PC Reparatie Made

Zoekt u een IT bedrijf die een PC Reparatie uitvoert op locatie in Made? Dan ben u bij ons bij het juiste adres.

Wij onderhouden en leveren  PC’s, laptops en omgeving Made. Neem snel contact met ons op voor een afspraak via Telefoon 085-744 1000 of via E-mail info@vandulstautomatisering.nl

Al vele jaren bieden wij onze ICT diensten aan in omgeving Made en omstreken. Ook met het beveiligen van eigendommen d.m.v. camera beveiliging en alarm installaties zijn wij dé partij in omgeving Made.

PC-reparatie-made

PC Reparatie Made & PC Onderhoud

Veel mensen denken dat computers en laptops geen onderhoud nodig hebben. Helaas is dat niet waar, veel computers en laptops zijn wel voorzien van een virusscanner maar zullen na loop van tijd trager worden. Dit komt meestal het toepassen van updates en het installeren van programma’s en malwhere.

Speciaal daarvoor bieden wij kleine onderhoudscontracten aan zodat u er altijd van verzekerd bent dat u computer up-to-date blijf!
Bij een onderhoudscontract wordt u PC gecontroleerd op:

– Controleren op virussen en spyware.
– De software controleren op fouten.
– Het uitvoeren van Updates.
– Schoonmaak computer zelf.
– Beveiliging controleren en configureren.

Bel Nu Van Dulst Automatisering
pc reparatie made

Full Service abonnement?

Een Full Service betekend eigenlijk dat alle werkzaamheden omtrent de computer zoals storingen, beheer, gebruikersvragen, updates, programma installatie’s en updates voor een vast bedrag per maand worden ondergebracht.

contactformulier

Proactief beheer met een Full Service Abonnement

Indien u een Full Service Abonnement bij ons afneemt installeren wij op elke computer een monitor programma waarmee wij van een centrale plek uw computer bewaken, meldingen, computer problemen en diverse taken op afstanden kunnen uitvoeren.

Full-Service-Abonnement-TeamViewer

Wat wordt er zoal gemonitord ?

Wij kunnen bijna alles monitoren op afstand, we hebben de meeste gebruikte functies hieronder op een rij gezet.

Schijf ruimteWindows service
Gezondheid schijfWindows logboek
Status antivirusWindows processen
Status Windows updatesOnline status
Processor gebruikWindows Firewall
Geheugen gebruik

Service aan huis

Van Dulst Automatisering kan uw computer of laptop op locatie b.v. in Made een onderhoudsbeurt uitvoeren zodat uw snel weer kunt werken met uw computer of laptop.

Als de computer niet op opstart of reageert dan is het verstandig dat u de computer komt ophalen of brengt naar ons kantoor, hier hebben wij veel onderdelen op voorraad liggen zodat u vaak binnen 24 uur de laptop of computer kunt ophalen. Uiteraard kunnen wij uw computer of laptop ook weer bij op op locatie aansluiten zodat u zeker weet dat alles weer goed aangesloten is.

bel mij

Nieuw computer of laptop kopen?

Uiteraard kunt u bij ons ook terecht voor een nieuwe computer of laptop. Wij kunnen u adviseren welke computer of laptop het beste bij u past.

U kunt er voor kiezen om een computer of laptop te kopen bij de Media markt, echter merken wij vaak dat de klanten de verkeerde computer of laptop kopen en dat wij alsnog Word, Excel, of Powerpoint moeten installeren omdat zei deze niet geadviseerd hebben.

Daarnaast staat er vaak veel gratis software op geïnstalleerd met een probeer periode die u maar voor een maand kunt gebruiken en daarna alsnog betaald moeten worden.

Wij leveren computers of laptop uit met alleen de software die u wilt, hierdoor blijft de computer of laptop schoon en behoud hij zijn snelheid.

pc of laptop kopen op locatie

Maak gratis een afspraak in Made!

Indien u graag wilt dat wij in Made bij u op kantoor of thuis langskomen, dan is dat uiteraard geen probleem.

U kunt direct contact op via telefoonnummer 085 – 744 1000
of stuur een e-mail naar info@vandulstautomatisering.nl


Neem met mij contact op

Wilt u liever dat wij met u contact opnemen? Vul dan het onderstaande contactformulier in, en wij nemen met u contact op!

bel mij