Website laten maken


Website laten maken

Het maken van een website is op de dag als vandaag niet moeilijk. Er zijn veel systemen op Internet waar je in een hand omdraai een mooie website kunt maken. Helaas komen veel klanten toch bij ons omdat de website niet het gewenste resultaat behaald wat ze voor ogen hadden en veel beperkingen met zich mee brengt.

Samen werken naar een succes!

Wij zien elke website of webshop als een uitdaging! Wij zijn o.a. bekend geworden met het maken van mooie websites die ook goed gevonden worden in Google en een stuk bijdragen aan je onderneming voor een scherpe prijs!

website laten maken

Belangrijke aandachtspunten voor het maken van een nieuw website

Om een website tot een succes te maken moeten er rekening gehouden worden dat de “klant” zo goed en snel mogelijk geholpen wordt naar waar hij op zoek is. Hieronder een paar belangrijke punten:

  • De website moet Google proof zijn en aan alle eisen van Google voldoen
  • De website moet een duidelijk navigatie structuur en tekstopbouw bevatten
  • De website moet zowel op mobiel als op een computer snel zijn
  • Een zoekwoordenonderzoek waarop je gevonden wilt worden is cruciaal voor de vindbaarheid
  • De teksten van de pagina’s moeten voorzien zijn van foto’s over het onderwerp van de pagina
  • De klant moet via één klik contact kunnen opnemen of een offerte kunnen aanvragen


Voorbeeld: Klant zoekt dakdekker in Roosendaal


Een website moet voor de bezoeker zo ingericht zijn dat ze krijgen wat ze zoeken. Als een klant een dakdekker zoekt in Roosendaal dan verwacht de klant ook dat hij op een pagina komt van een dakdekker in Roosendaal en niet op een pagina van een bedrijf die in Amsterdam gevestigd is en alleen maar dakbedekking verkoop.

Website laten maken en zelf onderhouden

De website’s die wij maken zijn gemaakt in WordPress, dit systeem is het beste systeem waar je websites mee kan maken. Daarnaast kunt u zelf gemakkelijk zelf pagina’s en aanmaken waardoor u snel informatie kunt aanpassen en geld bespaard.

Onafhankelijk van één bedrijf zonder restricties

Veel bedrijven die websites maken, werken met een eigen systeem waardoor u niet over kunt stappen naar een ander bedrijf die u websites beheerd. WordPress is een onafhankelijk systeem en daardoor kunt u altijd uw website door een ander bedrijf laten aanpassen. Dit is vaak niet mogelijk bij bedrijven die websites maken in een eigen systeem waardoor je altijd vast zit aan dat bedrijf om je website aan te laten passen.

Steging Dakbedekkingen.

Wij worden door klanten beoordeeld met een 9.3 van 10 gebaseerd op 253 reviews. reviews.