PC reparatie Breda

PC reparatie Breda: Al vele jaren bieden wij onze ICT diensten aan in omgeving Breda, dus ook PC reparaties in Breda. Ook met het beveiligen van eigendommen d.m.v. camera beveiliging en alarm installaties zijn wij dé partij in omgeving Breda.


PC onderhoud Breda

Veel mensen denken dat en laptops geen onderhoud nodig hebben.
Helaas is dat niet waar, veel computers en laptops zijn wel voorzien van een virusscanner maar zullen na loop van tijd trager worden.
Dit komt meestal het toepassen van updates en het installeren van programma’s en malwhere.


PC service aan huis Breda

Van Dulst Automatisering kan uw computer of laptop op locatie b.v. in Wagenberg een onderhoudsbeurt uitvoeren zodat uw snel weer kunt werken met uw computer of laptop.


Als de computer niet op opstart of reageert dan is het verstandig dat u de computer komt ophalen of brengt naar ons kantoor, hier hebben wij veel onderdelen op voorraad liggen zodat u vaak binnen 24 uur de laptop of computer kunt ophalen. Uiteraard kunnen wij uw computer of laptop ook weer bij op op locatie aansluiten zodat u zeker weet dat alles weer goed aangesloten is.

Breda

Nieuw computer of laptop kopen in Breda?

Uiteraard kunt u in Breda bij ons ook terecht voor een nieuwe computer of laptop. Wij kunnen u adviseren welke computer of laptop het beste bij u past. Zo komen wij graag op locatie om samen met u te kijken en adviseren over een nieuwe computer.


U kunt er voor kiezen om een computer of laptop te kopen bij de Media markt, echter merken wij vaak dat de klanten de verkeerde computer of laptop kopen en dat wij alsnog Word, Excel, of Powerpoint moeten installeren omdat zei deze niet geadviseerd hebben. Daarnaast staat er vaak veel gratis software op geïnstalleerd met een probeer periode die u maar voor een maand kunt gebruiken en daarna alsnog betaald moeten worden.

Wij leveren computers of laptop uit met alleen de software die u wilt, hierdoor blijft de computer of laptop schoon en behoud hij zijn snelheid.

computer laptop kopen op locatie

Maak gratis een afspraak in Breda!

Indien u graag wilt dat wij in Made bij u op kantoor of thuis langskomen, dan is dat uiteraard geen probleem.

U kunt direct contact op via telefoonnummer 085 – 744 1000
of stuur een e-mail naar info@vandulstautomatisering.nl


Neem met mij contact op

Wilt u liever dat wij met u contact opnemen?
Vul dan het onderstaande contactformulier in, en wij nemen met u contact op!

bel mij