Glasvezel buitenaf gemeente Drimmelen advies

Het bedrijf Glasvezel buitenaf is sinds december 2019 inwoners van het buitengebied, Hooge en Lage Zwaluwe, (Oud) Drimmelen, Blauwe Sluis en Helkant, aan het benaderen over het aanbrengen van Internet via Glasvezel verbinding.

Inwoners van het buitengebied, Hooge en Lage Zwaluwe, (Oud) Drimmelen, Blauwe Sluis en Helkant benaderen ons met vragen over dit Glasvezel project. De meest voorkomende vragen zijn wat zijn de voordelen en is het verstandig om deze Internet dienst te nemen?

Daarom hebben wij deze informatie pagina gemaakt voor de inwoners van het buitengebied, Hooge en Lage Zwaluwe, (Oud) Drimmelen, Blauwe Sluis en Helkant die in aanmerking komen voor Glasvezel Internet.


Minimale deelname van 40%

Er wordt pas een Glasvezel netwerk aangelegd als er minimaal 40% van alle inwoners deelneemt. Geïnteresseerde inwoners kunnen zich aanmelden voor 16 maart via de website van Glasvezel Buitenaf.


Informatieavonden over Glasvezel Buitenaf

Glasvezel Buitenaf organiseert ook informatieavonden om alles te weten over glasvezel. Er zijn verschillende aanbieders die u kunnen informeren over Glasvezel Internet en TV. Indien u vragen heeft over Glasvezel diensten of kosten dan kunt u deze vragen stellen.

U kunt op de Facebook pagina van Glasvezel Buitenaf zien waar en op welke datum deze informatieavonden worden gegeven.

Glasvezel buitenaf gemeente Drimmelen facebook

Wat is Glasvezel Internet?

Een Glasvezelkabel is een dunne kabel die gemaakt is van een speciaal soort glas. De informatie die door de kabel gaat wordt verstuurd door middel van lazerlicht.

De gegevens worden razendsnel door de glasvezelkabel verplaatst. Hoe sneller de laser aan en uit knippert, hoe sneller de gegevens heen en weer worden gestuurd. Signalen zoals telefoongesprekken, tv en up- en downloads via internet worden omgezet in een digitaal signaal.

Je zou dit kunnen vergelijken met het seinen van een boodschap in morsecode met een zaklantaarn. Net als bij glasvezel vormen hierbij een serie van punten en strepen de gegevens.

Glasvezel buitenaf gemeente Drimmelen kabel

Wat zijn de voordelen van Glasvezel Internet?

Veel inwoners van het buitengebied, Hooge en Lage Zwaluwe, (Oud) Drimmelen, Blauwe Sluis en Helkant. Benaderen ons met vragen over dit Glasvezel project of ze Glasvezel moeten nemen en wat de voordelen zijn.

Op de website van Glasvezel Buitenaf worden de voordelen benoemd. Helaas zijn niet alle voordelen voor uw van toepassing. Veel inwoners kunnen denken dat ze Glasvezel moeten kiezen omdat dit beter zou zijn, dit is onjuist.

Alleen als u slecht Internet heeft en uw Internetaanbieder niet sneller Internet kan leveren omdat u buiten het netwerk bevindt of te ver van de KPNverdeelkast zit, is Glasvezel Internet de beste keuze om toch snel en goed Internet en TV te krijgen.


Heeft u al Internet van Ziggo of KPN?

Als u al Internet van Ziggo of KPN heeft en u heeft geen snelheidsproblemen dan raden wij aan om niet gebruik te maken van een Glasvezelverbinding. Naast dat het veel aansluitkosten met zich meebrengt en niet echt veel winst te behalen valt is het zonde van uw investering.


Meer informatie over onze diensten?

Indien u meer informatie wilt over onze ICT-diensten voor uw onderneming kunt u met ons contact opnemen via telefoonnummer 085 – 744 1000 of stuur een e-mail naar info@vandulstautomatisering.nl

bel mij

Plaats een reactie

Item added to cart.
0 items - 0.00