Hosted VoIP bij bedrijven

Hosted VoIP (bellen over Internet) bestaat al geruime tijd. Op dit moment maakt maar liefst 30% van de bedrijven al gebruik van Hosted VoIP.

De reden dat deze vorm van telefonie zo populair is, is een aanzienlijke kostenbesparing. Daarnaast bent u zo goed voorbereid op de toekomst!

Wilt u meer weten over de mogelijkheden met Hosted VoIP of wilt u weten wat Van Dulst Automatisering voor u kan betekenen? Lees dan snel verder!

Neem direct contact met ons op


Wat zijn de voordelen van Hosted VoIP?

Hosted VoIP kent vele voordelen, zoals lage gesprekskosten en lage instapkosten. De eenvoud en flexibiliteit zorgt ervoor dat veel ondernemers al hebben gekozen voor Hosted VoIP. Alle voordelen op een rijtje:

home-automatisering-hosted-voip
 • Gemiddeld 40% goedkoper dan traditionele telefonie
 • Lage instapkosten (geen investering meer in een telefooncentrale)
 • Uitbreiden is zeer eenvoudig
 • Maandelijks opzegbaar
 • Eenvoudig aan te installeren
 • Integratie met mobiele telefonie

Hosted VoIp is gemiddeld 40% goedkoper

Bellen via Internet is goedkoper dan bellen via traditionele telefonie zoals ISDN. Gemiddeld 40% maar soms kunt u met VoIP (bellen via Internet) tot 70% besparen op uw telefoonlasten.

Dit komt onder andere door het feit dat er met VoIP slechts een internetverbinding nodig en dus geen aparte telefoonlijn. Daarnaast bespaart u ook op de kosten voor een telefooncentrale en door de mobiele integratie hoeft u in veel gevallen niet langer dubbele abonnementen af te sluiten.

Lage instapkosten met Hosted VoIP telefonie

Het grootste voordeel om gebruik te maken van Hosted VoIP is de besparing. Omdat de gesprekken via het Internet getransporteerd worden hoeft u geen aparte telefoonlijn meer af te nemen.

Ook het aanschaffen van de dure telefooncentrale is verleden tijd, want ook dit gaat via het Internet en is daarom stukken goedkoper dan een lokale centrale.

Wanneer u Hosted VoIP afsluit zult u al snel bespraken op de maandelijkse kosten. Met name de integratie van vaste- en mobiele telefonie en daardoor dubbele abonnementen zijn overbodig.

Hosted VoIP integratie met mobiele telefonie

Buitendienstmedewerkers hebben vaak een vaste én een mobiele telefoon, waarvan de laatste uiteraard het meeste wordt gebruikt. Deze constructie jaagt veel bedrijven al jaren op dubbele kosten.

Met FirmTel SENS biedt u uw medewerkers een mobiel abonnement voor de smartphone, aangevuld met verschillende extra functionaliteiten. Naast de gebruikelijke mogelijkheden (spraak, data, SMS), beschikken uw medewerkers over dezelfde functies die zij gewend zijn van hun vaste toestel.

hosted voip

VoIP uitbreiden is zeer eenvoudig

Uitbreiden met Hosted VoIP is zeer eenvoudig, het groeit gemakkelijk met uw bedrijf mee. Met een druk op de knop kunt u een extra telefoonnummer krijgen voor uw medewerker.

Maandelijks opzegbaar

U zit niet meer aan jaarlijkse abonnementen vast, een Hosted VoiP abonnement kunt u maandelijks u uitbreiden, verkleinen of opzeggen.

VoIP is eenvoudig aan te sluiten

U kunt VoiP (Bellen over Internet) gemakkelijk aansluiten, aangezien er vrijwel altijd wel een Internet verbinding aanwezig is. Wanneer er een internet connectie aanwezig is, hoeft u enkel de telefoon met één kabel aan te sluiten om het netwerk/Internet en u kunt bellen.

Locatie onafhankelijk werken met VoIP

Met Hosted VoIP kunt u gebruik maken van hotdesking. Hiermee kunt u uw telefoon nummer meenemen naar een andere locatie. Als u op een andere werkplek gaat zitten die voorzien in van een VoIP telefoon, dan kun u via een code aanmelden waardoor uw telefoon nummer hierop afgegeven wordt. Op deze manier maakt Hosted VoIP het mogelijk dat u het nummer van de zaak als het ware mee kunt nemen naar een andere vestiging of zelfs naar huis.

Hierdoor ben u niet meer afhankelijk van uw vaste werkplek omdat u dezelfde functionaliteiten heeft als op kantoor. Meerdere vestigingen worden op deze manier naadloos geïntegreerd en alle medewerkers bellen onderling gratis. Met VoIP geen ingewikkelde doorverbind acties meer, geen privé telefoondeclaraties meer maar wel een directe besparing op mobiele gesprekskosten!

Natuurlijk kan dit ook met een mobiel abonnement van Firmtel hierdoor heeft als het ware uw bedrijfstelefoon in uw broekzak.

Onze Hosted VoIP functionaliteiten

hosted-voip-doorschakelen

Doorschakelen
Elke VoIP gebruiker kan zelf instellen wat er dient te gebeuren wanneer hij of zij onbereikbaar is, niet opneemt of in gesprek is. De oproep kan bijvoorbeeld worden doorgeschakeld naar een ander nummer of naar voicemail.

Hosted-VoiP-tijdschakelingen

Openingstijden op uw telefoonnummers
U kunt heel eenvoudig automatische doorschakelingen aanbrengen, zodat u op ieder tijdstip het binnenkomende telefoonverkeer kan routeren naar voicemail of naar een ander nummer.

hosted-voip-keuze-menu

Keuzemenu
Keuzemenu’s helpen om het inkomende telefoonverkeer te stroomlijnen naar de juiste bedrijfslocatie, afdeling of persoon binnen een bedrijf.

hosted-voip-voicemail

Voice to e-mail
Voice to e-mail zorgt er voor dat berichten niet alleen achteraf te beluisteren zijn maar ook via een e-mail worden doorgestuurd. Hierdoor kunt u altijd achteraf gemakkelijk voicemail berichten beluisteren via uw smartphone of computer.

hosted-voip-app-smartphone

Hosted VoIP smartphone app
Er zijn verschillende apps voor Android en IOS beschikbaar, waarmee u met uw mobiel gebruik kunt maken van uw VoIP aansluiting. Wanneer u gebruik maakt van de Firmtel mobiele integratie en de Firmtel app kunt: • Mobiel doorverbinden
 • De beschikbaarheid inzien van collega’s
 • Het Caller ID aanpassen
 • De voicemail beluisteren
 • Doorschakelen.


hosted-voip-ruggespraak

Ruggespraak
Met de Hosted VoIP optie ruggespraak kunt u bij een gesprek eerst overleggen met uw collega voordat u iemand aan uw collega doorverbindt. Zodra u het gesprek beëindigd zal automatisch het binnenkomende gesprek worden doorverbonden met u collega.

hosted-voip-muziek-in-wacht

Muziek in wachtstand
Met deze VoIP centrale in de cloud heeft u de mogelijkheid om gemakkelijk eigengemaakte, gekochte of rechtenvrije muziekbestanden te koppelen aan wachtrijen.

Vragen over onze Hosted VoIP service?

Wilt u meer weten over onze Hosted VoIP service of wilt u van deze dienst gebruik maken? Neem dan contact op via 085 744 1000 of stuur een e-mail naar info@vandulstautomatisering.nl.

Heeft u nog vragen over VoIP zelf? Lees dan ook vooral de FAQ onderaan de pagina!

Neem direct contact met ons op