Bewakingscamera

Bewakingscamera systeem bij Van Dulst Automatisering

bewakings-camera-jachthaven1

Zoekt u een kwalitatief en betrouwbaar bewakingscamera systeem? Dan bent u bij van Dulst Automatisering aan het juiste adres!

 

Tegenwoordig zijn deze camera’s niet meer weg te denken, je komt ze tegen bij tankstations, winkels, in de stad. Met de toenemende inbraakgolven in Nederland is het een goed idee om uw huis en eigendommen te beschermen tegen een mogelijke inbraak, diefstal, vandalisme of om uw personeel in de gaten te houden. Tegenwoordig is de kwaliteit van zo’n systeem ongekend.

 

Bekijk onze projecten voor demonstratie beelden.

 

Neem direct contact met ons op

 


Voordelen van een bewakingscamera systeem

  • Real-time beelden bekijken via een smartphone of via het internet;
  • Gemakkelijk activiteiten in het verleden bekijken;
  • Preventieve beveiliging;
  • Af schrikeffect bij poging tot inbraak;
  • Veilig gevoel;

Bewakingscamera systeem naar keuze

Bij het aanschaffen van een bewakingscamera systeem is het belangrijk wat u precies verwacht van een bewakingscamerasysteem. Zo dient u rekening te houden met eventuele uitbreidingen. Als u nu deze keuze maakt voor bijvoorbeeld vier camera’s, dan raden wij u aan om een bewakingscamerarecorder waar u acht bewakingscamera’s op aan kunt sluiten.

 

Het volgende waar u rekening mee dient te houden is of u in het donker ook een duidelijk beeld wilt hebben. We zien helaas genoeg bedrijven die bewakingscamera systemen hebben aangeschaft zonder infrarood en zien in het donker geen activiteit. Hierdoor is uw camerasysteem een nutteloze aanschaf.


Kwaliteit van het bewakingscamera systeem

Bij deze keuze van een bewakingscamera systeem is het heel belangrijk dat u goede bewakingscamera’s kiest die een goed en duidelijk beeld geven.

 

We kunnen allemaal de slechte bewakingscamerabeelden die bij een misdrijf op televisie worden getoond. Vaak zijn deze beelden niet bruikbaar en daardoor is het camerasysteem een verloren investering.

ip-camera-nacht-modus-1024x768

Tegenwoordig wordt de zuiverheid van een bewakingscamera uitgedrukt in megapixels, hoe hoger de waarde, hoe scherper het beeld. Bewakingscamera’s met 2 MP hebben geven een zuiverder beeld en kunt u over het algemeen prima observeren.


Bewakingscamera systeem merken

Er zijn veel bedrijven die een bewakingscamera systeem aanbieden. Wij merken dat de laatste jaren het aanbod is verdubbeld en dat de opties en modellen onduidelijk worden aangegeven.

 

Van Dulst Automatisering werkt meestal met bewakingscamera’s van het merk Dahua. Dahua staat in de top 3 van Nederland als beste camerasysteem. Daarnaast heeft Dahua zich weten te onderscheiden voor zijn gebruiksvriendelijke bediening en Nederlandstalige software.

 

Daarnaast merken wij dat de garanties en kwaliteit meer dan goed zijn. Als er een camerasysteem defect is, dan is dit geen probleem! Dahua zorgt dat de bewakingscamera snel vervangen wordt voor een nieuwe.


Uiterlijk van het bewakingscamera systeem

Dahua heeft een zeer mooi en professional aanbod bewakingscamera systemen. Doordat Dahua zich continue verbeterd, zijn de camera’s zeer mooi afgewerkt en klein van formaat. De meeste bewakingscamera’s voldoen vaak niet aan juiste certificeringen en regels om in aanmerking te komen voor subsidies. Na veel onderzoek naar een professioneel en gebruiksvriendelijk IP camera systeem is gebleken dat Dahua de absolute topper is waar wij 100% achter staan.


Onderhoud van een bewakingscamera systeem

Naast het leveren en monteren van een bewakingscamera systeem biedt Van Dulst Automatisering ook een camera onderhoudscontract aan. Hierdoor bent u verzekerd dat u optimaal gebruik kunt maken van het beveiligingssysteem.

 

Daarnaast wordt het IP camera systeem voorzien van de laatste software en updates. Hierdoor blijft het beveiligingssysteem altijd werken met de nieuwe smartphones, computers en tablets. Daarnaast zal de garantie verlengt worden tot maar liefst 5 jaar.
De voordelen van een onderhoudscontract zijn:

  • Vijf jaar garantie op alle hardware;
  • Vijf jaar geen arbeidsloonkosten;
  • Vijf jaar geen voorrijkosten;
  • Vijf jaar kosteloos vervangen van defecte onderdelen;
  • Vijf jaar praktische omruilmogelijkheid.

Een beveiligingscamera systeem kopen of huren?

Bij ons kunt u ook een Dahua bewakingscamera systeem huren, echter zal dit in loop van tijd duurder zijn dan een systeem te kopen. Maar als u niet in de gelegenheid bent om een bewakingscamera systeem in een keer te financieren, dan kan het interessant zijn om de kosten uit te spreiden over een aantal jaar.


Gratis inventarisatiegesprek

Ben u nog niet overtuigt van onze diensten? Maak vandaag nog een afspraak voor een inventarisatiegesprek, uiteraard geheel kosteloos. U wordt er altijd wijzer van!


Meer informatie over een bewakingscamerasysteem

Wilt u graag meer informatie over een bewakingscamerasysteem? Of heeft u een vraag over Van Dulst Automatisering? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via het e-mailadres info@vandulstautomatisering.nl of via ons telefoonnummer 085 – 744 1000

 

Neem direct contact met ons op

Item added to cart.
0 items - 0.00