Draadloos alarmsysteem | Drimmelen

Uiteraard leveren en installeren wij ook alarmsystemen in Drimmelen. Indien u advies zoekt bij een aankoop van een draadloos alarmsysteem dan komen wij graag bij u langs.

Zo is het mogelijk om het alarmsysteem, in en uit te schakelen met een afstandsbediening. Ook kan het alarmsysteem gekoppeld worden met een garagedeur, zodat u deze kunt openen met de zelfde afstandsbediening van het alarmsysteem.


Als een van onze monteur bij u in Drimmelen op bezoek is, adviseren wij u graag welke modules u nodig heeft of u eigendommen zo goed mogelijk te beveiligen. Zo heeft dit draadloos alarmsysteem ook modules voor “home automation” hierdoor is het b.v. mogelijk om uw garage deur of tuinsproeiers te bedienen d.m.v. van het draadloos alarm i.c.m. uw smartphone of tablet.

Introductie video

Eenvoudige bediening

Dankzij het gebruiksvriendelijk bedieningssysteem is de JABLOTRON 100 het eerste draadloos alarm, dat u onmiddellijk zult begrijpen en waarvan u niet zult terugschrikken. Zou kunt u met een knop het alarm inschakelen en gemakkelijk zien wat de status is van het alarm systeem.

Draadloos alarmsysteem Drimmelen

Kies het alarm, dat ontworpen is voor mensen!

Tijdloos ontwerpDraadloos alarmsysteem Drimmelen

Het uiterlijk van het alarm JABLOTRON 100 alarmsysteem is ontworpen in samenwerking met de beste designers.

Ontdek de schoonheid die moeiteloos opgaat in uw eigen huis.

Draadloos alarmsysteem DrimmelenOveral toegankelijk

Dankzij de gratis JABLOTRON 100 APP en website is het mogelijk om vanaf uw computer, tablet of smartphone uw draadloos alarm systeem te bedienen.
U kunt zien wanneer iemand het alarm in of uitgeschakeld heeft en uiteraard in welke ruimte er een melding heeft plaats gevonden.
Uiteraard kunt u per zone het alarm in of uitschakelen, altijd handig als u niet op locatie bent.

Montage draadloos alarmsysteem Drimmelen

Wij verzorgen deze alarminstallatie bij u op locatie in Drimmelen.
Doordat ons bedrijf in Drimmelen gevestigd is zijn wij altijd snel beschikbaar indien u een uitbreiding of onderhoud nodig heeft voor uw draadloos alarm. Dit scheelt u dus reiskosten en is goed voor uw portemonnee.

Multifunctioneel gebruik

De JABLOTRON 100 beschermt u niet alleen tegen diefstal, maar ook tegen brand, wateroverlast of gaslekkage. Het kan de verwarming bedienen of de garagedeur openen. Maak volledig gebruik van deze top-technologie!

Contact

Meer informatie kunt u hier bekijken, of u kunt contact opnemen via: info@vandulstautomatisering.nl of even bellen naar 085-744 1000