Twee Staps Verificatie

“Maximale beveiliging met Twee Staps Verificatie”

Extra beveiliging met Twee Staps Verificatie

Het komt steeds vaker voor dat computers of gegevens gehackt worden. Steeds meer gaat online en vooral in deze tijd werken veel mensen vanuit huis.

Vaak denk je dit overkomt mij niet, maar juist als je het niet verwacht slaan ze toe. Alle belangrijke gegevens of wachtwoorden liggen dan voor het oprapen.

Daarom adviseren wij gebruik te maken van Twee Staps Verificatie om u computer extra te beveiligen.

Wat is tweefactor authenticatie?

Twee Staps Verificatie is een extra beveiliging, die vraagt naast je gebruikersnaam en wachtwoord ook om een extra verificatie via je telefoon d.m.v. een push melding die je vraagt om een extra bevestiging voordat je verder kunt bij het aanmelden in Windows.

Hierdoor kunnen onbevoegden niet alleen met uw gebruikersnaam en wachtwoord aanmelden maar u moet daarnaast ook akkoord geven via u telefoon.

extra beveiliging met 2 staps vertificatie

Wat kost tweefactor authenticatie voor mijn pc?

De kosten voor het extra beveiligen van je computer/laptop zijn € 5,10 per maand (€ 61,20 per jaar) per gebruiker (excl. installatie +/- 15 min.)

De installatie kan geheel op afstand worden ingesteld, en wij leggen natuurlijk alles uit van A t/m Z.

Waar werkt tweefactor authenticatie nog meer mee?

Onze tweefactorauthenticatie APP werkt niet alleen met Windows maar ook b.v. met MacOS, WordPress, Office 365, Dropbox, Lastpass, 1Password, Zoom en nog veel meer programma’s en systemen.

Zo kunt u met één APP uw computer en u website beveiligen tegen hackers. 😊

Proactief beheer

Optimale bedrijfstijd

1e lijns support

Ben ik met tweefactor authenticatie 100% veilig?

Als je tweefactor authenticatie gebruikt, kan een crimineel je gelekte of gehackte wachtwoord(en) niet misbruiken. Maar tweefactor authenticatie alleen is niet onfeilbaar. Vooral de combinatie van goede wachtwoorden met tweefactor authenticatie maakt de beveiliging sterk.

Bij sommige vormen van cybercrime, zoals namaaksites van banken, kijken criminelen vaak live mee en kunnen ze zowel je wachtwoord als de extra code zien en invullen op de officiële website. Voorzichtigheid blijft dus altijd geboden!

Een vast bedrag per maand voor al uw ICT zaken

Klanten denken vaak bij een alles in een ICT abonnement dat ze meer kosten hebben dan op afroep een ICT-Bedrijf laten komen als er een probleem is. Echter is dit onjuist! Als een bedrijf met ons een full Service Abonnement afsluit dan kost dat +/- € 24,95 p/m per pc = € 0,83 per dag!

Als u ons op afroep laat komen om een computer probleem op te lossen dan rekenen wij € 45,00 voorrijkosten en € 85,00 per uur. Dus het kost u € 130,00 als wij een ICT probleem op locatie moeten oplossen.

Een ander groot voordeel van een alles-in-één ICT abonnement is dat wij 24/7 proactief uw computer beheren. Hierdoor wordt 90% van de storingen al voorkomen en dat is voor u als ons een groot voordeel.

Wij constateren net als u ICT problemen liever voor, dan achteraf. Daarom is een alles in een ICT abonnement efficiënter en vaak goedkoper, zodat wij uw ICT optimaal en efficiënt laten werken. U betaalt per maand één vast bedrag, dus geen verrassingen achteraf.

Bij ons heb je geen geen wachtrijen maar direct contact, dat is onze kracht!

Staat je vraag er niet tussen? Dan beantwoorden wij deze graag.
Bel even met ons op 085 – 744 1000 of stuur een mail naar info@vandulstautomatisering.nl