Alarmsysteem Raamsdonksveer – Van Dulst Automatisering

 

Zoekt u een bedrijf in Raamsdonksveer voor het installeren van een alarmsysteem?

Van Dulst Automatisering komt gratis langs bij u in Raamsdonksveer voor een inventarisatie en een passende prijsopgave.

 

Bij het kopen van een draadloos alarm systeem voor kantoor of huis moet u letten op meerdere zaken die invloed zullen hebben op uw keuze van de onderdelen. Zo is het mogelijk om het alarm systeem in en uit te schakelen met een afstandsbediening die ook weer gekoppeld kan worden met b.v. een automatische garage deur zodat u maar een afstandsbediening nodig heeft voor het bedienen van uw garage deur en beveiligingssysteem.

 

Als een van onze alarm monteurs bij u in Raamsdonksveer op bezoek is, adviseren wij u graag welke modules u nodig heeft. Zo heeft dit draadloos alarmsysteem ook modules voor “home automation” hierdoor is het b.v. mogelijk om uw garage deur of tuinsproeiers te bedienen d.m.v. van het draadloos alarm i.c.m. uw smartphone of tablet.


Introductie video


Eenvoudige bediening

Dankzij het gebruiksvriendelijk bedieningssysteem is de JABLOTRON 100 het eerste draadloos alarm, dat u onmiddellijk zult begrijpen en waarvan u niet zult terugschrikken. Zou kunt u met een knop het alarm inschakelen en gemakkelijk zien wat de status is van het alarm systeem.

 

Alarmsysteem Raamsdonksveer

 

Kies het alarm, dat ontworpen is voor mensen!


Tijdloos ontwerp

 

Het uiterlijk van het alarm JABLOTRON 100 alarmsysteem is ontworpen in samenwerking met de beste designers.
Ontdek de schoonheid die moeiteloos opgaat in uw eigen huis.

 


Overal toegankelijk

Dankzij de gratis JABLOTRON 100 APP en website is het mogelijk om vanaf uw computer, tablet of smartphone uw draadloos alarm systeem te bedienen.
U kunt zien wanneer iemand het alarm in of uitgeschakeld heeft en uiteraard in welke ruimte er een melding heeft plaats gevonden.
Uiteraard kunt u per zone het alarm in of uitschakelen, altijd handig als u niet op locatie bent.


Montage alarmsysteem alarmsysteem Raamsdonksveer.

Wij verzorgen deze alarminstallatie bij u op locatie in Raamsdonksveer.
Doordat ons bedrijf in Raamsdonksveer gevestigd is zijn wij altijd snel beschikbaar. indien u een uitbreiding of onderhoud nodig heeft voor uw draadloos alarm. Dit scheelt u dus reiskosten en is goed voor uw portemonnee.


Multifunctioneel gebruik

De JABLOTRON 100 beschermt u niet alleen tegen diefstal, maar ook tegen brand, wateroverlast of graslekkage.

Het kan de verwarming bedienen of de garagedeur openen.
Maak volledig gebruik van deze top-technologie!


Contact

Meer informatie kunt u hier bekijken, of u kunt contact opnemen via: info@vandulstautomatisering.nl of even bellen naar 085-744 1000