Systeembeheer

Systeembeheer is voor ieder bedrijf een belangrijk onderdeel van het bedrijf. Als een computer niet werkt of problemen heeft dan kan de medewerker niet meer zijn taak doen en heeft dit direct invloed op de bedrijfsvoering.

Veel bedrijven vertrouwen op hun ICT echter is periodiek systeembeheer zeer belangrijk. Zo is het van belang dat de computers, laptops, telefonie, servers etc goed onderhouden worden. Onder systeembeheer valt het onderhouden en beheren van je netwerk en alle apparaten en diensten die daarmee verbonden zijn.

systeembeheer-uitbesteden-Oosterhout-en-omgeving-1

Een systeembeheerder zorgt ervoor dat de uptime van uw netwerk apparaten optimaal is en blijft. Een systeembeheerder in dienst nemen kan als snel veel geld kosten en daarom kiezen veel bedrijven ervoor om dit uit te besteden. Zodat u geen zorgen heeft om uw continuïteit van uw ICT te waarborgen en u zich bezig kan houden met de kernactiviteiten van uw bedrijf.


Waarom ICT uitbesteden interessant is voor MKB’ers

Kleine bedrijven hebben vaak niet genoeg budget en werk om een systeembeheerder in dienst te nemen. Ook is het ICT onderhoud niet een taak die je bij iemand anders neer kan leggen en het is ook geen fulltime baan.

Door systeembeheer uit te besteden bent u verzekerd van de beste kwaliteit van uw ICT en heeft u hier zelf geen zorgen meer aan. Wanneer er iets mis gaat staat een IT expert op de stoep om dit probleem direct op te lossen en u kunt te allen tijde terecht voor vraagstukken die uw kennis te boven gaan.

En u heeft een partner die op de hoogte is van alle laatste ontwikkelingen qua ICT en haalt het meeste uit uw ICT, zonder dat het voor u een vaste last wordt.


Systeembeheer uitbesteden aan Van Dulst Automatisering

Het onderdeel ICT is bij een bedrijf een zeer belangrijk onderdeel, voor sommige bedrijven is ICT een van de belangrijkste onderdelen van hun bedrijfsvoering.

Omdat de continuïteit van uw ICT belangrijk is, bieden wij een diensten aan zoals een totaaloplossing aan om uw gehele ICT uit handen te nemen. Zo ontzorgen wij u helemaal en kunt u zich richten op de werkzaamheden waar u goed in bent.

systeembeheer oosterhout uitbesteden

Uitbesteden ICT met 24/7 systeembeheer

Als u uw systeembeheer uitbesteed aan Van Dulst Automatisering dan worden op al uw computers, laptops, servers, etc beheer software geinstalleerd waarmee wij proactief systeembeheer kunnen uitvoeren.

Zo krijgen wij direct door als er iets is met uw ICT en kunnen wij uw systemen op de achtergrond beheren. Zo kunnen wij op afstanden systematische updates en wijzigingen doorvoeren zonder dat iemand er last van heeft.

En als er iets defect raakt dan staan wij binnen no time bij u op de stoep om het te verhelpen.


Voordelen uitbesteden systeembeheer

Klanten denken vaak bij uitbesteden van systeembeheer dat ze meer kosten hebben dan op afroep een systeembeheerder te laten komen als er een probleem is. Echter is dit onjuist! Als een bedrijf met ons een Full Service Abonnement afsluit dan kost dat +/- € 35,00 p/m per pc.

Als u ons op afroep laat komen om een computerprobleem op te lossen dan rekenen wij € 45,00 voorrijkosten en € 75,00 per uur. Dus het kost u € 120,00 als wij een ICT-probleem op locatie moeten oplossen.

Een ander groot voordeel van een Full Service Abonnement is dat wij 24/7 proactief uw computer beheren. Hierdoor wordt 75% van de storingen al voorkomen en dat is voor u als ons een groot voordeel.

Wij constateren net als u ICT-problemen liever voor, dan achteraf. Daarom is een Full Service Abonnement efficiënter en vaak goedkoper, zodat wij uw ICT optimaal en efficiënt laten werken. U betaalt per maand één vast bedrag, dus geen verrassingen achteraf.

Geen wachtrijen of tickets aanmaken, maar direct contact, dat is onze kracht!


Meer informatie?

Indien u meer informatie wilt over onze ICT-diensten voor uw onderneming?

Neem dan direct contact op via telefoonnummer 085 – 744 1000
of stuur een e-mail naar info@vandulstautomatisering.nl


Neem contact met mij op

Wilt u liever dat wij met u contact opnemen?
Vul dan het contactformulier in, en wij nemen met u contact op!

ICT Diensten bel nu