PC-reparatie-wagenberg

PC reparatie Wagenberg

Al vele jaren bieden wij onze ICT diensten o.a. PC reparatie in Wagenberg en omstreken. Ook met het beveiligen van eigendommen d.m.v. camera beveiliging en alarm installaties zijn wij dé partij in omgeving Wagenberg.

PC-reparatie-wagenberg

PC onderhoud Wagenberg

Veel mensen denken dat computers en laptops geen onderhoud nodig hebben.
Helaas is dat niet waar, veel computers en laptops zijn wel voorzien van een virusscanner maar zullen na loop van tijd trager worden.

Dit komt meestal het toepassen van updates en het installeren van programma’s en malwhere.

Bel Nu Van Dulst Automatisering

PC reparatie Wagenberg aan huis 

Van Dulst Automatisering kan uw computer of laptop op locatie b.v. in Wagenberg een onderhoudsbeurt uitvoeren zodat uw snel weer kunt werken met uw computer of laptop.

Als de computer niet op opstart of reageert dan is het verstandig dat u de computer komt ophalen of brengt naar ons kantoor, hier hebben wij veel onderdelen op voorraad liggen zodat u vaak binnen 24 uur de laptop of computer kunt ophalen.

Uiteraard kunnen wij uw computer of laptop ook weer bij op op locatie aansluiten zodat u zeker weet dat alles weer goed aangesloten is.

bel mij
PC-reparatie-wagenberg

Nieuw computer of laptop kopen?

Uiteraard kunt u bij ons ook terecht voor een nieuwe computer of laptop. Wij kunnen u adviseren welke computer of laptop het beste bij u past.

U kunt er voor kiezen om een computer of laptop te kopen bij de Media markt, echter merken wij vaak dat de klanten de verkeerde computer of laptop kopen en dat wij alsnog Word, Excel, of Powerpoint moeten installeren omdat zei deze niet geadviseerd hebben.

Daarnaast staat er vaak veel gratis software op geïnstalleerd met een probeer periode die u maar voor een maand kunt gebruiken en daarna alsnog betaald moeten worden.

Wij leveren computers of laptop uit met alleen de software die u wilt, hierdoor blijft de computer of laptop schoon en behoud hij zijn snelheid.

computer-laptop-kopen-op-locatie-1

Full Service abonnement?

Een Full Service betekend eigenlijk dat alle werkzaamheden omtrent de computer zoals storingen, beheer, gebruikersvragen, updates, programma installatie’s en updates voor een vast bedrag per maand worden ondergebracht.

contactformulier

Proactief beheer met een Full Service Abonnement

Indien u een Full Service Abonnement bij ons afneemt installeren wij op elke computer een monitor programma waarmee wij van een centrale plek uw computer bewaken, meldingen, computer problemen en diverse taken op afstanden kunnen uitvoeren.

Full-Service-Abonnement-TeamViewer

Wat wordt er zoal gemonitord ?

Wij kunnen bijna alles monitoren op afstand, we hebben de meeste gebruikte functies hieronder op een rij gezet.


Schijf ruimteWindows service
Gezondheid schijfWindows logboek
Status antivirusWindows processen
Status Windows updatesOnline status
Processor gebruikWindows Firewall
Geheugen gebruik

Maak gratis een afspraak in Wagenberg!

Indien u graag wilt dat wij in Wagenberg bij u op kantoor of thuis langskomen, dan is dat uiteraard geen probleem.

U kunt direct contact op via telefoonnummer 085 – 744 1000
of stuur een e-mail naar info@vandulstautomatisering.nl

Bel Nu Van Dulst Automatisering

Neem met mij contact op

Wilt u liever dat wij met u contact opnemen? Vul dan het onderstaande contactformulier in, en wij nemen met u contact op!

bel mij