Beveiligingscamera

Snel, vakkundig en persoonlijk

BEVEILIGINGSCAMERA | VEILIGHEID OP VISIE

Een beveiligingscamera kan op veel manieren ingezet worden, zo gebruiken onze klanten beveiligingscamera’s om een oogje in het zeil te houden op de werkvloer, maar ook om de veiligheid te verhogen.

Van Dulst Automatisering heeft al meer als 10 jaar ervaring in het leveren en onderhouden van beveiligingscamera’s.

Wij leveren professionele bewakingscamera’s voor woningen, winkels, kantoren en wooncomplexen. En ook voor beveiliging van objecten zoals parkeergarages, bedrijfshallen, festivalterreinen en bouwplaatsen bent u bij ons aan het juiste adres.

Wet-en-regelgeving-beveiligingscameras

Keuze beveiligingscamera

Er zijn wel 50 soorten camera’s te verkrijgen van één merk. Elke camera heeft zijn kenmerken en specifieke situatie waar hij tot zijn recht komt. Zo zijn niet alle camera’s geschikt voor een ingang van een winkel, door de zon kan het voorkomen dat de camera overbelicht wordt en je niets kunt zien als de zon schijnt.

Topkwaliteit beveiligingscamera’s met 3 jaar garantie

Van Dulst Automatisering en Beveiliging levert en installeert uitsluitend A-kwaliteit duurzame camerabeveiliging-, camerabewaking-, alarm- en intercomsystemen.

Wij leveren onder andere beveiligingscamera’s en camerasystemen van het merk Dahua die standaard 3 jaar garantie geeft bij alle beveiligingsapparatuur.

Dahua beveiliging camera’s zijn ook te combineren met een draadloos alarmsysteem van het merk Ajax. Hierdoor kunt u maximaal uw bedrijf of woning beveiligen.

Service en onderhoud

Naast de standaard 3 jaar garantie die u heeft op beveiligingscamera’s bieden wij ook een service abonnement aan voor periodiek onderhoud van de camera’s en recorder. Zo komt er regelmatig nieuwe updates uit voor zowel de camera en voor de recorder.

Ook het aanleveren van camerabeelden bij een calamiteit zal hieronder vallen.

Beveiligingscamera-top-kwaliteit-en-garantie
camera-beveiliging-woning-en-bedrijf

Een veilig gevoel met beveiligingscamera’s

Als u beveiligingscamera’s heeft dan is het altijd verstandig om een scherm te nemen waar de camera’s continu op te zien zijn. Zo creëert u in enkele minuten extra ogen om uw terrein of bedrijf in de gaten te houden.

Beveiligingscamera-beelscherm-overzicht

Aanschaffen beveiligingscamera

Denkt u erover om een beveiligingscamera aan te schaffen. dan raden wij u aan om eerst even met ons een afspraak te maken, zodat wij u goed kunnen adviseren en de voor- en nadelen kunnen toelichten.

Er zijn veel soorten beveiligingscamera’s te koop, en ook de prijzen zijn verschillend. Zo zien wij dat webwinkels vaak oude beveiligingscamera modellen verkopen omdat ze hiervan af moeten omdat er een nieuw model uitgekomen is.

Wij leveren, adviseren en installeren beveiligingscamera’s, zo bent u ervan verzekerd dat u altijd de beste beveiligingscamera koopt die bij u past. Elke situatie is anders en heeft een bepaalde beveiligingscamera nodig.

Zo komt het vaak voor dat wij verschillende camera modellen monteren, en niet kiezen voor een model camera.

TIP: Keuze TYPE beveiliging ALARM OF CAMERA BEVEILIGING

Veel klanten die een beveiligingscamera set willen aanschaffen denken dat ze het beste af zijn met bewakingscamera’s. Helaas is dit onjuist! Wij adviseren u altijd om eerst een alarmsysteem aan te schaffen, en indien gewenst daarna het beveiligingssysteem uit te bereiden met bewakingscamera’s.

Waarom is een alarmsysteem de eerste stap?

Uiteraard mag u zelf beslissen wat u wilt hebben, maar indien u geen alarmsysteem heeft en u wilt uw eigendommen beschermen dan adviseren wij toch om een draadloos alarmsysteem te nemen.

Met een draadloos alarmsysteem wordt u direct op te hoogte gehouden indien er een inbraak is. Wij zeggen altijd

“Met beveiligingscamera’s kunt u zien hoe ze ingebroken hebben, en met een alarmsysteem voorkomt u dat ze inbreken.”