Malwarebytes Cyberbeveiliging detectie en bescherming voor het MKB

“Professionele Cyberbeveiliging van Malwarebytes voor het beschermen van uw ICT”

Malwarebytes Cyberbeveiliging detectie en bescherming

Malwarebytes is de beste bescherming tegen malware en andere cyberbedreigingen. Onze software beschermt u tegen virussen, spyware, adware, ransomeware en andere dreigingen die uw computer, privacy en gegevens kunnen schaden.

Met onze real-time bescherming en dagelijkse updates, kunt u zorgeloos surfen, winkelen en bankieren op het internet. Onze software is eenvoudig te installeren en te gebruiken, en biedt u de beste bescherming tegen cyberbedreigingen.

Waarom Malwarebytes kopen?

  • Complete bescherming tegen malware en cyberbedreigingen
  • Real-time bescherming en dagelijkse updates
  • Gemakkelijk te installeren en te gebruiken
  • Werkt nauw samen met andere beveiligingssoftware
  • 24/7 ondersteuning en advies

Onze software werkt nauw samen met andere beveiligingssoftware, waardoor u een extra laag bescherming krijgt tegen malware en andere cyberbedreigingen. Bovendien kunt u bij ons terecht voor 24/7 ondersteuning en advies over de beveiliging van uw computer en gegevens.

Investeer in uw digitale veiligheid en bescherm uw computer, privacy en gegevens tegen malware en cyberbedreigingen. Probeer Malwarebytes nu gratis uit en ontdek hoe onze software u kan beschermen. Koop Malwarebytes vandaag nog en surf zorgeloos op het internet.

Een cyberaanval zit niemand te wachten, naast dat er computers onbruikbaar gemaakt zijn en dataverlies is het beschermen van je computers een must geworden.

Daarom bied van Dulst Automatisering een nieuw beveiligingssysteem, die uw netwerk beschermt tegen cyberaanvallen- en inbraken genaamd Malwarebytes Eindpuntdetectie en -respons aan. De functies staan hieronder beschreven.

Ons Malwarebytes cyberbeveiligingssysteem bied extra beveiliging aan die bovenop firewalls, antivirussoftware en inbraakdetectie. Er zijn veel bedrijven en organisaties de gevaren van buitenaf onderschatten, hoewel cybercriminelen veel vaker in het nieuws komen. Zo zijn er recente cyberaanvallen bij Media Markt, VDL Groep, ANWB, GGD en Heijmans voorgekomen. De criminelen vragen tonnen, zo niet miljoenen losgeld.

Klant ervaringen


WAT KUN JE TEGEN CYBERCRIMINALITEIT DOEN?

Er zijn een aantal dingen die je kunt doen om de kans op een computer gijzeling te voorkomen, deze tips kan je lezen op onze pagina Cyberoorlog dreigt: Moet Nederland zich zorgen maken?

Wij bieden een professionele oplossing aan die je computer beschermd tegen cybercriminaliteit, deze oplossing heet Malwarebytes Cyberbeveiliging en detectie met respons.

Deze software doet detectie en bescherming tegen ransomware, malware, trojans, rootkits, backdoors, virussen, brute force-aanvallen en “zero-day” onbekende bedreigingen.

Wij bieden service abonnementen aan waarin deze Malwarebytes cyberbeveiliging in verwerkt zit, en dat u voor een vast bedrag per pc per maand uw computer optimaal beveiligd worden. Ook zit in deze service abonnementen ook de backup verwerkt en ondersteuning.

VOORDELEN Malwarebytes CYBERBEVEILIGING TEGENOVEREEN VIRUSSCANNER

ISOLATIE

Als een computer wordt aangevallen, kunnen wij gemakkelijk voorkomen dat malware zich verspreidt over uw andere computers en schade aanricht.

Netwerkisolatie beperkt de communicatie met apparaten, dus aanvallers worden buitengesloten en malware kan niet ‘naar huis bellen’.

Procesisolatie beperkt welke bewerkingen kunnen worden uitgevoerd, waardoor malware wordt gestopt terwijl eindgebruikers toch kunnen werken.

Desktopisolatie waarschuwt de eindgebruiker voor de dreiging, blokkeert tijdelijk hun toegang, maar houdt het apparaat online voor analyse.

Met meerdere manieren om aanvallen te isoleren, maximaliseren zowel beveiligingsteams als eindgebruikers hun productiviteit, zelfs tijdens aanvallen.

GEAUTOMATISEERD HERSTEL

Vind en draai alle grote en subtiele wijzigingen van malware terug.

Terwijl traditionele benaderingen zich richten op het verwijderen van alleen het actieve uitvoerbare bestand, negeren ze de resterende verandering die leidt tot herinfectie of vervelende PUP’s en PUM’s. U moet dan het apparaat opnieuw in beeld brengen, of er het beste van hopen.

Integendeel, met onze Malwarebytes Cyberbeveiliging volgt elk artefact, elke verandering en proceswijziging (inclusief uitvoerbare geheugenbestanden die anderen missen).

Een echte “one and done”-oplossing, die vervolgens het juiste pad in kaart brengt om alle malware permanent te verwijderen, inclusief PUP’s en PUM’s.

RANSOMEWARE TERUGDRAAIEN

Voor Windows-omgevingen is het betalen van ransomware niet langer een vereiste.

Het is mogelijk omdat we gebruik maken van lokale backup op elke computer, waarbij alle relevante wijzigingen aan het apparaat maximaal 72 uur worden opgeslagen.

Als u geïnfecteerd bent, maakt onze Malwarebytes Cyberbeveiliging eenvoudig apparaat wijzigingen ongedaan en herstelt het bestanden die zijn versleuteld, verwijderd of gewijzigd.

