Meerwaarde ICT Abonnement

“Waarom is onderhoud en beheer van je ICT belangrijk?”

ICT & Onderhoud – Door Pieter van Dulst

Maak kennis met de meerwaarde van een ICT abonnement bij Van Dulst Automatisering

Bij het aanschaffen van een nieuwe computer denken de meeste mensen aan de kosten van de hardware en software. Maar heb je ook nagedacht over de kosten voor onderhoud, updates en beveiliging? Als je een ICT abonnement afsluit bij Van Dulst Automatisering, hoef je je hier geen zorgen over te maken. In dit artikel gaan we dieper in op de voordelen van een ICT abonnement en waarom het een slimme keuze is voor jouw bedrijf.

Wat is een ICT abonnement?

Een ICT abonnement is een dienst die wordt aangeboden door Van Dulst Automatisering. Het omvat verschillende aspecten van de ICT-dienstverlening, zoals onderhoud, updates, beveiliging en support. Met een ICT abonnement ben je verzekerd van een betrouwbare en up-to-date IT-omgeving. Dit betekent dat je kunt werken zonder zorgen over technische problemen, updates en beveiligingslekken.

De voordelen van een ICT abonnement

1. Voorspelbare kosten

Met een ICT abonnement weet je precies wat je maandelijks kwijt bent aan IT-dienstverlening. Je betaalt een vast bedrag per maand, wat voorspelbare kosten oplevert. Dit is vooral handig voor bedrijven die geen onverwachte kosten willen tegenkomen, zoals kosten voor reparaties, updates en beveiliging.

2. Betere beveiliging

Een goed beveiligde IT-omgeving is van essentieel belang voor elk bedrijf. Met een ICT abonnement zorgt Van Dulst Automatisering ervoor dat jouw bedrijf optimaal beveiligd is tegen cyberdreigingen. Dit omvat onder andere firewalls, antivirussoftware en back-up- en hersteloplossingen. Hierdoor ben je beschermd tegen hackers en kun je zonder zorgen werken.

3. Betere prestaties

Een goed onderhouden IT-omgeving zorgt voor betere prestaties en minder downtime. Met een ICT abonnement zorgt Van Dulst Automatisering ervoor dat jouw systemen optimaal functioneren en up-to-date blijven. Hierdoor ben je verzekerd van optimale prestaties en kun je efficiënt werken zonder onderbrekingen.

4. Expert support

Als je vragen of problemen hebt met je IT-omgeving, wil je snel en deskundig geholpen worden. Met een ICT abonnement heb je toegang tot deskundige support van Van Dulst Automatisering. Onze IT-specialisten staan altijd voor je klaar en bieden snel en adequaat support, waardoor je snel weer aan de slag kunt.

5. Toekomstbestendigheid

Daarnaast zijn bedrijven verplicht om hun informatie goed te beveiligen volgens de AVG wet. Mocht je een data lek krijgen en je informatie zoals emailberichten, documenten en andere afspraken komen in handen van de hacker dan is het bedrijf verantwoordelijk voor de kosten! En deze kosten kunnen heel hoog worden.

Erg jammer aangezien veel ICT problemen te vermijden zijn. Waarom je preventief onderhoud en proactieve monitoring van je ICT zeker moet overwegen, vertel ik je in deze blog.

VOORDELEN IT-ONDERHOUD ABONNEMENT

Verminderde downtime: Door het periodieke onderhoud aan uw computersystemen zorgt Van Dulst Automatisering ervoor dat problemen vroegtijdig worden gedetecteerd en opgelost, waardoor de kans op downtime wordt verkleind.

Kostenbesparend:
Met het onderhoudsabonnement van Van Dulst Automatisering betaalt u een vast bedrag per maand. Dit betekent dat u geen onverwachte kosten heeft als er iets misgaat met uw computersystemen.

Als u ons op afroep laat komen om een computer probleem op te lossen dan rekenen wij € 45,00 voorrijkosten en € 93,50 per uur. Dus het kost u € 138,50 als wij een ICT probleem op locatie moeten oplossen. Een onderhoudsabonnement heeft u al voor € 0,83 per dag!

