Systeembeheer

Proactief computer beheer voor uw bedrijf

Systeembeheer voor uw bedrijf

Systeembeheer is voor ieder bedrijf een belangrijk onderdeel van het bedrijf. Als een computer niet werkt of problemen heeft dan kan de medewerker niet meer zijn taak beoefenen en heeft dit direct invloed op de bedrijfsvoering van uw bedrijf.

Veel bedrijven vertrouwen op hun ICT echter is periodiek systeembeheer zeer belangrijk. Zo is het van belang dat de computers, laptops, telefonie, servers etc. goed onderhouden worden. Onder systeembeheer valt het onderhouden en beheren van je netwerk en alle apparaten en diensten die daarmee verbonden zijn.

Een systeembeheerder zorgt ervoor dat de uptime van uw netwerk apparaten optimaal is en blijft. Een systeembeheerder in dienst nemen kan als snel veel geld kosten en daarom kiezen veel bedrijven ervoor om dit uit te besteden. Zodat u geen zorgen heeft om uw continuïteit van uw ICT te waarborgen en u zich bezig kan houden met de kernactiviteiten van uw bedrijf.

neem contact opmet van dulst automatisering

Uitbesteden ICT met 24/7 systeembeheer

Als u uw systeembeheer uitbesteed aan Van Dulst Automatisering dan worden op al uw computers, laptops, servers, etc. beheersoftware geïnstalleerd waarmee wij proactief systeembeheer kunnen uitvoeren.

Zo krijgen wij in ons dashboard precies te zien als er problemen zijn met uw ICT (een voorbeeld van het scherm staat hieronder)

systeembeheer oosterhout

Zo krijgen wij direct door als er iets is met uw computer zo krijgen wij een melding als er een schijf defect is of dat er een virus op uw computer zit. Daarnaast zorgen wij ervoor dat uw computer en officepakket altijd up-to-date is en kunnen wij uw systemen op de achtergrond beheren.

Zo kunnen wij op afstanden systematische updates en wijzigingen doorvoeren zonder dat iemand er last van heeft.
En als er iets defect raakt dan staan wij binnen no time bij u op de stoep om het te verhelpen.

Waarom SYSTEEMBEHEER uitbesteden interessant is voor Mkb’ers

Voor bedrijven is het vaak niet interessant om een systeembeheerder in dienst te hebben omdat er simpel weg niet genoeg werkzaamheden zijn om deze persoon 40 uur per week aan het werk te houden. En om een systeembeheerder up-to-date te houden met alle programma’s en systemen zal er veel geïnfesteerd moeten worden in cursussen die kostbaar zijn.

Ook is het ICT-onderhoud niet een taak die je bij iemand anders neer kan leggen omdat het vaak om ingewikkelde werkzaamheden zijn zoals beveiliging en bescherming van je data, e-mail en klantinformatie.

Door systeembeheer uit te besteden bent u verzekerd van de beste kwaliteit van uw ICT en heeft u hier zelf geen zorgen meer aan. Wanneer er iets misgaat staat een IT expert op de stoep om dit probleem direct op te lossen en u kunt te allen tijde terecht voor vraagstukken die uw kennis te boven gaan.

Daarnaast heeft u een partner die op de hoogte is van de laatste ontwikkelingen qua ICT, Beveiliging, waardoor u het maximale uit uw ICT haalt en efficiënter kan werken zonder dat het voor u een vaste last wordt.

neem contact opmet van dulst automatisering

Systeembeheer uitbesteden aan Van Dulst Automatisering

Het onderdeel ICT cruciaal bij bedrijven, omdat de werking van computers en software zo cruciaal is houden wij uw computers, laptops, updates en netwerk 24/7 nauwkeurig in de gaten met onze TeamViewer Console.

Omdat de continuïteit van uw ICT belangrijk is, bieden wij serviceabonnementen aan zoals een totaaloplossing om uw gehele ICT uit handen te nemen. Zo ontzorgen wij u helemaal met uw ICT en kunt u zich richten op de werkzaamheden waar u goed in bent.

systeembeheer oosterhout uitbesteden

Voordelen uitbesteden systeembeheer | Goedkoper!

Klanten denken vaak bij uitbesteden van systeembeheer dat ze meer kosten hebben dan op afroep een systeembeheerder te laten komen als er een probleem is. Echter is dit onjuist! Als een bedrijf met ons een Full Service Abonnement afsluit dan kost dat +/- € 35,00 p/m per pc.

Als u ons op afroep laat komen om een computerprobleem op te lossen dan rekenen wij € 45,00 voorrijkosten en € 85,00 per uur. Dus het kost u € 130,00 als wij een ICT-probleem op locatie moeten oplossen.

Een ander groot voordeel van een Full Service Abonnement is dat wij 24/7 proactief uw computer beheren. Hierdoor wordt 75% van de storingen al voorkomen en dat is voor u en ons een groot voordeel.

Wij constateren u ICT-problemen liever voor, dan achteraf. Daarom is een Full Service Abonnement efficiënter en vaak goedkoper. En wij zorgen ervoor dat uw ICT optimaal blijft werken en geven advies om efficiënter te werken.

U betaalt per maand één vast bedrag, dus geen verrassingen achteraf. En u hoeft niet te wachten als u een probleem heeft omdat u direct contact krijgt en u hoeft ook geen ticket aan te maken als u een probleem heeft.

Service abonnement = Direct contact, dat is onze kracht!

neem contact opmet van dulst automatisering