4G onbeperkt mobiel Internet

Helaas is snel Internet nog niet voor iedereen beschikbaar zoals veel bedrijven in het buitengebied.

Daarom is 4G Internet het alternatief om toch snel Internet te krijgen, omdat de prijzen een stuk goedkoper zijn dan glasvezel en er geen extra grondwerkzaamheden gedaan hoeven te worden. Je zet de 4G router neer, sluit hem aan en je kunt direct genieten van supersnel Internet!

4G Internet goedkoper dan Glasvezel

Glasvezel leveranciers proberen een slaatje te slaan uit deze situaties, echter is een Glasvezel abonnement een stuk duurder dan een 4G Internetabonnement.

Een glasvezel abonnement kost al snel € 250,00 per maand en dan is nog maar de vraag welke snelheid je krijgt. Zo krijg je in Dongen op het bedrijventerrein maar 60 MB down en 10 MB up voor dit bedrag.

Snelheid 4G Internet onbeperkt

De theoretische snelheid van 4G+ Internet is 225 MB/sec, maar dit is op een ideale locatie vlakbij een telefoonmast. Onze ervaringen zijn gemiddeld 125 MB/sec, die hieronder een film van een Internet snelheid meting bij ons in het kantoor in het buitengebied.

Is onbeperkt Internet echt onbeperkt?

Ja, bij ons wel. Als u bij ons een 4G Internet abonnement afneemt dan leveren wij naast een 4G modem die deze hoge snelheden aan kan ook een echt onbeperkt 4G Internet abonnement. U kunt dus geen blokkade krijgen ook al zit u met 100 apparaten op deze Internet verbinding.

Is 4G Internet ook geschikt voor Camera en Alarm beveiliging?

Ja, u kunt op deze 4G Internet verbinding ook beveiligingscamera’s en alarmsysteem op aansluiten. Doordat de Internet verbinding super snel is en geen beperking heeft qua data gebruik kunt u probleemloos u beveiligingssysteem er op aansluiten.

Meer informatie nodig?

Wilt u meer informatie over 4G Internet of zoekt u een alternatief? Neem dan met ons contact op via de onderstaande gegevens.

Contact gegevens

kunt met ons contact opnemen via whatsapp of telefonisch op nummer 085 – 744 1000 of een e-mail sturen naar  info@vandulstautomatisering.nl.

Uiteraard kunt u ook een contact formulier invullen op onze website zodat wij met u contact opnemen.