Proactieve benadering: Van Dulst Automatisering voert niet alleen onderhoud uit wanneer er zich problemen voordoen, maar heeft ook een proactieve benadering. Hierdoor worden problemen vroegtijdig opgespoord en verholpen voordat ze zich tot grotere problemen ontwikkelen.

Een ander groot voordeel van een alles-in-één ICT abonnement is dat wij 24/7 proactief uw computer beheren. Hierdoor wordt 90% van de storingen al voorkomen en dat is voor u als ons een groot voordeel.

Efficiëntie: Door het periodieke onderhoud worden uw computersystemen optimaal afgestemd en geconfigureerd, wat zorgt voor een efficiëntere werking en vermindering van storingen.

Deskundig advies: Als klant van Vandulst Automatisering heeft u altijd toegang tot deskundig advies en ondersteuning bij technische vraagstukken.

Kortom, een onderhoudsabonnement van Van Dulst Automatisering biedt veel voordelen voor uw bedrijf, zoals verminderde downtime, kostenbesparing, een proactieve benadering, efficiëntie en deskundig advies.

Bij ons heb je geen geen wachtrijen maar direct contact, dat is onze kracht!

Wat is preventief IT onderhoud? Bij een meerwaarde ICT Abonnement

Preventief IT onderhoud houdt in dat je IT-partner op periodieke basis (bijvoorbeeld wekelijks of maandelijks) je IT gaat bijwerken. Het onderhoud kan o.a. het updaten en beveiligen van computers, servers en andere apparaten inhouden. Maar ook het uitvoeren van inspecties door middel van tests waaruit blijkt of de IT infrastructuur nog steeds goed presteert.

Daarnaast waakt je IT- partner 24/7 over je netwerk, mochten er verdachte activiteiten plaatsvinden dan zal je IT-partner hierop in spelen. Meestal heeft je IT-partner hier speciale programma’s voor die deze activiteiten in de gaten houdt en je IT-partner op te hoogte stelt als er verdachte activiteiten plaatvinden.

Klant ervaringen | Meerwaarde ICT Abonnement

Wat is proactieve monitoring?

Proactieve monitoring van je IT omgeving houdt in dat je IT partner continu en vanop afstand een oogje in het zeil houdt over bijvoorbeeld de uptime van verbindingen en diensten, en de veiligheid van apparaten. Op die manier kunnen issues en bedreiging razendsnel opgespoord en verholpen worden vooraleer ze zelfs maar zichtbaar zijn voor je onderneming.

Proactieve monitoring kan o.a. controles van je server bevatten, check-ups van de back-ups van je data en monitoring van de resultaten van je beveiligingssoftware.

Waarom zijn preventief IT onderhoud en proactieve monitoring zo belangrijk?

Minder last van storingen en problemen. Wanneer je reactief omgaat met IT problemen heeft dit vaak verregaande gevolgen. Dit kan gaan van enkele uren niet operationeel zijn na het installeren van ransomware tot technische werkloosheid die dagen tot weken kan duren. Dit kost enorm veel tijd én geld en kan zelfs leiden tot imagoschade.

Wanneer je ervoor kiest te investeren in het proactieve monitoring en preventief onderhoud van je IT-omgeving zorg je dus automatisch voor een drastische vermindering tot zelfs een volledige eliminatie van pannes en onverwachte storingen.

Verhoogde levensduur van je hardware

Preventief IT onderhoud en proactieve monitoring sporen tijdig haperingen op van je IT-apparatuur. Onderdelen die aan vervanging toe zijn, zijn onmiddellijk zichtbaar. Zo kunnen ze vervangen worden wanneer nodig waardoor het gebruikstoestel hier niet onnodig onder lijdt.

