Hulp op Afstand

Hulp op Afstand

Bent u al bekend met hulp op afstand? Deze vorm van directe computer- of laptopondersteuning wordt steeds vaker toegepast. Ook bij Van Dulst Automatisering kunt u terecht voor deze hulp bij computerproblemen. Wilt u weten hoe dat in zijn werk gaat? Lees dan verder!

Neem direct contact met ons op


computerhulp op afstand


Wat is hulp op afstand?

Hulp op afstand is een eenvoudige manier om u te helpen bij eventuele problemen met uw laptop of computer. U ontvangt direct en snel hulp op een moment dat het u uitkomt. U hoeft voor hulp niet de deur uit, maar u kunt gewoon blijven zitten waar u zit!


Hulp op afstand om het probleem te onderzoeken

Wanneer uw computer of laptop defect is merkt u dit vaak al snel, maar het blijft soms lastig om het exacte probleem aan te wijzen. Met onze hulp of afstand kunnen de monteurs op afstand meekijken op uw computer, zodat zij op deze manier het probleem kunnen identificeren. Wanneer het probleem bekend is, kan deze vaak al snel worden opgelost!


Hoe werkt hulp op afstand?

U vraagt zich vast af hoe hulp op afstand nou precies werkt. Hoe kan de monteur met u meekijken? Om dit mogelijk te maken, maken we gebruik van het programma TeamViewer. Met dit programma, wat u op uw laptop of computer installeert, kunnen wij u helpen op afstand via het internet. Zo kunnen we storingen en/of problemen verhelpen, zonder dat er een monteur bij hoeft te komen!

Om gebruik hiervan gebruik te kunnen maken dient u het programma Teamviewer te downloaden en te installeren. Maak hieronder een keuze om het programma te downloaden en volg de instructies.

Teamviewer downloaden

hulp-op-afstand-windowsNeem direct contact met ons op


Wat is mijn IP adres?

Iedere computer die is aangesloten op het internet of een netwerk en heeft een uniek nummer. Dit nummer heet een IP-adres en met dit nummer is de computer zichtbaar voor andere computers op het internet. Het is te vergelijken met een telefoonnummer.

Dit unieke IP-adres kunnen wij wel eens aan u vragen. Op deze pagina kunt u direct zien wat uw actuele IP-adres is, zodat u deze aan onze monteur door kan geven!


Contact gegevens

U kunt met ons contact opnemen via whatsapp of telefonisch op nummer 085 – 744 1000 of een e-mail sturen naar info@vandulstautomatisering.nl.

Uiteraard kunt u ook een contact formulier invullen op onze website zodat wij met u contact opnemen.

 

Neem direct contact met ons op

Steging Dakbedekkingen.

Wij worden door klanten beoordeeld met een 9.3 van 10 gebaseerd op 253 reviews. reviews.