Website laten maken

Website laten maken

Het maken van een website is op de dag als vandaag niet moeilijk. Er zijn veel systemen op Internet waar je in een hand omdraai een mooie website kunt maken. Helaas komen veel klanten toch bij ons omdat de website niet het gewenste resultaat behaald wat ze voor ogen hadden en veel beperkingen met zich mee brengt.


Samen werken naar een succes!

Wij zien elke website of webshop als een uitdaging! Wij zijn o.a. bekend geworden met het maken van mooie websites die ook goed gevonden worden in Google en een stuk bijdragen aan je onderneming voor een scherpe prijs!

website laten maken

Belangrijke aandachtspunten

Om een website tot een succes te maken moeten er rekening gehouden worden dat de “klant” zo goed en snel mogelijk geholpen wordt naar waar hij op zoek is. Hieronder een paar belangrijke punten:

– De website moet Google proof zijn en aan alle eisen van Google voldoen
– De website moet een duidelijk navigatie structuur en tekstopbouw bevatten
– De website moet zowel op mobiel als op een computer snel zijn
– Een zoekwoordenonderzoek waarop je gevonden wilt worden is cruciaal voor de vindbaarheid
– De teksten van de pagina’s moeten voorzien zijn van foto’s over het onderwerp van de pagina
– De klant moet via één klik contact kunnen opnemen of een offerte kunnen aanvragen


Website vindbaarheid is zeer belangrijk

Als je een website hebt maar niet gevonden wordt op diverse zoektermen over je product of dienst, dan heb je eigenlijk niets aan je website.

Als mensen je niet kunnen vinden op de zoekwoorden en diensten die jij aanbiedt dan zullen ze ook geen contact met je opnemen omdat je gewoon niet zichtbaar bent.


Voorbeeld: Klant zoekt dakdekker in Roosendaal

Een website moet voor de bezoeker zo ingericht zijn dat ze krijgen wat ze zoeken. Als een klant een dakdekker zoekt in Roosendaal dan verwacht de klant ook dat hij op een pagina komt van een dakdekker in Roosendaal en niet op een pagina van een bedrijf die in Amsterdam gevestigd is en alleen maar dakbedekking verkoop.

website laten maken

Website laten maken en zelf onderhouden

De websites die wij maken zijn gemaakt in WordPress, dit systeem is het beste systeem waar je websites mee kan maken. Daarnaast kunt u zelf gemakkelijk zelf pagina’s en aanmaken waardoor u snel informatie kunt aanpassen en geld bespaard.


Onafhankelijk van één bedrijf zonder restricties

Veel bedrijven die websites maken, werken met een eigen systeem waardoor u niet over kunt stappen naar een ander bedrijf die u websites beheerd. WordPress is een onafhankelijk systeem en daardoor kunt u altijd uw website door een ander bedrijf laten aanpassen. Dit is vaak niet mogelijk bij bedrijven die websites maken in een eigen systeem waardoor je altijd vast zit aan dat bedrijf om je website aan te laten passen.


Meer informatie?

Heeft u interesse in of vragen over deze dienst, neem dan contact op via 085-744 1000 of via info@vandulstautomatisering.nl.

Neem-direct-contact-op