Onbeperkt 4G Internet zakelijk

Snel mobiel Internet voor een vaste prijs per maand

Onbeperkt 4G Internet zakelijk

Snel Internet is nog niet voor iedereen beschikbaar, zoals veel bedrijven in het buitengebied. Van Dulst Automatisering is een van de weinige ICT-bedrijven die echt onbeperkt een data/internet abonnement aanbiedt.

Daarom is een onbeperkt 4G Internet zakelijk een goed alternatief om toch snel Internet te krijgen zonder een data beperking.

Omdat de prijs van een 4G onbeperkt abonnement een stuk goedkoper is dan een zakelijke glasvezelverbinding en er geen extra grondwerkzaamheden bij komen, kiezen bedrijven steeds meer voor een onbeperkt 4G internetverbinding.

5G de opvolger van 4G onbeperkt Internet

Sinds vorig jaar is er op een aantal plekken in Nederland al 5G Internet beschikbaar, 5G is de opvolger van 4G maar wat zijn de voordelen van 5G Internet?

De voordelen van 5G ten opzichte van 4G

– 5G is veel sneller dan een 4G verbinding.
– 5G is betrouwbaarder door zijn ‘lage latency’.
– 5G is stabieler en kan terugvallen op 4G

Snelheid 4G Internet onbeperkt

De theoretische snelheid van 4G+ Internet is 225 MB/sec, maar dit is op een ideale locatie vlak bij een telefoonmast.

Onze ervaringen zijn gemiddeld 125 MB/sec download en 30 MB/sec upload.

Is onbeperkt 4G Internet ook echt onbeperkt?

Ja, Als u bij ons een onbeperkt 4G (of 5G) Internetabonnement afneemt dan krijgt u ook echt een Internet abonnement zonder beperking. U kunt heel continu downloaden, streamen, VPN-verbindingen gebruiken, websites hosten etc.

De 4G “Onbeperkt” abonnement die andere providers aanbieden hebben altijd een beperking van 5GB per dag! Dus let goed op bij het afsluiten van een 4G abonnement. U zult niet de eerste zijn die deze fout maakt!

Voor wie is zakelijk 4G interessant?

– Bedrijven met een langzame internetverbinding
– Evenementen
– Vakantieparken
– Campings
– Winkelcentra
– Pop-up Stores

Snelheid 4G en 5G Internet onbeperkt

Het snelheid verschil van 4G en 5G internet is groot, naast de snelheid is 5G ook heel betrouwbaar en als 5G zou wegvallen dan val je automatisch terug naar 4G dus je zit nooit zonder Internet!

Snelheid 4G Internet

De theoretische snelheid van 4G+ Internet is 225 MB/sec, maar dit is op een ideale locatie vlak bij een telefoonmast. Onze ervaringen zijn gemiddeld 130 MB/sec download en een upload van 40 MB/sec

Snelheid 5G Internet

5G is aanzienlijk sneller dan 4G. De maximale downloadsnelheid van 5G zou maar liefst 10 Gbit/s worden. Dit is de theoretische snelheid, in de praktijk zal dit lager zijn, maar dat 5G veel sneller zal worden is een feit.

Is 4G Internet ook geschikt voor Camera en Alarm beveiliging?

Ja, U kunt op deze 4G Internetverbinding ook beveiligingscamera’s en alarmsysteem op aansluiten. Doordat de Internetverbinding supersnel is en geen beperking heeft qua data gebruik kunt u probleemloos u beveiligingssysteem erop aansluiten.

Prijs Onbeperkt 4G Internet zakelijk

Heeft u behoefte aan een tijdelijke internetverbinding voor uw bedrijf? Dan biedt Van Dulst Automatisering tijdelijk Zakelijk Internet.

Installatie | Onbeperkt 4G Internet

De installatie van een 4G/5G Internetverbinding is een fluitje van een cent. als u bij ons een Installatie Onbeperkt 4G Internet + 5G modem neemt dan stellen wij deze gratis voor u in!

Zodra de modem door ons geleverd is, hoeft u alleen de stekker in het stopcontact te doen en u heeft binnen 1 minuut supersnel Internet zonder een data beperking!