Dahua Smart PSS handleiding beelden terugkijken

Bent u een klant van Van Dulst Automatisering en heeft u door ons beveiligingscamera’s laten installeren? En weet u niet meer hoe u camera beelden kunt terug kijken via Dahua Smart PSS? Lees dan onze handleiding “Dahua Smart PSS handleiding beelden terug kijken”

Wij installeren bij alle klanten standaard op de computer het Dahua programma waarmee u beelden kunt terug kijken dit programma heeft Dahua Smart PSS.

Korte Dahua Smart PSS handleiding

Start op uw computer het programma Smart PSS op om zo de beelden terug te kijken van uw Dahua camera’s. Zodra het Smart PSS-programma opgestart is komt u standaard in het hoofdmenu, hier kunt u kiezen wat u wilt gaan doen.

Zo kunt u de beelden live bekijken en ook beelden terugkijken. Als u beelden terug wilt kijken moet u kiezen voor Playback.

Dahua Smart PSS handleiding beelden terug kijken playback

Zodra u gekozen heeft voor Playback dan start er een nieuw venster op waarmee u aan de linkerkant uw camerasysteem kunt selecteren. En uw camera waarvan u beelden wilt terugkijken.

Dahua Smart PSS handleiding beelden terug kijken menu

Dahua Smart PSS handleiding | Tijdvak selecteren

Zodra u de camera geselecteerd heeft waarvan u beelden wilt terugkijken, dan kunt u links onderaan een tijdvak aangeven wanneer het event heeft plaatsgevonden en kiezen voor search.

Dahua Smart PSS handleiding beelden terug tijdvak

Tijdlijn gebruiken voor terug kijken van Dahua camera beelden

Nadat u op Search geklikt heeft krijgt u een groene lijn onderin het scherm te zien met gele streepjes. De groene lijn geeft aan dat de camera continu opneemt en de gele streepjes geven aan wanneer er beweging is geweest.

Dahua Smart PSS handleiding beelden tijdvak selecteren

Tijd selecteren van gebeurtenis

Zodra u de groene lijn met gele streepjes ziet dan kunt u met de muis erop klikken en dan start video direct.

Dahua Smart PSS handleiding beelden opslaan

Als u de gebeurtenis heeft gevonden en u wilt deze beelden opslaan, dan kunt u op het schaartje klikken om het tijdvak te selecteren van wat u wilt opslaan.

Dahua Smart PSS handleiding beelden opslaan op uw computer

Door nog een keer op het schaartje te klikken krijgt u het scherm waar u kunt aangeven waar u het bestand wilt opslaan en in welk formaat.

Camerabeelden opslaan in AVI-bestandsformaat

Wij raden u aan om het bestand op te slaan in AVI-formaat, deze kan bijna iedereen bekijken.

Dahua Smart PSS handleiding beelden opslaan bestandsformaat

Staat je vraag er niet tussen? Dan beantwoorden wij deze graag.
Bel even met ons op 085 – 744 1000 of stuur een mail naar info@vandulstautomatisering.nl