Website voor uw bedrijf

“Wij zorgen dat uw bedrijf website gelijk goed geoptimaliseerd is voor Google”

Website voor uw bedrijf

Van Dulst Automatisering is een website bedrijf die gespecialiseerd in het bouwen van websites die goed gevonden worden op het Internet. Zo maken wij niet alleen websites maar optimaliseren wij ook websites zodat deze beter gevonden worden. En zo u omzet van uw bedrijf kunnen verhogen.

Klant ervaringen


Website voor uw bedrijf | Gemaakt door specialisten met ervaring

Zelf heb ik naast mijn onderneming ook een webwinkel in iPad hoezen. Deze webshop is opgericht in 2013 en is echt een succes geworden. Veel mensen dachten dat de markt in iPad hoesjes al verzadigd was en dat het geen kans van slagen had.

Uiteraard is het mij met vallen en opstaan gelukt om iPadspullekes.nl tot één van de grootste webshops in Nederland te maken. In het begin heb ik met veel marketing bedrijf gewerkt echter koste mij dat meer geld dan het opleverde. Toen ik zelf website en webshop cursussen ben gaan volgen is het mij gelukt om zonder veel advertentiekosten toch een mooie webshop te maken die +/- 2500 iPad hoezen per maand verzendt.

Portfolio website en webshop:

Website maken draadloos-alarm.nl
Website maken kiesel-nederland.nl
Website maken z8-partyboot.nl

Website laten maken door een Google specialist

Voordat wij een website maken, gaan we eerst graag met u rond tafel om te bespreken wat u doel en visie is met de nieuwe website. Zo is het belangrijk om te weten in welke branche u zit en of u alleen informatie wilt aanbieden over uw bedrijf of ook u diensten, ervaringen wilt delen met de website bezoeker.

De voordelen van een website voor uw bedrijf

Veel mensen denken dat een website een online visitekaartje is, met deze uitdrukking ben ik het er beslist niet eens. Een website is veel meer dan een “visitekaartje”. Een website geeft naast contact gegevens veel meer informatie over je bedrijf.

Doordat mensen tegenwoordig alles zoeken op Internet is het belangrijk dat uw website snel en juiste informatie bevat. Van Dulst Automatisering is een website bedrijf die al veel successen heeft behaald met het maken van diverse websites.

Een aantal voordelen van een website

– Een website kan op ieder moment aangepast worden
– Een website is ingericht om een (potentiële) klant verder te helpen
– Een website draagt bij aan de vindbaarheid van je bedrijf
– Een website beidt de mogelijkheid tot interactie met de klant
– Een website draagt bij aan de omzet van je bedrijf

De potentiële klant anno 2022

De klant anno 2022 oriënteert eerst op Internet en leest zicht in via websites die informatie geven over zijn product of dienst die de klant wil kopen. Daarnaast vindt de klant ervaringen van andere mensen die het product of dienst al gebruikt hebben zeer belangrijk. Dit laatste is misschien wel het belangrijkste om de klant tot aankoop te zetten.

Een website kan je omzet vergroten

Een website kan je omzet verhogen mits je website goed gevonden wordt en de potentiële klant krijgt wat hij zoekt. Dit kan ervaringen, voordelen en nadelen zijn over het product.

Voorbeeld: Als een klant een vaatwasser zoekt voor zijn keuken dan is het belangrijk dat hij op een website komt waar hij informatie, ervaringen en eventueel prijzen krijgt over vaatwassers voor keukens. Als de klant een goed beeld heeft van het bedrijf die vaatwassers verkoopt en vertrouwen heeft in de service van het bedrijf, dan kun je ervan uitgaan dat de klant contact opneemt met het bedrijf die deze informatie geeft.

Alles-in-één ICT abonnement

De ICT voor je bedrijf goed geregeld voor een vast bedrag per maand. Een trage computer, een ontbrekende virusscanner of haperende WiFi-verbinding? Allemaal zaken waar je als ondernemer geen tijd voor hebt. 

Met het alles-in-één abonnement bespaar je kostbare tijd en is je ICT gewoon goed geregeld. Wij beheren je computers, internet en Cloud. En jij en je medewerkers kunnen met alle vragen bij ons terecht.

Een vast bedrag per maand voor al uw ICT zaken

Klanten denken vaak bij een service abonnement dat ze meer kosten hebben dan op afroep een ICT-Bedrijf laten komen als er een probleem is. Echter is dit onjuist! Als een bedrijf met ons een full Service Abonnement afsluit dan kost dat +/- € 24,95 p/m per pc = € 0,83 per dag!

Als u ons op afroep laat komen om een computer probleem op te lossen dan rekenen wij € 45,00 voorrijkosten en € 85,00 per uur. Dus het kost u € 130,00 als wij een ICT probleem op locatie moeten oplossen.

Een ander groot voordeel van een alles-in-één ICT abonnement is dat wij 24/7 proactief uw computer beheren. Hierdoor wordt 90% van de storingen al voorkomen en dat is voor u als ons een groot voordeel.

Wij constateren net als u ICT problemen liever voor, dan achteraf. Daarom is een alles in een ICT abonnement efficiënter en vaak goedkoper, zodat wij uw ICT optimaal en efficiënt laten werken. U betaalt per maand één vast bedrag, dus geen verrassingen achteraf.

Bij ons heb je geen geen wachtrijen maar direct contact, dat is onze kracht!

Meer informatie?

Heeft u interesse in of vragen over deze dienst, neem dan contact op via 085-744 1000 of via info@vandulstautomatisering.nl.