ICT ONDERHOUD VOOR EEN VAST BEDRAG

“Geen ICT zorgen en proactief beheer voor maar € 1,17 pm”

Alles in een ICT abonnement

De ICT voor je bedrijf goed geregeld voor een vast bedrag per maand

Een trage computer, een ontbrekende virusscanner of haperende WiFi-verbinding? Allemaal zaken waar je als ondernemer geen tijd voor hebt. Met het alles-in-één abonnement bespaar je kostbare tijd en is je ict gewoon goed geregeld. Wij beheren je computers, internet en cloud. En jij en je medewerkers kunnen met alle vragen bij ons terecht.

✔Alles uit je ICT halen met persoonlijke ondersteuning
Onbeperkt support op afstand en bij jou op kantoor
✔ Altijd werken met up-to-date en veilige computer(s)
Geen vraag is te gek voor onze ICT en cloud specialisten

PROACTIEF BEHEER

OPTIMALE UPTIME

1e LIJNS SUPPORT

Alles in een ICT abonnement: meer dan ict-beheer en hulp op afstand

Het alles-in-één pakket is echt alles-in-één. Wij verzorgen niet alleen het beheer en onderhoud van je computers, laptops en clouddiensten. Maar ondersteunen je ook bij meer uitdagende vraagstukken. Zo helpen we je bijvoorbeeld bij het kiezen van een nieuw boekhoudpakket, geven we je advies over je bedrijfsprocessen en helpen we je bij het vinden van de juiste leverancier voor bijvoorbeeld het bouwen van je website. Ondersteuning voor en door ondernemers.

Eén aanspreekpunt voor je computers, internet en zakelijke cloud diensten

Jij bent de expert in jouw vakgebied. En die computer? Daar heb je eigenlijk helemaal geen tijd voor en die laat je liever aan iemand anders over. Met ons alles-in-één pakket heb jij geen zorgen meer over de ict, cloud en telefonie binnen je bedrijf.

✔Je hoeft maar één telefoonnummer te onthouden
Wij helpen je met al je vragen over computers, internet en cloud
✔ We bemiddelen tussen jou en andere (ict) leveranciers

Hulp van onze experts wanneer nodig: op afstand en bij jou op kantoor

Loop je ergens tegenaan? Ben je een wachtwoord vergeten, heb je ondersteuning nodig met Microsoft 365 of werkt er iets niet? Dan mag je altijd met ons bellen of mailen. Je bent bij ons geen nummer en je hebt altijd persoonlijk contact met een van onze experts.

Wij helpen je op afstand via een beveiligde verbinding
Heb je er liever een gezicht bij? Dan komen we bij je langs
✔ Ernstige storing? Onze storingsdienst is 24/7 bereikbaar

Inclusief goed onderhoud: zorgeloos en veilig werken nu en in de toekomst


Een trage computer is vervelend en een onbeveiligde computer is een risico voor je bedrijf. Dankzij onze intelligente software maak je altijd gebruik van snelle, veilige en up-to-date computers. En al je apparaten worden 24 uur per dag gecontroleerd om problemen te voorkomen.

✔ Dagelijks controleren we je computers op meer dan 100 punten
✔ Wij zorgen ervoor dat alle updates worden geïnstalleerd.
✔ Inclusief preventief onderhoud om problemen te voorkomen

Altijd weten waar je aan toe bent: een vast bedrag per maand en duidelijk rapport


Wij werken met je samen omdat jij dat leuk vindt. Daarom hebben we geen ingewikkelde constructies of langdurige verplichtingen. Wij verdwijnen niet naar de achtergrond maar houden je op de hoogte van wat wij voor je hebben gedaan.

✔ Je krijgt iedere maand een rapport met alle gebeurtenissen
✔ De factuur is geen verrassing, je betaalt een vast bedrag
✔ Het abonnement is maandelijks aanpasbaar en opzegbaar

WAAROM ADVISEREN WIJ EEN Alles in een ICT abonnement?

Klanten denken vaak bij een service Abonnement dat ze meer kosten hebben dan op afroep een ICT-Bedrijf laten komen als er een probleem is. Echter is dit onjuist! Als een bedrijf met ons een Full Service Abonnement afsluit dan kost dat +/- € 35,00 p/m per pc.

Als u ons op afroep laat komen om een computer probleem op te lossen dan rekenen wij € 45,00 voorrijkosten en € 80,00 per uur. Dus het kost u € 125,00 als wij een ICT probleem op locatie moeten oplossen.

Een ander groot voordeel van een alles in een ICT abonnement is dat wij 24/7 proactief uw computer beheren. Hierdoor wordt 75% van de storingen al voorkomen en dat is voor u als ons een groot voordeel.

Wij constateren net als u ICT problemen liever voor, dan achteraf. Daarom is een alles in een ICT abonnement efficiënter en vaak goedkoper, zodat wij uw ICT optimaal en efficiënt laten werken. U betaalt per maand één vast bedrag, dus geen verrassingen achteraf.

Geen wachtrijen of tickets aanmaken, maar direct contact, dat is onze kracht!

Veel gestelde vragen over het Alles in een ICT abonnement

Al meer dan 17 jaar leveren wij ICT diensten aan bedrijven. Het alles in een ICT abonnement is in de afgelopen jaren speciaal ontwikkeld voor kleine- en middelgrote bedrijven. Heb je een vraag over het abonnement? Raadpleeg de veel gestelde vragen hieronder. Staat je vraag er niet tussen? Dan beantwoorden wij deze graag. Bel even met ons op 085 – 744 1000 of stuur een mail naar info@vandulstautomatisering.nl

Zeker! Onze servicedesk maakt gebruik van een speciaal extern beheer systeem voor computers en laptops. Nadat je ons toestemming hebt gegeven, kunnen wij op afstand met je meekijken. Dat doen we via een beveiligde verbinding.

Ja, je mag ons alles vragen op het gebied van ict, cloud en telecom. WiFi is daar een belangrijk onderdeel van. Wij helpen je ook als je WiFi-netwerk niet van ons afkomstig is. Maar bijvoorbeeld is geleverd door je internetprovider.

Dagelijks controleren we je computer of laptop op meer dan 100 punten. Als er een indicatie is dat er onderhoud nodig is, dan plannen we een afspraak met je in. Eens per 30 tot 60 dagen maken we sowieso een afspraak voor onderhoud.

Ja, maar we kijken niet heel erg op de klok. De Fair-Use regels zijn er alleen om misbruik te voorkomen. De Fair-Use hebben wij uitgelegd in onze offertes en gebruiksvoorwaarden.

Nee, je kunt bij ons geen computers, laptops of andere apparatuur kopen. Wij zijn te klein om concurrerende prijzen te kunnen bieden. Heb je een abonnement? Dan helpen wij je wel om een betrouwbare website te vinden en je computer of laptop daar te bestellen. Vaak kun je het afleveradres aanpassen naar ons kantoor. Dan kunnen wij na ontvangst van het pakket je computer of laptop direct in orde maken.

Ja, wij komen gewoon bij je op kantoor langs als dat nodig is! Daar brengen we geen arbeidsuren of voorrijkosten voor in rekening. Wel hanteren we een werkgebied van +/- 45 km rondom ons kantoor in Oosterhout.

Kun jij hulp gebruiken met je ict en cloud?


Laat je gegevens achter en één van onze experts neemt zo snel mogelijk contact met je op.
Wil je liever zelf bellen? Dat mag ook: 085 – 744 1000