Wifi draadloos netwerk

“Expert in het aanleggen van draadloze netwerken voor bedrijven en consumenten”

Van Dulst Automatisering: Uw Expert in Draadloze Netwerken

Ervaart u problemen met uw huidige wifi draadloos netwerk? Of denkt u aan uitbreiding? Van Dulst Automatisering in Oosterhout is uw go-to specialist. Wij zijn experts in het opzetten van draadloze netwerken voor diverse sectoren, zoals bedrijven, campings, jachthavens en restaurants.

Het Belang van een Betrouwbaar Wifi Netwerk

Een robuust en snel wifi draadloos netwerk is cruciaal voor elk bedrijf. Een feilloze installatie voorkomt frustraties en zorgt voor naadloze werkervaringen overal in uw bedrijf. Dankzij topkwaliteit hardware garanderen wij een vlekkeloze verbinding met de gewenste snelheid, zelfs voor draadloze printers en servers.

Beheer en Onderhoud van uw Netwerk

Het beheer van een wifi draadloos netwerk vereist expertise. Laat dit over aan ons team van professionals! Wij bieden proactieve monitoring en beheer voor uw gehele netwerk. Onze gedetailleerde rapportages en actieve monitoring van cruciale componenten zorgen voor een optimale netwerkprestatie.

Klant ervaringen


Wifi draadloos netwerk bij bedrijven

Het is duidelijk dat een goed wifi draadloos netwerk aanleggen cruciaal is voor ieder bedrijf in allerlei sectoren. De installatie móét goed zijn om ergernissen te voorkomen en uw medewerkers moeten ongestoord kunnen werken op alle plekken binnen uw bedrijf.

Ook de snelheid is belangrijk, bij ons werkt alles draadloos. Ook de printers en server zijn draadloos verbonden. Door gebruik te maken van de juiste hardware kunt u probleemloos werken met de juiste snelheid.

Wifi draadloos netwerk beheer

U heeft een draadloos netwerk, maar niet de tijd en expertise voor het onderhoud. De oplossing? Besteed het uit aan ons! Wij zorgen voor proactieve monitoring en het beheer van uw complete draadloze netwerk. Zo heeft u hier geen omkijken naar en richt u zich volledig op uw core business.

Wifi draadloos netwerk beheer op afstand en onderhoud

Monitoring van de draadloze netwerken vindt plaats op basis van beschikbaarheid maar ook op basis van prestaties. Naast het gebruik van een management tool worden alle kritische componenten actief gemonitord.

Hieronder vallen de WiFi componenten, maar ook de componenten van uw organisatie die essentieel zijn voor een goede dienstverlening. Door uw netwerk continu in de gaten te houden waarborgen wij de optimale functionering hiervan.

De uitlezing van componenten en de rapportage voeren wij zeer gedetailleerd uit. Hiermee verhogen wij de kwaliteit van opvolging bij eventuele verstoringen. Zo is uw netwerkbeheer bij ons in goed handen.

Een vast bedrag per maand voor al uw ICT zaken

Klanten denken vaak bij een service abonnement dat ze meer kosten hebben dan op afroep een ICT-Bedrijf laten komen als er een probleem is. Echter is dit onjuist! Als een bedrijf met ons een full Service Abonnement afsluit dan kost dat +/- € 24,95 p/m per pc = € 0,83 per dag!

Als u ons op afroep laat komen om een computer probleem op te lossen dan rekenen wij € 45,00 voorrijkosten en € 85,00 per uur. Dus het kost u € 130,00 als wij een ICT probleem op locatie moeten oplossen.

Een ander groot voordeel van een alles-in-één ICT abonnement is dat wij 24/7 proactief uw computer beheren. Hierdoor wordt 90% van de storingen al voorkomen en dat is voor u als ons een groot voordeel.

Wij constateren net als u ICT problemen liever voor, dan achteraf. Daarom is een alles in een ICT abonnement efficiënter en vaak goedkoper, zodat wij uw ICT optimaal en efficiënt laten werken. U betaalt per maand één vast bedrag, dus geen verrassingen achteraf.

Bij ons heb je geen geen wachtrijen maar direct contact, dat is onze kracht!

Aanleggen wifi draadloos netwerk

Het aanleggen of aanpassen van uw netwerk wordt door ons altijd uitgevoerd door Pieter van Dulst die eigenaar is van dit bedrijf en veel ervaring heeft met draadloze netwerken voor bedrijven.

Ook bij woningen, campings, hotels hebben wij al veel draadloze netwerken aangelegd.

Natuurlijk wordt het aangelegde netwerk uitvoerig getest en wordt er monitoringssoftware geïnstalleerd om niet alleen een goed netwerk te af te leveren, maar ook op de lange termijn een perfect netwerk te houden.

Kies voor Van Dulst Automatisering

Onze diensten worden altijd uitgevoerd door de ervaren Pieter van Dulst. Of het nu gaat om bedrijfsnetwerken of netwerken voor woningen en campings, wij garanderen een perfecte levering en lange termijnprestaties.

Meer informatie?

Wilt u meer informatie over een wifi draadloos netwerk? Of wilt u weten hoeveel het zou kosten om een draadloos netwerk aan te leggen? Neem dan contact op via telefoonnummer 085 – 744 1000 of stuur een mail naar info@vandulstautomatisering.nl

Proactief beheer
(Voorkomen is beter dan genezen)

Optimale bedrijfstijd
(Haal het maximale uit je bedrijf)

1ste lijns support
(Telefoonnummer 085 744 1000)