iPad & iPhone reparatie

Jij bent natuurlijk heel voorzichtig met je iPhone. Toch kan het gebeuren dat je iPhone valt, een ongeluk zit in een klein hoekje.

Het scherm van een iPhone of iPad is van glas en daardoor breekbaar, als u hem perrongeluk laat vallen zal het scherm kapot zijn en is het verstandig om deze z.s.m. te laten maken voordat u zich opengehaald door het glas was gebarsten is.

Wij van Van Dulst Automatisering weten heel goed, hoe lastig het is om u iPhone te missen voor een reparatie. Daarom bieden wij u de mogelijk om deze op locatie te laten repareren. Hierdoor hoeft u zelf niet weg en kunt u ongestoord verder gaan met waarmee u bezig bent.

Een standaard reparatie neem 30 minuten in beslag, en zal altijd worden uitgevoerd door een van onze iPhone specialisten.


Voordelen iPad – iPhone reparatie op locatie

– Wij komen naar jou!
– Wij geven 12 maanden garantie
– We beginnen direct met de reparatie
– Jij bent vandaag weer online


iPad - iPhone reparatie op locatie

Wat kost het om mijn iPhone of iPad te repareren?

De reparatie kosten voor elk model iPhone of iPad is verschillend. U kunt ons bellen 085 744 1000 of e-mailen info@vandulstautomatisering.nl voor een offerte, deze kunt u ook eventueel bij u verzekeraar indienen.

U heeft altijd binnen 15 min. de offerte binnen, indien u akkoord gaat dan kunt u deze digitaal tekenen en er zal automatisch snel contact met u worden opgenomen om uw iPhone of iPad bij u op locatie te herstellen.


Hoe kan ik betalen voor de iPad – iPhone reparatie op locatie?

Zodra de iPad – iPhone reparatie op locatie zorgvuldig uitgevoerd en getest is, kun u de reparatie kosten per pin of contant betalen. Uiteraard krijg u binnen 1 uur digitaal een factuur van de iPhone of iPad reparatie, deze kunt u bewaren en dient tevens als garantiebewijs.


Werkgebied iPad – iPhone reparatie op locatie

Van Dulst Automatisering is gevestigd in Gemeente Drimmelen, en wij kunnen deze diensten uiteraard ook aanbieden in de onderstaande plaatsen;

iPhone – iPad reparatie werkgebied

– Breda
– Oosterhout
– Prinsenbeek
– Zevenbergen
– Moerdijk
– Geertruidenberg
– Raamsdonksveer


Onze klanten beoordelen ons als Uitstekend

Neem direct contact met ons op 

Of bel direct 085 – 744 1000

085 - 744 1000