Netwerkbeheer

Netwerkbeheer

Wilt u één contact persoon voor al uw ICT vragen en voor het onderhouden van uw computer netwerk, maar wilt u geen internet netwerkbeheerder hebben? Dan kunt u het netwerkbeheer aan ons uitbesteden voor een aantrekkelijk vast bedrag per maand.

In veel gevallen kan het qua kosten interessanter zijn om uw Netwerkbeheer uit te besteden, dan een netwerkbeheerder in dienst te nemen.

Wat doet een netwerkbeheerder?

Een netwerkbeheerder is simpelweg iemand die het ICT-netwerk beheert. Op het netwerk van uw bedrijf zijn meerdere computers aangesloten die verbonden zijn met een server, waardoor men met elkaar bestanden en e-mails kunnen delen.

Een netwerkbeheerder zorgt hierbij dat de juiste mensen toegang krijgen voor de juiste mappen, het onderhoud, het controleren van back-ups, het aanmaken van e-mail adressen, en het up-to-date houden van het netwerk.

Voorbeeld:

Als u bestanden kwijt bent of per ongeluk hebt verwijderd dan kunnen wij deze per gekozen dag terug plaatsen zodat u snel verder kan.

Doordat wij elke dag de back-up controleren en testen bent u ervan verzekerd dat u data en andere informatie veilig en goed beheerd wordt.


Waarom is netwerkbeheer belangrijk?

Als bedrijf kunt u geen risico nemen als er bestanden of andere informatie verloren raken of zomaar voor iedereen op Internet beschikbaar wordt.

Door de nieuwe Europese Wetgeving (AVG) is het belangrijk om je persoonsgegevens van jezelf en klanten goed beveiligd te hebben en je bestanden goed geback-upt te hebben en gecontroleerd is.

Een sprekende klant over netwerkbeheer

“Voorheen hadden wij een vriend van ons die ons het netwerk beheer uitvoerde, echter was dit niet ideaal deze persoon had niet veel tijd en we kregen pas na 1 dag een reactie op onze vraag of wijziging. Sinds dat wij met Van Dulst Automatisering gingen samenwerken is dit een stuk prettiger werken en worden aanvragen of wijzigingen direct in behandeling genomen.

Ook komt Van Dulst regelmatig langs om adviezen en ervaringen te delen, dit vindt ik een voordeel ten opzichte van andere ICT-bedrijven. Wij hebben veel adviezen opgevolgd en we merken dat veel ICT taken veel gemakkelijker kunnen.
Kortom: Met een netwerkbeheer abonnement weet je zeker dat je niet voor verassingen komt te staan en altijd snel geholpen wordt. Tenslotte; voorkomen is beter dan genezen

Voordelen netwerkbeheer uitbesteden:

Een groot voordeel van het uitbesteden van uw netwerkbeheer is dat u ervan verzekerd bent dat wij binnen een bepaalde tijd en voorwaarden uw ICT-probleem zullen behandelen.

Zo worden er diverse afspraken op papier gezet naar uw wensen om u zo goed en zo snel mogelijk te kunnen helpen indien er een storing plaatsvindt.

Enkele voordelen

– Een contactpersoon
– Een direct nummer van uw contactpersoon
– Voorrang bij storingen op andere klanten
– Gratis gebruik van onze helpdesk
– Geen kosten bij netwerk problemen
– 24/7 monitoring voor uw ICT-problemen
– Gratis advies

Onze helpdesk zorgt voor dagelijkse ondersteuning en met 24/7 monitoring kunnen wij veel storingen voorkomen en zorgen wij ervoor dat uw computers, servers en netwerk optimaal blijven presteren.

Loopt u ook tegen ICT-problemen aan? Dan leveren wij direct support op locatie of op afstand via TeamViewer.


Meer informatie?

Indien u meer informatie wilt weten over deze dienst, of heeft u vragen over onze andere diensten voor uw onderneming?

Neem dan direct contact op via telefoonnummer 085 – 744 1000
of stuur een e-mail naar info@vandulstautomatisering.nl