u tevreden bent en dat is voor ons het allerbelangrijkste!

151

Tevreden klanten

20

Jaar ervaring ICT

1456

Online werkplekken gerealiseerd

ICT-beheer voor een vast bedrag per maand

Voor een vast bedrag per maand beheren wij uw gehele ICT zodat uw maandelijkse kosten voorspelbaar zijn.
Dat kan zelfs al voor gemiddeld € 1,- per dag per werkplek.

Uw servers, netwerken en computers worden door ons beheerd en onderhouden
; dure investeringen in hardware zijn niet meer nodig