Hulp op Afstand

Teamviewer Host downloaden

hulp-op-afstand-windows


Hulp op afstand om het probleem te onderzoeken

Wanneer uw computer of laptop defect is merkt u dit vaak al snel, maar het blijft soms lastig om het exacte probleem aan te wijzen. Met onze hulp of afstand kunnen de monteurs op afstand meekijken op uw computer, zodat zij op deze manier het probleem kunnen identificeren. Wanneer het probleem bekend is, kan deze vaak al snel worden opgelost!


Hoe werkt hulp op afstand?

U vraagt zich vast af hoe hulp op afstand nou precies werkt. Hoe kan de monteur met u meekijken? Om dit mogelijk te maken, maken we gebruik van het programma TeamViewer. Met dit programma, wat u op uw laptop of computer installeert, kunnen wij u helpen op afstand via het internet. Zo kunnen we storingen en/of problemen verhelpen, zonder dat er een monteur bij hoeft te komen!

Om gebruik hiervan gebruik te kunnen maken dient u het programma Teamviewer te downloaden en te installeren. Maak hieronder een keuze om het programma te downloaden en volg de instructies.


Contact gegevens

U kunt met ons contact opnemen via whatsapp of telefonisch op nummer 085 – 744 1000 of een e-mail sturen naar info@vandulstautomatisering.nl.
Uiteraard kunt u ook een contact formulier invullen op onze website zodat wij met u contact opnemen.