Wifi draadloos netwerk

“Expert in het aanleggen van draadloze netwerken voor bedrijven en consumenten”

WiFi draadloos netwerk

Ondervindt u problemen met het huidige draadloos netwerk? Of wilt u uw bestaande draadloos netwerk gaan uitbreiden en zoekt u een bedrijf die hierin gespecialiseerd is? Dan ben u bij Van Dulst Automatisering het ICT bedrijf in Oosterhout aan het juiste adres. Wij leveren bij veel bedrijven draadloze netwerken aan, maar ook bij campings, jachthavens, restaurants etc.

WiFi draadloos netwerk bij bedrijven

Het is duidelijk dat een goed wifi draadloos netwerk aanleggen cruciaal is voor ieder bedrijf in allerlei sectoren. De installatie móét goed zijn om ergernissen te voorkomen en uw medewerkers moeten ongestoord kunnen werken op alle plekken binnen uw bedrijf.

Ook de snelheid is belangrijk, bij ons werkt alles draadloos. Ook de printers en server zijn draadloos verbonden. Door gebruik te maken van de juiste hardware kunt u probleemloos werken met de juiste snelheid.

Draadloos netwerk aanleggen.

Het aanleggen of aanpassen van uw netwerk wordt door ons altijd uitgevoerd door Pieter van Dulst die eigenaar is van dit bedrijf en veel ervaring heeft met draadloze netwerken voor bedrijven.

Ook bij woningen, campings, hotels hebben wij al veel draadloze netwerken aangelegd.

Natuurlijk wordt het aangelegde netwerk uitvoerig getest en wordt er monitoringssoftware geïnstalleerd om niet alleen een goed netwerk te af te leveren, maar ook op de lange termijn een perfect netwerk te houden.

Waarom laten aanleggen door Van Dulst Automatisering?

Wordt aangelegd door Pieter van Dulst
Scherp uurtarief
Wordt 100% perfect opgeleverd
Geschikt voor de toekomst

Meer informatie?

Wilt u meer informatie over een draadloos netwerk? Of wilt u weten hoeveel het zou kosten om een draadloos netwerk aan te leggen? Neem dan contact op via telefoonnummer 085 – 744 1000 of stuur een mail naar info@vandulstautomatisering.nl