BOOT BEVEILIGING MET ALARM EN CAMERA’S

“Draadloze alarm en camera beveiliging”

Beveiliging – Door Pieter van Dulst

BOOT BEVEILIGING MET EEN DRAADLOOS ALARMSYSTEEM EN CAMERABEVEILIGING

Als u een boot heeft dan denk u niet na over het beveiliging van uw boot. Het beveiligen van uw boot kan via een draadloos alarmsysteem of met beveiligingscamera’s.

Veel mensen die een boot hebben denken bij de aanschaf van de boot niet na over de beveiliging. Tegenwoordig kunt u met de nieuwste technieken uw boot gemakkelijk beveiligingen met draadloos alarmsysteem of camerasysteem.

Zo kunt gemakkelijk u via uw telefoon, tablet of computer uw alarmsysteem bedienen of uw beveiligingscamera’s bekijken

HET CENTRALE ALARMSYSTEEM

Bij de aankoop van een jacht doet u een grote investering. De modernste technieken worden gebruikt om uw jacht van alle mogelijke gemakken te voorzien. Het bouwen van een jacht is een vak apart, en daar zijn de boten-fabrikanten in gespecialiseerd. Waar ze zich echter meestal niet in verdiepen is hoe de inbraak in een jacht voorkomen kan worden. Inbraak beveiliging tegen mogelijke inbrekers gaat bij jachten of andere grote boten meestal niet verder dan een goed slot op de deur.

JACHTBEVEILIGING MET EEN DRAADLOOS ALAX ALARMSYSTEEM

Gelukkig zijn er ook fabrikanten gespecialiseerd zijn in jachtbeveiliging. Zoals AJAX Systems is zo een fabrikant die zich heeft gespecialiseerd in het ontwikkelen van beveiligingsproducten die door iedereen zijn te begrijpen, en zelfs door iedereen zijn te installeren.

Het installatiegemak wordt vooral bepaald doordat het een volledig draadloos systeem is, met een gigantisch bereik. Daarnaast draagt het volledig kunnen installeren en bedienen via je eigen smartphone daar ook aan bij.

We gingen er niet van uit dat u bij de aanschaf van een jacht de kosten van het aanleggen van een alarmsysteem niet meer zou kunnen betalen, echter moet zo een dergelijk systeem wel beschikbaar zijn. Loze leidingen in een jacht komen wij zelden tegen welke fungeren als mogelijkheid tot het aanleggen van een bekabeld alarmsysteem, dus het is zeker een voordeel dat het AJAX systeem hier geen gebruik van hoeft te maken, daar het volledig draadloos zijn werk doet.

Omdat het aanleggen van het AJAX alarmsysteem zonder kabels gaat hoeft er ook niets te worden aangepast aan uw kostbare jacht. Of u het alarmsysteem dus zelf installeert of uitbesteed aan een ander, de installatie zal altijd eenvoudig zijn.

Bij de aankoop van een jacht doet u een grote investering van wel miljoenen euro’s. De modernste technieken worden gebruikt om uw jacht van alle mogelijke gemakken te voorzien. Het bouwen van een jacht is een vak apart, en daar zijn de boten-fabrikanten in gespecialiseerd. Waar ze zich echter meestal niet in verdiepen is hoe de inbraak in een jacht voorkomen kan worden. Inbraak beveiliging tegen mogelijke inbrekers gaat bij jachten of andere grote boten meestal niet verder dan een goed slot op de deur.

Wil jij beveiliging voor jouw jacht of boot?

Stuur een e-mail en we maken graag een voorstel op maat.