Onbeperkt bellen met VoIP

Internet bellen voor een lage prijs met ongekende mogelijkheden

Onbeperkt bellen naar vast en mobiel

home-automatisering-hosted-voip

Voor een vast bedrag in de maand kunt u onbeperkt bellen en gebeld worden. Zo weet u altijd waar u aan toe bent, wel zo makkelijk!

Voordelen van VoIP onbeperkt bellen

  • Gemiddeld 40% goedkoper
  • Betere bereikbaarheid
  • Betere geluidskwaliteit
  • Flexibiliteit
  • Geen investering nodig
  • APP beschikbaar voor Smartphones

Gemiddeld 40% goedkoper

Bellen via Internet is goedkoper dan bellen via traditionele telefonie zoals ISDN. Gemiddeld 40% maar soms kunt u met VoIP (bellen via Internet) tot 70% besparen op uw telefoonkosten.

Betere bereikbaarheid

Bellen via Internet is beter bereikbaar dan traditionele telefonie, u kunt gemakkelijk doorschakeling actieveren die actief word als er niet opgenomen wordt. Daarnaast kunt u een APP installeren op uw Smartphone die uw vast toestel vervangt met de zelfde opties o.a. met uw vast nummer naar buiten bellen.

Betere geluidskwaliteit

De gesprekskwaliteit is altijd beter dan rationele telefonie. Het spraak signaal wordt digitaal omgezet, d.w.z. dat er geen kwaliteitsverlies optreed. Dit is echter wel het geval bij traditionele telefonie. Hierdoor lijkt het of de persoon naast je staat.

Flexibiliteit

Met VoiP kunt u gemakkelijk u toestel meemen overal ter wereld indien er maar Internet aanwezig is. U kunt b.v. uw VoIP toestel meenemen naar huis of vakantieadres en aansluiten op het Internet dan ben u gewoon weer bereikbaar voor het zelfde tarief. Daarnaast kunt u gemakkelijk uitbreiden door één druk op de knop. Vroeger moest u een monteur laten komen om de telefooncentrale te laten uitbreiden, met VoIP is dat verleden tijd.

Geen investering nodig

Met VoIP bespaard u het aanschaffen van een telefoon centrale en de bijhorende opties. U betaald alleen per gebruiker een vast bedrag per maand waar alle mogelijkheden bij zitten zoals een voicemail, doorschakeling, wachtrij muziek etc.

De kwaliteit van het signaal is ook beter bij VoIP. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om in HD te bellen (hoge geluidskwaliteit).

Nadelen van zakelijk VoIP bellen

Uiteraard zijn er ook nadelen bij zakelijk VoIP. Met de traditionele analoge telefonie hoeft u slechts een lijntje naar binnen te laten leggen, een telefoon aan te sluiten en u kunt bellen. Bij ISDN heeft u vaak al een telefooncentrale nodig. Bij VoIP heeft u altijd een internetverbinding nodig. Maar heeft u eenmaal die internetverbinding dan kunt u er ook van alles mee.

Vaak wordt ook gezegd dat het een nadeel is dat je een speciale VoIP telefoon nodig hebt. Maar dit is niet noodzakelijk. Er bestaat betrouwbare apparatuur dat tussen ‘oude’ telefoontoestellen kan worden geplaatst zodat er toch gebeld kan worden met VoIP.

Bij grote oude kantooromgevingen kan het voorkomen dat het netwerk te oud is om VoIP goed te laten werken. Het netwerk zal dan dus geüpgrade moeten worden, iets dat sowieso aan te bevelen is met de eisen van de ICT vandaag de dag.

Samengevat zijn er niet zoveel nadelen aan zakelijk VoIP. Als u maar internet heeft. Een internetstoring? De meeste providers kunnen op dat moment de gesprekken doorschakelen naar uw mobiele telefoon.

Prijzen onbeperkt VoIP bellen

Voor een vast bedrag in de maand kunt u onbeperkt bellen en gebeld worden. Zo weet u altijd waar u aan toe bent, wel zo makkelijk!

  • Onbeperkt bellen geldt vanuit Nederland naar vaste en mobiele Nederlandse nummers en naar vaste en mobiele Top 10 nummers.
  • Top 10 landen: België, Frankrijk, Duitsland, Portugal, Spanje, Zweden, Engeland, VS, Brazilië en China.

Voor een vast bedrag per maand worden alle belkosten naar vaste en mobiele bestemmingen in Nederland afgekocht. De kosten van Hosted VoIP onbeperkt komen bovenop de prijs van het Hosted VoIP abonnement en worden separaat op de factuur vermeld.

Meer informatie?

Indien u meer informatie wilt weten over deze dienst, of heeft u vragen over onze andere diensten voor uw onderneming?

Neem dan direct contact op via telefoonnummer 085 – 744 1000
of stuur een e-mail naar info@vandulstautomatisering.nl