Printer Beheer

“Compleet ontzorgen voor het onderhoud en het bestellen van inkt.

PRINTER BEHEER DOOR VAN DULST AUTOMATISERING

Wij leveren alle merken printers, maar onze advies is om een printer te nemen van Brother. Een van onze redenen is dat Brother diverse diensten aanbied o.a.

– Mogelijkheid voor garantie verlenging van 3 t/m 5 jaar
– Reparatie op locatie door Brother expert
– Lage inkt kosten
– Automatisch aanleveren van inkt tegen scherpe prijs zonder verzendkosten

Mogelijkheid voor garantie verlenging van 3 t/m 5 jaar

Op Brother printers zit standaard 2 jaar garantie, meestal een omruil garantie. Maar ze bieden ook extra garantie aan t/m 5 jaar!
Mocht de printer binnen 5 jaar problemen krijgen dan komt Brother kosteloos deze op locatie oplossen, waardoor u totaal onbezorgd de printer snel weer kunt gebruiken.

Reparatie op locatie door Brother expert

Indien er een reparatie nodig is, dan wordt deze uitgevoerd door een Brother expert, en niet door een ZZPer wat bij andere merken wel het geval is.

Lage inkt kosten

Wie kent andere inktaanbieders niet? Deze aanbieders leveren imitatie inkt aan tegen scherpe prijzen. Helaas heeft dit ook nadelen zoals dat de imitatie inkt niet werkt of lekt bij gebruik. Als je bij Brother de dienst inkt aanleveren afneemt dan betaal je per pagina, en dan zal je zien dat de kosten van inkt een stuk goedkoper zijn dan als je inkt haalt bij deze aanbieders.

Een lege cartridge kan je op het laatste moment stress veroorzaken en ook andere problemen zijn vaak irritatie punten die wij vaak horen.

PRINTBEHEER IS EEN VAN ONZE ICT DIENSTEN

Naast printbeheer waarmee wij u volledig ontzorgen bieden wij ook nog andere ICT-diensten aan die voor uw bedrijf nuttig kunnen zijn.

Zo bieden wij ook netwerkbeheer, systeembeheer, werkplekbeheer en vele andere diensten aan om u bedrijf zo efficiënt mogelijk te maken door gebruik te maken van de nieuwste technieken en oplossingen die ICT u te bieden heeft.

MEER INFORMATIE

Zoekt u een bedrijf dat van A t/m Z alles kan verzorgen voor een computer netwerk? Dan kunt u ons bereiken via de onderstaande gegevens.

Telefoonnummer 085 – 744 1000 e-mail info@vandulstautomatisering.nl

151

Tevreden klanten

20

Jaar ervaring ICT

1456

Online werkplekken gerealiseerd

ICT-beheer voor een vast bedrag per maand

Voor een vast bedrag per maand beheren wij uw gehele ICT zodat uw maandelijkse kosten voorspelbaar zijn.
Dat kan zelfs al voor gemiddeld € 1,- per dag per werkplek.

Uw servers, netwerken en computers worden door ons beheerd en onderhouden
; dure investeringen in hardware zijn niet meer nodig