Pc reparatie Drimmelen

PC Reparatie Drimmelen

Al vele jaren bieden wij  PC reparatie’s Drimmelen uit op locatie , onze ICT diensten aan in omgeving Drimmelen en omstreken.

 
Heeft u een computer waar een PC reparatie uitgevoerd moet worden neem dan direct contact met ons op via de onderstaande gegevens. Ook met het beveiligen van eigendommen d.m.v. camera beveiliging en alarm installaties zijn wij dé partij in omgeving Drimmelen.


PC onderhoud Drimmelen

Veel mensen denken dat computers en laptops geen onderhoud nodig hebben. Helaas is dat niet waar, veel computers en laptops zijn wel voorzien van een virusscanner maar zullen na loop van tijd trager worden.

 
Dit komt meestal het toepassen van updates en het installeren van programma’s en malwhere.


PC reparatie drimmelen aan huis

Van Dulst Automatisering kan uw computer of laptop op locatie b.v. in Drimmelen een onderhoudsbeurt uitvoeren zodat uw snel weer kunt werken met uw computer of laptop.

 
Als de computer niet op opstart of reageert dan is het verstandig dat u de computer komt ophalen of brengt naar ons kantoor, hier hebben wij veel onderdelen op voorraad liggen zodat u vaak binnen 24 uur de laptop of computer kunt ophalen.

 
Uiteraard kunnen wij uw computer of laptop ook weer bij op op locatie aansluiten zodat u zeker weet dat alles weer goed aangesloten is.


Nieuw computer of laptop kopen?

Uiteraard kunt u bij ons ook terecht voor een nieuwe computer of laptop.
Wij kunnen u adviseren welke computer of laptop het beste bij u past.

 
U kunt er voor kiezen om een computer of laptop te kopen bij de Media markt, echter merken wij vaak dat de klanten de verkeerde computer of laptop kopen en dat wij alsnog Word, Excel, of Powerpoint moeten installeren omdat zei deze niet geadviseerd hebben. Daarnaast staat er vaak veel gratis software op geïnstalleerd met een probeer periode die u maar voor een maand kunt gebruiken en daarna alsnog betaald moeten worden.

 
Wij leveren computers of laptop uit met alleen de software die u wilt, hierdoor blijft de computer of laptop schoon en behoud hij zijn snelheid.


Maak gratis een afspraak!

Indien u graag wilt dat wij bij u op kantoor of thuis langskomen, dan is dat uiteraard geen probleem.
U kunt gratis een afspraak maken via de onderstaande gegevens.

 

Van Dulst Automatisering
Telefoon 085-744 1000
E-mail info@vandulstautomatisering.nl