En gegevensopslagruimte is geen probleem, omdat onze gepatenteerde dynamische uitsluitingstechnologie het “goede” gedrag van applicaties leert en de gebruikte opslagruimte minimaliseert.

Het resultaat is gemoedsrust, wetende dat ransomware uw bedrijfsresultaten, reputatie, klantervaring of teamproductiviteit niet schaadt.

Wij beschermen uw bedrijf
in een paar klikken

Met een paar simpele muisklikken kunnen wij uw bedrijf beschermen met Malwarebytes tegen cybercriminaliteit en kostbare uitvaltijd voorkomen. 

Ook het verlies van documenten en klantgegevens i.v.m. de AVG wet worden voorkomen.

Service abonnement: meer dan hulp op afstand

Wij verzorgen niet alleen het beheer en onderhoud van je computers, laptops en clouddiensten. Maar ondersteunen je ook bij meer complexe vraagstukken. Zo helpen we je bijvoorbeeld bij het kiezen van een nieuw boekhoudpakket, maar geven we je advies over je bedrijfsprocessen, website, vindbaarheid en kostenbeheersing.

SERVICE ABONNEMENTEN

VOORDELEN ALLES IN EEN ICT ABONNEMENT

1ste lijn support “Direct contact, dat is onze kracht”

Jij bent de expert in jouw vakgebied. En die computer? Daar heb je eigenlijk helemaal geen tijd voor en die laat je liever aan iemand anders over.

Met ons service abonnement heb jij geen zorgen meer over je ICT vragen of problemen.

Lukt er iets niet of kunnen wij je helpen, dan mag je altijd met ons bellen of mailen. Je bent bij ons geen nummer en je hebt altijd persoonlijk contact.

✔Je hoeft maar één telefoonnummer te onthouden
Wij helpen je met al je vragen over computers, internet en cloud
✔ U heeft één contactpersoon voor al uw ICT vragen

Maandelijks computer onderhoud

Elke maand zullen wij op afstand je computer onderhouden door te zorgen dat Windows en alle apparaten zijn bijgewerkt om pro actief ICT problemen te voorkomen.

Hierdoor worden beveiligingslekken van Windows opgelost en zorgen dat alles 100% blijft werken.

Wij helpen je snel op afstand via Teamviewer
Bedrijf kritische storing? U krijg bij ons de hoogste prioriteit!
✔ Verhoogd bedrijfsrendement en stabiliteit

24/7 ICT Monitoring & Beheer

Een trage computer is vervelend en een onbeveiligde computer is een risico voor je bedrijf. Dankzij onze intelligente software maak je altijd gebruik van snelle, veilige en up-to-date computers. En al je apparaten worden 24 uur per dag gecontroleerd om problemen te voorkomen.

✔ Dagelijks controleren we je computers op meer dan 100 punten
✔ Wij zorgen dat je apparaat altijd 100% veilig en up-to-date is
Meldingen krijgen wij direct door en worden direct opgelost

Een vast bedrag per maand en telefonisch overleg

Ons doel je jouw bedrijf te ontzorgen op ICT gebied. Daarom hebben we geen ingewikkelde contracten of langdurige verplichtingen. Wij verdwijnen niet naar de achtergrond maar houden je op de hoogte van onze werkzaamheden.

Maandelijks telefonisch contact over je ICT met advies
✔ Een maandelijks bedrag voor je ICT beheer
✔ Het abonnement is jaarlijks aanpasbaar en opzegbaar

Proactief beheer
(Voorkomen is beter dan genezen)

Optimale bedrijfstijd
(Haal het maximale uit je bedrijf)

1ste lijns support
(Telefoonnummer 085 744 1000)

Veel gestelde vragen over het alles in een abonnement

Zeker! Onze servicedesk maakt gebruik van een speciaal extern beheer systeem voor computers en laptops. Nadat je ons toestemming hebt gegeven, kunnen wij op afstand met je meekijken. Dat doen we via een beveiligde verbinding.

Ja, je mag ons alles vragen op het gebied van ict, cloud en telecom. WiFi is daar een belangrijk onderdeel van. Wij helpen je ook als je WiFi-netwerk niet van ons afkomstig is. Maar bijvoorbeeld is geleverd door je internetprovider.

Dagelijks controleren we je computer of laptop op meer dan 100 punten. Als er een indicatie is dat er onderhoud nodig is, dan plannen we een afspraak met je in. Eens per 30 tot 60 dagen maken we sowieso een afspraak voor onderhoud.

Ja, maar we kijken niet heel erg op de klok. De Fair-Use regels zijn er alleen om misbruik te voorkomen. De Fair-Use hebben wij uitgelegd in onze offertes en gebruiksvoorwaarden.

Ja zeker, je kunt bij ons computers, laptops, printers, wifi systemen of ander ICT apparatuur kopen. Wij worden maandelijks door onze leveranciers maandelijks op de hoogte gehouden van de nieuwste ontwikkelingen en waardoor wij de beste oplossing voor u bedrijf kunnen aanbieden.

U kunt denken aan een laptop met een vinger lezer waarmee je gemakkelijk kunt aanmelden in Windows waardoor een hacker onmogelijk uw laptop kan overnemen. Of een laptop met Bluetooth verbinding waardoor u draadloos gebruik kunt maken van een headset of muis.

Ja, wij komen gewoon bij je op kantoor langs als dat nodig is! Daar brengen we geen arbeidsuren of voorrijkosten in rekening. De meeste problemen kunnen wij op afstand via Teamviewer oplossen, indien dat niet mogelijk is komen wij snel langs op locatie om het probleem op te lossen.