Online Back-up

Dagelijks automatisch u bestanden op een veilige locatie

Online Back-up

Met Online back-up worden bestanden van de server, laptop of pc via internet automatisch opgeslagen op een andere locatie (een datacenter) via het Internet.

Van Dulst Automatisering is een ICT bedrijf in Oosterhout die dit kan aanbieden en voor u goed in kan regelen, zodat u nooit geen data verlies hebt bij brand of een hacker.

Dit is een beter alternatief vergeleken met een back-up door middel van bijvoorbeeld USB-sticks, Cd’s of externe schijven. Alhoewel deze traditionele back-up methodes heel effectief kunnen zijn, zijn er mensen en apparaten voor nodig om ze uit te voeren. Daarnaast dient de back-up ook te werken wanneer er sprake is van data verlies.

Online back-up kent deze problemen niet en wordt compleet automatisch uitgevoerd. Daarnaast weet u met zo’n back-up zeker dat bij sprake van brand of een andere calamiteit de gegevens altijd veilig op een externe locatie staan opgeslagen.

online backup

De voordelen van Online Back-up

Een back-up heeft vele voordelen. U vindt de meest belangrijke voordelen hieronder:

– Dagelijkse back-up
– Automatische controle
– Elke dag een status bericht
– Externe opslag
– Geen investering in hardware
– Lage instapkosten
– Veiliger dan traditionele methodes
– Zeer gebruiksvriendelijk
– Uitbreiden is zeer eenvoudig

Automatische backupIedere dag (automatisch geplande) online back-up

U kunt per computer of server een automatische taak instellen met de gewenste mappen en bestanden die u wilt back-uppen. Daarnaast kun u ook de tijd bepalen wanneer deze Online Backup moet starten.

online backup controleAutomatische online backup controle

Elke keer als een online back-up is uitgevoerd krijg u netjes via de e-mail een rapport of de back-up geslaagd is en of er nog bestanden zijn toegevoegd. Als er problemen zijn krijgt u daarover ook een e-mailbericht.

Online backup lage kosten Goedkope online backup oplossing

Aangezien u zelf geen hardware, server of opslag hoeft te kopen is online backup de goedkoopste oplossing voor het opslaan en beveiligen van uw gegevens. U betaalt een vast bedrag per maand voor deze geautomatiseerde oplossing. De prijs hiervoor hangt af van de hoeveelheid data die u wilt back-uppen, het kan al vanaf € 0,50 per gigabyte.

Online backup extern Gegevens worden extern opgeslagen

Met online back-up stuurt u uw gegevens naar een veilige externe locatie. Hierdoor weet u zeker dat uw gegevens altijd beschikbaar zijn, ook als uw computer of server niet bereikbaar zijn. Denk hierbij aan situaties als brand of diefstal.

Geplande taak online backup Tot 365 dagen gegevens terug halen

Bij ons kunt u tot wel 365 dagen uw bedrijfsgegevens terughalen. Dus als u op 1 januari een document verwijdert en u heeft deze nog nodig op 30 december, dan kunt u dit bestand nog steeds benaderen via de Online Backup software en eventueel terugzetten op uw PC of server.

online backup snelheid Supersnel back-uppen met Online Backup

De Online Back-up software werkt supersnel, omdat er alleen gewijzigde of nieuwe gegevens worden toegevoegd. De back-up hoeft dus niet alles elke keer opnieuw op te slaan, maar alleen de gewijzigde of toegevoegde bestanden. De totale back-up tijd wordt met onze zo verkort tot wel 90% per back-up!

online backup veilig Veilig en versleuteld

Uiteraard dienen uw gegevens veilig opgeslagen worden. Onze online back-up methode wordt uitgevoerd door een partner van ons die ook gegevens opslaat voor banken en andere grote bedrijven in Nederland. Uiteraard worden alle gegevens versleuteld over het Internet verstuurd, dit is dezelfde versleuteling welke wordt gebruikt bij telebankieren. Op deze manier kan alleen u deze gegevens inzien. Wanneer u iemand toegang wilt geven tot deze gegevens dan moet u een wachtwoord invoeren (pincode).

Proefperiode online backup Gratis proefperiode Online Back-up

Als u deze back-up oplossing wilt testen, dan kan dat gratis voor 1 maand. In deze periode zal onze Online Back-up software zichzelf bewijzen en u overtuigen dat u de juiste keuze heeft gemaakt.

U kunt dit aanvragen via: info@vandulstautomatisering.nl of even bellen naar 085 744 1000.
(Wij kunnen dit instellen op afstand of we komen op locatie geheel kosteloos!)

Betalen per maand per Gigabyte

U betaalt voor onze back-up service alleen een vast bedrag per gigabyte per maand. Wij berekenen geen kosten voor het gebruik van het back-up programma.

Back-up online – alle functiessetup
eenmalig
abonnement
per maand
10 GB back-up ruimte€ 0,00€ 10,00
20 GB back-up ruimte€ 0,00€ 15,00
50 GB back-up ruimte€ 0,00€ 37,50
100 GB back-up ruimte€ 0,00€ 70,00
250 GB back-up ruimte€ 0,00€ 175,00
500 GB back-up ruimte€ 0,00€ 325,00
* Vast bedrag per maand * Geen software kosten * 365 dagen bewaartijd