Over ons

Over van Dulst Automatisering

Van Dulst Automatisering is opgericht in 1994 door Pieter van Dulst, die destijds nog werkte bij de Fortis Bank, daarna heeft Pieter nog 8 jaar bij Uitgeverij Zwijsen in Tilburg gewerkt als hoofd ICT.

Omdat Van Dulst Automatisering bij veel bedrijven het netwerk beheerde, heeft Pieter besloten om 100% voor Van Dulst Automatisering te gaan, en heeft ontslag genomen bij Uitgeverij Zwijsen.

Pieter werkte eerst vanuit zijn kantoor aan huis in Lage Zwaluwe, kort daarna kwam er een afdeling klantenservice en extra personeel om de klanten te ondersteunen met ICT-problemen.

Door de uitbreiding van het personeel was het kantoor aan huis te klein en is Van Dulst Automatisering verhuist naar Lage Zwaluwe, Repel 47 om zo de groei van zijn ICT-bedrijf te kunnen voortzetten.


Alarm en Camerabeveiliging

Omdat Van Dulst Automatisering vaak de vraag kreeg van klanten of wij ook alarmsystemen en camerasystemen konden leveren, heeft Pieter besloten om naast ICT ook beveiligingsoplossingen aan te bieden zoals beveiligingscamera’s en alarmsystemen.

Ook is Dulst Automatisering een gecertificeerd beveiligingsbedrijf en is officieel partner van Dahua beveiligingscameras, AJAX en Jablotron alarmsystemen.

Hierdoor bent u ervan verzekerd dat u goed wordt geadviseerd volgens de wetgeving en eisen van 2019.


iPadspullekes.nl

Naast Van Dulst Automatisering heeft Pieter ook nog een webwinkel genaamd iPadspullekes.nl die gespecialiseerd is in iPad hoezen, deze webshop werd al snel een succes en is inmiddels een grote speler geworden op het Internet.


Website en Google optimalisatie

Omdat Pieter van Dulst een succesvolle webwinkel heeft die goed gevonden wordt op Internet, kregen we al snel de vraag of wij website van onze klanten ook kunnen optimaliseren. Omdat Pieter veel weet van websites en optimaliseren van websites doet Van Dulst Automatisering dit ook voor haar klanten.


Bedrijfswebsites maken

Naast het optimaliseren van websites was het verstandig om klanten ook de mogelijkheid te geven om door ons een website te laten maken. Veel websites die van Dulst Automatisering moest optimaliseren waren zo slecht dat het verstandiger was om een nieuwe website te laten maken dan de website helemaal aan te laten passen.


Wat kan Van Dulst Automatisering voor u betekenen?

Van Dulst Automatisering is een betrouwbare ICT-partner die u ontzorgd van al uw ICT en Beveiligings- problemen en Windows en Office gecertificeerd is. Met het gebruik van onze diensten is de gehele ICT en Beveiliging van uw bedrijf in één keer geregeld.

– Ondersteunen bij ICT problemen– Periodiek beheer van uw netwerk
– Ontzorgen van ICT en Beveiliging– Periodiek beheer van werkplekken
– Vindbaarheid van uw website vergroten– Eén contact persoon voor al uw vragen
– Leveren en installeren van computers– Direct persoonlijk contact voor al uw vragen
– Leveren en installeren van laptops– Proactief en adviseren over efficiënt werken
– Leveren en installeren van servers– Leveren en monteren beveiligingscamera’s

Geen wachtrijen of tickets aanmaken, maar direct contact, dat is onze kracht!


Meer informatie?

Indien u meer informatie wilt weten over deze dienst, of heeft u vragen over onze andere diensten voor uw onderneming?

Neem dan direct contact op via telefoonnummer 085 – 744 1000
of stuur een e-mail naar info@vandulstautomatisering.nl


Neem met mij contact op

Wilt u liever dat wij met u contact opnemen?
Vul dan het contactformulier in, en wij nemen met u contact op!