Alarmsysteem Breda draadloos

“Veiligheid voor alles”

Meer informatie

Alarmsysteem Breda Draadloos

Zoekt u een alarmsysteem Breda voor uw woning of bedrijf? Of bent u niet tevreden over de huidige alarm installateur en wilt u snel een monteur op locatie hebben om uw problemen op te lossen?

Neem dan contact op met Van Dulst Automatisering & Beveiliging, Wij ontwerpen, installeren en onderhouden effectieve en gebruiksvriendelijke alarmsystemen in omgeving Breda voor inbraakbeveiliging.

alarmsysteem-Oosterhout-draadloos

Waarom een draadloos alarmsysteem Breda ?

Tegenwoordig kunt u niet meer zonder een draadloos alarmsysteem. Met de toenemende inbraakgolven in Nederland is het een goed idee om uw huis of bedrijf te voorzien van een draadloos alarmsysteem om uw eigendommen te beschermen tegen inbraak, diefstal of brand.

Als u nog niet in het bezit bent van een alarmsysteem Breda dan neemt u een groot risico. Inbrekers kiezen altijd woning of pand dat niet voorzien is van een alarmsysteem. Simpelweg omdat er niemand wordt gewaarschuwd als ze inbreken en daardoor hebben ze alle vrijheid en tijd om spullen weg te halen.

Wat zijn de voordelen van een draadloos alarmsysteem?

Indien u in het bezit bent van een alarmsysteem wordt u direct op de hoogte gehouden als er iemand bij u probeert in te breken. Hierdoor kunt u snel reageren en voorkomen dat uw bezittingen worden gestolen.

Daarnaast zal een inbreker zomaar niet inbreken, als hij ziet dat u pand voorzien is van een alarmsysteem. En bij 99% van de gevallen zal de inbreker uw woning of bedrijfspand overslaan.

Gemakkelijk te bedienen vanaf uw Smartphone of Tablet

Dankzij de gratis alarm app en website is het mogelijk om vanaf uw computer, tablet of smartphone uw draadloos alarmsysteem te bedienen. U kunt direct zien wanneer het alarm in- of uitgeschakeld is en in welke ruimte er een melding heeft plaatsgevonden.

Ook kunt u zoals hieronder wordt weergegeven een roldeur, poorten of andere 230v apparaten bedienen, dit wordt verder in dit artikelen behandeld.

Compact design | Alarmsysteem Breda

Door het compacte design van het alarmsysteem hoeft u niet bang te zijn dat dit een verslechtering is voor uw woning. Alle onderdelen zijn in het wit en zwart verkrijgbaar en daarnaast is dit systeem perfect voor zakelijke en privé gebruikt.

Wat zijn de mogelijkheden van een alarmsysteem?

Tegenwoordig kunt u bijna alles bedienen met een alarmsysteem. U kunt b.v. via het bedienpaneel of APP een garagedeur of een automatische poort activeren waardoor deze open of dicht gaat.

Ook zijn er bewegingsmelders die u buiten kunt gebruiken, zo kunt u b.v. uw tuin, of terrein beveiligen voor ongewenste personen. Dit is heel populair bij bedrijventerreinen, uw wordt direct op de hoogte gebracht mocht iemand door uw tuin of terrein lopen.

Daarnaast kunt u ook rookmelders en eventuele andere randapparatuur koppelen met uw alarmsysteem, ook hier wordt u direct op de hoogte gehouden als er iets gebeurt en u niet aanwezig bent.

Slimme accessoires alarmsysteem Breda

Met ons draadloos alarmsysteem wordt u woning of bedrijf niet alleen beveiligd maar kunt u ook gemakkelijk met een schakelbaar stopcontact uw apparaten bedienen via uw alarmsysteem APP of alarmsysteem.

alarmsysteem-Breda-schakelbaar-stopcontact

Maak gratis een afspraak in Breda !

Indien u graag wilt dat wij in Breda bij u op kantoor of thuis langskomen om u te adviseren over een alarmsysteem, dan is dat uiteraard geen probleem.

U kunt direct contact op via telefoonnummer 085 – 744 1000
of stuur een e-mail naar info@vandulstautomatisering.nl

Neem met mij contact op

Wilt u liever dat wij met u contact opnemen? Vul dan het onderstaande contactformulier in, en wij nemen met u contact op!