Draadloze beveiligingscamera

Als u een draadloze beveiligingscamera wilt hebben dan loop je al snel tegen het probleem aan dat je kabels moet aanleggen om je beveiligingscamera te voorzien van stroom en Internet Met deze camera heb je dit probleem niet!

Draadloze Beveiligingscamera via draadloos netwerk

Deze beveiligingscamera koppelt u met een draadloos netwerk die ervoor zorgt dat u de beelden kunt bekijken via het Internet op uw computer of smartphone.

Een draadloos netwerk is essentieel voor een deze beveiligingscamera. Zonder een draadloos netwerk is het niet mogelijk om beelden live of achteraf te bekijken.

Beveiligingscamera op batterijen

Een beveiligingscamera is pas effectief als hij ook geen bekabelde voeding nodig heeft. Deze beveiligingscamera is voorzien van één oplaadbaar batterij en heeft de mogelijkheid om nog een extra batterij te plaatsen in de camera zodat u lang gebruik kunt maken van de beveiligingscamera.

Draadloze beveiligingscamera met batterijen

Draadloze Beveiligingscamera op met verlichting

Een groot voordeel van deze camera is dat de camera uitgevoerd is met een lamp die geactiveerd wordt als er beweging is. Naast de schrikreactie die de lamp veroorzaakt is er nog een ander voordeel en dat is dat er bij donkerte toch een kleurenbeeld wordt weergegeven.

draadloze beveiligingscamera
Draadloze beveiligingscamera met verlichting

ONGELIMITEERD AANTAL TOESTELLEN

Je kunt net zoveel smartphones of tablets koppelen met deze draadloze camera zoals je wenst, er zit geen beperking aan het aantal apparaten.

STANDAARD MEEGELEVERD

– Bevestigingsplaatje
– Micro usb oplaadkabel
– Montagesteun
– Schroevendraaier
– Schroevendraaier bit
– Boor bit
– Houtschroeven
– Voegschroeven en voegankers
– Gebruiksaanwijzing

PRIJS DRAADLOZE BEVEILIGINGSCAMERA

Deze beveiligingscamera kost € 229,00. Uiteraard kunnen wij zowel de montage als configuratie van de camera voor u uitvoeren op locatie.

Contact gegevens

U kunt met ons contact opnemen via whatsapp of telefonisch op nummer 085 – 744 1000 of een e-mail sturen naar  nfo@vandulstautomatisering.nl.

Uiteraard kunt u ook een contact formulier invullen op onze website zodat wij met u contact opnemen.

Plaats een reactie

085 - 744 1000