Computer service

Reparatie en onderhoud van computers en laptops

Waarom computer service door Van Dulst Automatisering?

Van Dulst Automatisering heeft reeds ruime ervaring op het gebied van onderhoud en reparatie van onder andere laptops, computers, smartphones en tablets. Daarnaast is Van Dulst Automatisering ICT Waarborg gecertificeerd en krijgt u op vervangende onderdelen ook nog een garantie.

Computer service reparatie en onderhoud

Wanneer u veelvuldig gebruikmaakt van een laptop of computer dan zal deze onderhoud nodig hebben. Net als dat uw auto een APK nodig heeft. Denk hierbij aan software updates en het opschonen van uw computersysteem om uw computer of laptop snel en up-to-date te houden. Is uw laptop of computer kapot? Onze monteurs kunnen u vaak al binnen een dag verder helpen, zodat u snel weer gebruik kunt maken van uw apparatuur!

Computer service inclusief halen en brengen

Heeft u geen tijd om langs te komen? Geen probleem! Onze computer service is inclusief halen en brengen. Dit betekent dat onze monteurs uw defecte laptop of computer op komen halen, zodat ze deze in de werkplaats kunnen repareren. Wanneer de reparatie is uitgevoerd, leveren wij de computer weer bij u af en sluiten wij randapparatuur weer voor u aan.

Computer service

Voor alle zaken op het gebied van computer service bent u bij Van Dulst Automatisering aan het juiste adres. Met ruim 20 jaar ervaring op het gebied van ICT hebben wij alle kennis in huis om u verder te helpen. Onze computer service is zeer uitgebreid. Bent u benieuwd wat Van Dulst Automatisering voor u of uw bedrijf kan betekenen? Lees dan snel verder.

Computer service op afstand

In sommige gevallen is het mogelijk om u op afstand verder te helpen. Met behulp van het programma TeamViewer kijkt de monteur graag met u mee, zodat het probleem of de storing kan worden vastgesteld. U bent zo snel en eenvoudig geholpen!

Meer informatie?

Heeft u interesse in of vragen over deze dienst, neem dan contact op via 085-744 1000 of via info@vandulstautomatisering.nl