Optimale IT veiligheid

Wanneer je een IT-partner inschakelt om je netwerk en infrastructuur up-to-date te houden en 24/7 te monitoren kan je op twee oren slapen. Bekende bedreigingen worden namelijk onmiddellijk gesignaleerd en geliquideerd vooraleer ze nog maar schade kunnen aanrichten.

Productiviteit boost

Wanneer je IT-partner je netwerk zorgvuldig in de gaten houdt en ervoor zorgt dat al je programma’s, toestellen en software up-to-date zijn, heeft dit ook een positief effect op de productiviteit. Wanneer je team ongestoord kan werken, zal je bedrijf hier zeker de vruchten van plukken.

Kostenbesparend

Wanneer je preventief onderhoud en proactieve monitoring voorziet, zorg je ervoor dat je bedreigingen en storingen vaak voor bent. Onverwachte en dringende reparaties of interventies kosten namelijk heel wat tijd en geld. Denk maar aan de onderdelen, nieuwe hardware en de werkuren van de specialisten die je inschakelt.

Denk ook eens aan alle werkuren die je je medewerkers zou moeten betalen waarin ze door een onverwachte panne of defect eigenlijk helemaal niet kunnen werken. Dit bedrag loopt helaas snel op. Het voorzien van monitoring en onderhoud is dus zeker een investering die zich snel terugverdient.

Daarbij bieden wij ICT abonnementen aan waar dit allemaal in verwerkt is inclusief arbeid. Het voordeel is dat je met een vast bedrag alles afkoopt qua beheer van je computer en je IT zorgen compleet uit handen wordt genomen.

Wil jij proactieve monitoring en preventief onderhoud voorzien voor jouw bedrijf?

Stuur een e-mail en we maken graag een voorstel op maat.

SERVICE ABONNEMENTEN

Klant ervaringen

VOORDELEN ALLES IN EEN ICT ABONNEMENT

1ste lijn support “Direct contact, dat is onze kracht”

Jij bent de expert in jouw vakgebied. En die computer? Daar heb je eigenlijk helemaal geen tijd voor en die laat je liever aan iemand anders over.

Met ons service abonnement heb jij geen zorgen meer over je ICT vragen of problemen.

Lukt er iets niet of kunnen wij je helpen, dan mag je altijd met ons bellen of mailen. Je bent bij ons geen nummer en je hebt altijd persoonlijk contact.

✔Je hoeft maar één telefoonnummer te onthouden
Wij helpen je met al je vragen over computers, internet en cloud
✔ U heeft één contactpersoon voor al uw ICT vragen

Maandelijks computer onderhoud

Elke maand zullen wij op afstand je computer onderhouden door te zorgen dat Windows en alle apparaten zijn bijgewerkt om pro actief ICT problemen te voorkomen.

Hierdoor worden beveiligingslekken van Windows opgelost en zorgen dat alles 100% blijft werken.

Wij helpen je snel op afstand via Teamviewer
Bedrijf kritische storing? U krijg bij ons de hoogste prioriteit!
✔ Verhoogd bedrijfsrendement en stabiliteit

24/7 ICT Monitoring & Beheer

Een trage computer is vervelend en een onbeveiligde computer is een risico voor je bedrijf. Dankzij onze intelligente software maak je altijd gebruik van snelle, veilige en up-to-date computers. En al je apparaten worden 24 uur per dag gecontroleerd om problemen te voorkomen.

✔ Dagelijks controleren we je computers op meer dan 100 punten
✔ Wij zorgen dat je apparaat altijd 100% veilig en up-to-date is
Meldingen krijgen wij direct door en worden direct opgelost

Een vast bedrag per maand en telefonisch overleg

Ons doel je jouw bedrijf te ontzorgen op ICT gebied. Daarom hebben we geen ingewikkelde contracten of langdurige verplichtingen. Wij verdwijnen niet naar de achtergrond maar houden je op de hoogte van onze werkzaamheden.

Maandelijks telefonisch contact over je ICT met advies
✔ Een maandelijks bedrag voor je ICT beheer
✔ Het abonnement is jaarlijks aanpasbaar en opzegbaar