Office 365

Office 365 voor bedrijven:

Wilt u uw bedrijf omzetten naar office 365? Dan bent u bij van Dulst Automatisering aan het juiste adres! Bij van Dulst Automatisering kunt u gemakkelijk en snel Office 365 voor bedrijven installeren. Dit is de nieuwe online dienst van Microsoft.

 

Voorheen was het alleen mogelijk om het Office pakket te gebruiken op een Windows computer. Op dit moment is het ook mogelijk om uw office pakket ook te gebruiken via een webpagina. Het grote voordeel is dat u geen software meer hoeft te installeren op de computer waar u deze programma’s wilt gebruiken. U kunt met deze bedrijfsoplossing overal werken indien u beschikt over internet.

 

Neem direct contact met ons op

 


Office 365 vs standaard Office

Indien u in het bezit bezit bent van een Office 365 voor bedrijven licentie, dan heeft u zowel recht op Office 2013 voor uw computer als de online versie. In de online versie van Office 365 voor bedrijven zijn niet alle functies toegankelijk die bij de Office 2013 standaard aanwezig zijn, maar waarschijnlijk gebruikt u deze geavanceerde functies niet.


Altijd en overal toegang met Office 365 voor bedrijven

Met de Office 365 voor bedrijven bent u in staat om via een webpagina te werken met Word, Excel, Powerpoint en Outlook. Microsoft heeft hiermee een grote stap gezet richting het online bewerken van documenten. Uiteraard kunt u tegen een klein bedrag alsnog Office op uw PC of Apple installeren, zodat u ook zonder internet documenten kunt bewerken.

Office 365


Gebruik Office 365 voor bedrijven gemakkelijk en snel

Office 365 voor bedrijven is gemakkelijk uit te proberen, eenvoudig te leren en te gebruiken. Het werkt optimaal samen met de programma’s die u al kent, waaronder Outlook, Word, Excel en PowerPoint. U kunt zelf kiezen welke hulpmiddelen u wilt gebruiken. Houdt online vergaderingen met collega’s, partners en klanten, inclusief audio, video en schermdeling. In uw bedrijfsportal kunt u belangrijke Office-documenten opslaan om samen te werken met collega’s, partners en klanten.

De voordelen van Office 365 voor bedrijven

– Productief zijn onderweg
– Geavanceerde klanttoegang via Office-toepassingen op pc’s en Mac’s
– Documenten bekijken en bewerken met Office-webpagina
– Toegang tot uw e-mail via een webpagina
– Toegang tot e-mail, contactpersonen, agenda vanuit u smartphone
– Beter samenwerken


Slimmer samenwerken met Office 365 voor bedrijven

Met Office 365 voor bedrijven kunt u online vergaderingen houden met uw collega’s, partners en klanten door middel van audio, video en schermdeling. Daarnaast deelt u gemakkelijk en snel documenten met uw collega’s. Bij Office 365 voor bedrijven kunt u tegelijkertijd met uw collega’s documenten bewerken. Deel uw agenda zowel offline als online met collega’s, partners en klanten.


Gebruik bekende Office-tools

Met het gebruik van Office 365 voor bedrijven werkt u naadloos met de programma’s die u het beste kent en het meeste gebruikt, waaronder Outlook, Word, Excel en PowerPoint. U kunt eenvoudig uw Outlook agenda beheren via uw smartphone of via het internet. Daarnaast kunt u gebruikmaken van de gehele Office Suite, inclusief de webtoepassingen.

Word Online
Voorbereid op de toekomst met Office 365 voor bedrijven
– Ontwerp gemakkelijk een professionele openbare website.
– Communiceer met een e-mail met domeinnaam.
– Interface met klanten met professionele communicatie- en samenwerkingstools.
– Lever professionele documenten aan klanten.


Office-webtoepassingen

Met office-webtoepassingen van Office 365 voor bedrijven heeft snel en eenvoudig toegang tot documenten. U kunt deze documenten rechstreeks vanaf een webbrowser bekijken en bewerken. Bent u onderweg en wilt u snel nog wat aanpassingen maken aan een document? Dat kan nu gemakkelijk met deze bedrijfsoplossing. In Excel en OneNote kunt u documenten tegelijkertijd bewerken met anderen.

Office 365 web

Teamsites en openbare websites

Met Office 365 voor bedrijven beheert en deelt u belangrijke documenten eenvoudig met uw teams door SharePoint te gebruiken. U kunt op deze manier ook gemakkelijker samenwerken met partners door hun toegang te geven tot de bedrijfsinformatie die ze nodig hebben. Daarnaast kunt u chatberichten versturen en online vergaderingen houden.


Nagenoeg overal toegang met Office 365 voor bedrijven

Doordat u Office 365 voor bedrijven vooral via het web kunt gebruiken kunnen alle toepassingen eenvoudig gesynchroniseerd worden. Denk hierbij aan uw e-mail, agenda en contactpersonen via pc, telefoon en browser met Exchange Online. Daarnaast heeft u ook toegang tot premium antivirus en anitspam beveiliging.


Meer weten over Office 365 voor bedrijven?

Wilt u meer weten over Office 365 gericht op bedrijven? Of wilt u weten wat Van Dulst Automatisering voor u kan betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. U kunt ons bereiken via het telefoonnummer 085 – 744 1000 of via ons e-mailadres info@vandulstautomatisering.nl.

 

Neem direct contact met ons op

 

085 - 744 1000