Google optimalisatie website

Wat is Google optimalisatie? Google optimalisatie is een website geschikt maken zodat Google je sneller en beter kan vinden als klanten zoeken naar jouw dienst of product.

Zo is het belangrijk dat al je afbeeldingen op je website voorzien zijn van een kenmerk en dat de bestandsnaam gelijk is aan de zoekterm van de pagina zelf.


Meer bezoekers met Google optimalisatie website

Veel websites worden niet getoond in Google hierdoor laat je een grote kans liggen voor je bedrijf. Wij optimaliseren websites zodat ze beter gevonden worden in Google waardoor je meer klanten krijgt.

We hebben al veel succes behaald in het verbeteren van de vindbaarheid van diverse websites en webshops. Indien u interesse heeft dan kunnen wij u meerdere voorbeelden laten zien zoals hieronder.

Google optimalisatie

Wat is Google optimalisatie?

Google optimalisatie, ook wel search engine optimization (SEO) genoemd, wordt gebruikt om website hoger in Google weer te geven zonder dat je hoeft te adverteren met Google. Als je een website hebt dan moeten er nog veel technische werkzaamheden worden uitgevoerd wil je gevonden worden in Google. Zo zijn er wel 120 regels waar je website aan moet voldoen.


Google optimalisatie regels

Als je beter gevonden wilt worden in Google dan moet je voldoen aan de standaarden van Google. Er zijn veel regels waaraan je moet voldoen wil je door Google serieus genomen worden. Een paar regels wat heel belangrijk is om serieus genomen te worden door Google zijn:

– Je website moet een certificaat bevatten
– De website moet zowel mobiel als op de computer snel zijn
– De website moet een duidelijk navigatie structuur en tekstopbouw bevatten
– De teksten van de pagina’s moeten voorzien zijn van foto’s over het onderwerp van de pagina
– De klant moet via één klik contact kunnen opnemen of een offerte kunnen aanvragen
– Je bedrijfsgegeven zoals KVK, Algemene voorwaarden, privacy policy moeten vermeld zijn


google optimalisatie

Wat zijn de kosten voor Google optimalisatie?

Het is moeilijk aan te geven hoeveel het kost om een website te optimaliseren voor Google. Dit komt omdat we niet kunnen zeggen hoeveel werk het is, daarvoor moeten we eerst even je website scannen wat er wel en niet gedaan is en op welke positie je momenteel staat in Google.


Gratis onderzoek rapport voor Google optimalisatie

Weten is goed maar controle is beter! Voordat je gaat beginnen met het optimaliseren van je website is het verstandig om een gratis onderzoek rapport aan te vragen die aangeeft welke aanpassingen er uitgevoerd moeten worden om beter gevonden te worden.

Google optimalisatie scan

Meer informatie?

Heeft u interesse in of vragen over deze dienst, neem dan contact op via 085-744 1000 of via info@vandulstautomatisering.nl.

Neem-direct-contact-op