Online Back-up & Office 365 backup

“4x Dagelijks automatisch uw bestanden op een veilige locatie”

Online Backup & Office 365 Back-up

Met Online back-up worden al uw bestanden van de server, laptop of pc via internet veilig automatisch opgeslagen op een andere locatie (een datacenter) via het Internet. Voor maar € 15,00 per maand!

U heeft bij ons een bewaartijd van 1 jaar, dus mocht u een oud document kwijt zijn dan kunnen we deze gemakkelijk terug halen.

Dit is de beste methode om uw gegevens veilig op te slaan. Doordat de online backup meerdere keren uw computer automatisch backupt bent u er zeker van dat u gegevens up-to-date zijn. En u krijgt elke dag netjes een bericht als de backup uitgevoerd is.

Van Dulst Automatisering is een ICT bedrijf in Oosterhout die dit aanbied en voor u goed in kan regelen, zodat u nooit geen data verlies hebt bij brand of een hacker. U back-up wordt op meerdere locaties opgeslagen in het land.

Deze dienst zit ook in ons “alles in een abonnement” dit is een ICT dienst die wij aanbieden waar ook andere beveiligingsopties en arbeid in verwerkt zit voor een vast bedrag per maand.

Online back-up kent deze problemen niet en wordt compleet automatisch uitgevoerd. Daarnaast weet u met zo’n back-up zeker dat bij sprake van brand of een andere calamiteit de gegevens altijd veilig op een externe locatie staan opgeslagen.

online backup

De voordelen van Online Back-up

Een back-up heeft vele voordelen. U vindt de meest belangrijke voordelen hieronder:

– Dagelijkse back-up
– Automatische controle
– Elke dag een status bericht
– Externe opslag
– Geen investering in hardware
– Lage instapkosten
– Veiliger dan traditionele methodes
– Zeer gebruiksvriendelijk
– Uitbreiden is zeer eenvoudig

Automatische backupIedere dag (automatisch geplande) online back-up

U kunt per computer of server een automatische taak instellen met de gewenste mappen en bestanden die u wilt back-uppen. Daarnaast kun u ook de tijd bepalen wanneer deze Online Backup moet starten.

online backup controleAutomatische online backup controle

Elke keer als een online back-up is uitgevoerd krijg u netjes via de e-mail een rapport of de back-up geslaagd is en of er nog bestanden zijn toegevoegd. Als er problemen zijn krijgt u daarover ook een e-mailbericht.

Online backup lage kosten Goedkope online backup oplossing

Aangezien u zelf geen hardware, server of opslag hoeft te kopen is online backup de goedkoopste oplossing voor het opslaan en beveiligen van uw gegevens. U betaalt een vast bedrag per maand voor deze geautomatiseerde oplossing. De prijs hiervoor hangt af van de hoeveelheid data die u wilt back-uppen, het kan al vanaf € 0,50 per gigabyte.

Online backup extern Gegevens worden extern opgeslagen

Met online back-up stuurt u uw gegevens naar een veilige externe locatie. Hierdoor weet u zeker dat uw gegevens altijd beschikbaar zijn, ook als uw computer of server niet bereikbaar zijn. Denk hierbij aan situaties als brand of diefstal.

Geplande taak online backup Tot 365 dagen gegevens terug halen

Bij ons kunt u tot wel 365 dagen uw bedrijfsgegevens terughalen. Dus als u op 1 januari een document verwijdert en u heeft deze nog nodig op 30 december, dan kunt u dit bestand nog steeds benaderen via de Online Backup software en eventueel terugzetten op uw PC of server.

online backup snelheid Supersnel back-uppen met Online Backup

De Online Back-up software werkt supersnel, omdat er alleen gewijzigde of nieuwe gegevens worden toegevoegd. De back-up hoeft dus niet alles elke keer opnieuw op te slaan, maar alleen de gewijzigde of toegevoegde bestanden. De totale back-up tijd wordt met onze zo verkort tot wel 90% per back-up!

online backup veilig Veilig en versleuteld

Uiteraard dienen uw gegevens veilig opgeslagen worden. Onze online back-up methode wordt uitgevoerd door een partner van ons die ook gegevens opslaat voor banken en andere grote bedrijven in Nederland. Uiteraard worden alle gegevens versleuteld over het Internet verstuurd, dit is dezelfde versleuteling welke wordt gebruikt bij telebankieren. Op deze manier kan alleen u deze gegevens inzien. Wanneer u iemand toegang wilt geven tot deze gegevens dan moet u een wachtwoord invoeren (pincode).

Proefperiode online backup Gratis proefperiode Online Back-up

Als u deze back-up oplossing wilt testen, dan kan dat gratis voor 1 maand. In deze periode zal onze Online Back-up software zichzelf bewijzen en u overtuigen dat u de juiste keuze heeft gemaakt.

U kunt dit aanvragen via: info@vandulstautomatisering.nl of even bellen naar 085 744 1000.
(Wij kunnen dit instellen op afstand of we komen op locatie geheel kosteloos!)

Een vast bedrag per maand voor al uw ICT zaken

Klanten denken vaak bij een service abonnement dat ze meer kosten hebben dan op afroep een ICT-Bedrijf laten komen als er een probleem is. Echter is dit onjuist! Als een bedrijf met ons een full Service Abonnement afsluit dan kost dat +/- € 24,95 p/m per pc = € 0,83 per dag!

Als u ons op afroep laat komen om een computer probleem op te lossen dan rekenen wij € 45,00 voorrijkosten en € 85,00 per uur. Dus het kost u € 130,00 als wij een ICT probleem op locatie moeten oplossen.

Een ander groot voordeel van een alles-in-één ICT abonnement is dat wij 24/7 proactief uw computer beheren. Hierdoor wordt 90% van de storingen al voorkomen en dat is voor u als ons een groot voordeel.

Wij constateren net als u ICT problemen liever voor, dan achteraf. Daarom is een alles in een ICT abonnement efficiënter en vaak goedkoper, zodat wij uw ICT optimaal en efficiënt laten werken. U betaalt per maand één vast bedrag, dus geen verrassingen achteraf.

Bij ons heb je geen geen wachtrijen maar direct contact, dat is onze kracht!