Websites


Van Dulst Automatisering is gespecialiseerd in het bouwen van website die goed gevonden worden op het Internet. Zo maken wij niet alleen websites maar optimaliseren wij ook website’s zodat deze beter gevonden worden. En zo u omzet van uw bedrijf kunnen verhogen.

Bewijs van ervaring en bouwen van websites

Zelf heb ik naast mijn onderneming ook een webwinkel in iPad hoezen. Deze webshop is opgericht in 2013 en is echt een succes geworden. Veel mensen dachten dat de markt in iPad hoesjes al verzadigd was en dat het geen kans van slagen had.

Uiteraard is het mij met vallen en opstaan gelukt om iPadspullekes.nl tot één van de grootste webshops in Nederland te maken. In het begin heb ik met veel marketing bedrijf gewerkt echter koste mij dat meer geld dan het opleverde. Toen ik zelf website en webshop cursussen ben gaan volgen is het mij gelukt om zonder veel advertentie kosten toch een mooie webshop te maken die +/- 2500 iPad hoezen per maand verzend.

Website laten maken

Voordat wij een website maken, gaan we eerst graag met u rond tafel om te bespreken wat u doel en visie is met de nieuwe website. Zo is het belangrijk om te weten in welke branche u zit en of u alleen informatie wilt aanbieden over uw bedrijf of ook u diensten, ervaringen wilt delen met de website bezoeker.

De voordelen van een website

Veel mensen denken dat een website een online visitekaartje is, met deze uitdrukking ben ik het er beslist niet eens. Een website is veel meer dan een “visite kaartje”. Een website geeft naast contact gegevens veel meer informatie over je bedrijf.

Een aantal voordelen van een website

  • Een website kan op ieder moment aangepast worden
  • Een website is ingericht om een (potentiële) klant verder te helpen
  • Een website draagt bij aan de vindbaarheid van je bedrijf
  • Een website beidt de mogelijkheid tot interactie met de klant
  • Een website draagt bij aan de omzet van je bedrijf

De potentiële klant anno 2019

De klant anno 2019 oriënteert eerst op Internet en leest zicht in via website’s die informatie geven over zijn product of dienst die de klant wilt kopen. Daarnaast vindt de klant ervaringen van andere mensen die het product of dienst al gebruikt hebben zeer belangrijk. Dit laatste is misschien wel het belangrijkste om de klant tot aankoop te zetten.

Een website kan je omzet vergroten

Een website kan je omzet verhogen mits je website goed gevonden wordt en de potentiële klant krijgt wat hij zoekt. Dit kan ervaringen, voordelen en nadelen zijn over het product.

Voorbeeld: Als een klant een vaatwasser zoekt voor zijn keuken dan is het belangrijk dat hij op een website komt waar hij informatie, ervaringen en eventueel prijzen krijgt over vaatwassers voor keukens. Als de klant een goed beeld heeft van het bedrijf die vaatwassers verkoopt en vertrouwen heeft in de service van het bedrijf, dan kun je er vanuit gaan dat de klant contact opneemt met het bedrijf die deze informatie geeft.

Steging Dakbedekkingen.

Wij worden door klanten beoordeeld met een 9.3 van 10 gebaseerd op 253 reviews. reviews.