ICT in Bedrijf Breda

“Eén aanspreekpunt voor IT en Beveiliging ’s zaken.”

ICT Bedrijf in Breda en omgeving

Van Dulst Automatisering is een ICT-bedrijf in Breda actief is en u complete systeem en netwerkbeheer regelt zodat u zich kan richten op uw bedrijf. Ons doel is onze klanten zoveel mogelijk te adviseren en te helpen met de nieuwste ICT-oplossingen. En vervolgens u te ontzorgen, zodat u zich kan concentreren op uw bedrijf.

Geen wachtrijen of tickets aanmaken, maar direct contact, dat is onze kracht!

Klant ervaringen | ICT bedrijf in Breda

Bent u benieuwd hoe andere klanten ons als IT-Bedrijf ervaren? Kijk dan even bij onze referentie welke klanten wij de ICT bezorgen, veel klanten komen uit Breda en omgeving.

Ook kunt u kijken bij de referentie bij Google, we worden beoordeeld met een 9,6 op Google. Deze onafhankelijke referenties over onze ICT-diensten geven aan hoe klanten ons als ICT-Bedrijf in Breda en omgeving ervaren.

Een vast bedrag per maand voor al uw ICT zaken

Klanten denken vaak bij een service abonnement dat ze meer kosten hebben dan op afroep een ICT-Bedrijf laten komen als er een probleem is. Echter is dit onjuist! Als een bedrijf met ons een full Service Abonnement afsluit dan kost dat +/- € 24,95 p/m per pc = € 0,83 per dag!

Als u ons op afroep laat komen om een computer probleem op te lossen dan rekenen wij € 45,00 voorrijkosten en € 85,00 per uur. Dus het kost u € 130,00 als wij een ICT probleem op locatie moeten oplossen.

Een ander groot voordeel van een alles-in-één ICT abonnement is dat wij 24/7 proactief uw computer beheren. Hierdoor wordt 90% van de storingen al voorkomen en dat is voor u als ons een groot voordeel.

Wij constateren net als u ICT problemen liever voor, dan achteraf. Daarom is een alles in een ICT abonnement efficiënter en vaak goedkoper, zodat wij uw ICT optimaal en efficiënt laten werken. U betaalt per maand één vast bedrag, dus geen verrassingen achteraf.

Bij ons heb je geen geen wachtrijen maar direct contact, dat is onze kracht!

Alles-in-één ICT abonnement | ICT Bedrijf in Breda

De ICT voor je bedrijf goed geregeld voor een vast bedrag per maand. Een trage computer, een ontbrekende virusscanner of haperende WiFi-verbinding? Allemaal zaken waar je als ondernemer geen tijd voor hebt. 

Met het alles-in-één abonnement bespaar je kostbare tijd en is je ICT gewoon goed geregeld. Wij beheren je computers, internet en Cloud. En jij en je medewerkers kunnen met alle vragen bij ons terecht.

Proactief beheer | ICT bedrijf in Breda

Technologie moet uw bedrijfsvoering ondersteunen en nooit hinder veroorzaken. Door middel van periodiek onderhoud voorkomen wij storingen aan uw systemen en waarborgen wij de uptime van uw apparatuur en netwerken. Bij Van Dulst Automatisering werken wij met proactief beheer als uitgangspunt. Door continu te monitoren weten we problemen tijdig te signaleren en storingen zoveel mogelijk te voorkomen. Op eventuele storingen springen wij direct in; of dit nu op afstand is of op locatie. Omdat wij dichtbij Breda zitten kunnen wij snel schakelen, waardoor de hinder beperkt kan worden.

UW ICT-beheer in Breda uitbesteden?

Van Dulst Automatisering verzorgt de ICT voor veel verschillende bedrijven in regio Breda, waarbij wij altijd een oplossing op maat creëren. Het ene bedrijf is het ander namelijk niet en bij ieder bedrijf zijn andere wensen en eisen van toepassing. Of u nu enkel hulp nodig heeft met opzetten van een VoIP centrale of kiest voor ons meest complete pakket: Van Dulst Automatisering helpt u verder met persoonlijke en efficiënte ICT-oplossingen.

Wilt u meer weten over Van Dulst Automatisering als ICT-dienstverlener in Breda en omgeving? Wij gaan graag met u in gesprek! Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

ICT bedrijf in Breda en Beveiligingsbedrijf in Breda

Naast ICT netwerk- en systeembeheer levert en installeert Van Dulst Automatisering ook beveiligingssystemen zoals alarmsystemen en beveiligingscamera’s. Hierdoor heeft u één aanspraakpunt voor zowel uw ICT en Beveiliging.

Uiteraard kunnen wij op afstand perfecte service aanbieden d.m.v. Teamviewer, ook monitoren wij uw servers, computers en laptops met deze software zodat wij proactief ICT-beheer kunnen uitvoeren.

Onze kenmerken:

– Een contactpersoon voor uw ICT
– Een contactpersoon voor uw beveiliging
– Gecertificeerde medewerkers.
– Adviserend en meedenkend
– Een 9.2 Beoordeling op Google!

Geen wachtrijen of tickets aanmaken, maar direct contact, dat is onze kracht!

ICT bedrijf in Breda gericht op de MKB-sector

Van Dulst Automatisering is voor de MKB-sector het meest onderscheidende ICT bedrijf in Breda. Zoekt u een ICT-adviseur met een uitgebreide kennis van uw vakgebied, maak dan kennis met ons brede dienstenpakket.

Wij begrijpen wat uw verwachtingen zijn en kunnen u adviseren met uw ICT-processen. Zo kunnen wij u helpen met digitaal factureren, werkbonnen, werken vanuit huis, website en andere IT-processen.

Naast dat wij uw netwerkinstallaties regelen, geven we u directe ondersteuning en helpen we u bij het kiezen van leveranciers. Bent u benieuwd naar alle mogelijkheden, neem dan nu contact op voor een persoonlijk gesprek.

Het beste ICT-bedrijf in Breda en omgeving

Bent u het beu om de ICT-problemen zelf op te lossen en wilt u het voorkomen i.p.v. achteraf de problemen oplossen als het elke keer niet uitkomt? En zoekt u een ICT-bedrijf niet ver bij u vandaan? Dan is Van Dulst Automatisering de meest geschikte partij. Wij staan in Breda en omgeving al jaren bekend als dé ICT-professional met een breed dienstenpakket zowel voor uw ICTWebsite en Beveiliging.

Zoekt u een ICT bedrijf in Breda waarmee u ICT naar een hoger niveau wilt krijgen en efficiënter kunt gaan werken? Vul dan het contactformulier in of bel ons voor een vrijblijvend gesprek.

Contact informatie | ICT bedrijf in Breda

Wilt u meer weten over onze IT-ondersteuning en onze persoonlijke aanpak? Als ICT bedrijf in Breda helpen wij u graag verder met ICT en Beveiliging. Neem contact met ons op en dan spreken we samen de mogelijkheden!