Cyberbeveiliging detectie en bescherming voor het MKB

“Professionele Cyberbeveiliging voor het beschermen van uw ICT”

Een cyberaanval zit niemand te wachten, naast dat er computers onbruikbaar gemaakt zijn en dataverlies is het beschermen van je computers een must geworden.

Daarom bied van dulst automatisering een nieuw beveiligingssysteem, die uw netwerk beschermt tegen cyberaanvallen- en inbraken genaamd Malwarebytes Eindpuntdetectie en -respons aan. De functies staan hieronder beschreven.

Ons cyberbeveiligingssysteem bied extra beveiliging aan die bovenop firewalls, antivirussoftware en inbraakdetectie. Er zijn veel bedrijven en organisaties de gevaren van buitenaf onderschatten, hoewel cybercriminelen veel vaker in het nieuws komen. Zo zijn er recente cyberaanvallen bij Media Markt, VDL Groep, ANWB, GGD en Heijmans voorgekomen. De criminelen vragen tonnen, zo niet miljoenen losgeld.

WAT KUN JE TEGEN CYBERCRIMINALITEIT DOEN?

Er zijn een aantal dingen die je kunt doen om de kans op een computer gijzeling te voorkomen, deze tips kan je lezen op onze pagina Cyberoorlog dreigt: Moet Nederland zich zorgen maken?

Wij bieden een profesionele oplossing aan die je computer beschermd tegen cybercriminaliteit, deze oplossing heet Cyberbeveiliging en detectie met respons.

Deze software doet detectie en bescherming tegen ransomware, malware, trojans, rootkits, backdoors, virussen, brute force-aanvallen en “zero-day” onbekende bedreigingen.

VOORDELEN CYBERBEVEILIGING TEGENOVEREEN VIRUSSCANNER

ISOLATIE

Als een computer wordt aangevallen, kunnen wij gemakkelijk voorkomen dat malware zich verspreidt over uw andere computers en schade aanricht.

Netwerkisolatie beperkt de communicatie met apparaten, dus aanvallers worden buitengesloten en malware kan niet ‘naar huis bellen’.

Procesisolatie beperkt welke bewerkingen kunnen worden uitgevoerd, waardoor malware wordt gestopt terwijl eindgebruikers toch kunnen werken.

Desktopisolatie waarschuwt de eindgebruiker voor de dreiging, blokkeert tijdelijk hun toegang, maar houdt het apparaat online voor analyse.

Met meerdere manieren om aanvallen te isoleren, maximaliseren zowel beveiligingsteams als eindgebruikers hun productiviteit, zelfs tijdens aanvallen.

GEAUTOMATISEERD HERSTEL

Vind en draai alle grote en subtiele wijzigingen van malware terug.

Terwijl traditionele benaderingen zich richten op het verwijderen van alleen het actieve uitvoerbare bestand, negeren ze de resterende verandering die leidt tot herinfectie of vervelende PUP’s en PUM’s. U moet dan het apparaat opnieuw in beeld brengen, of er het beste van hopen.

Integendeel, met onze Cyberbeveiliging volgt elk artefact, elke verandering en proceswijziging (inclusief uitvoerbare geheugenbestanden die anderen missen).

Een echte “one and done”-oplossing, die vervolgens het juiste pad in kaart brengt om alle malware permanent te verwijderen, inclusief PUP’s en PUM’s.

RANSOMEWARE TERUGDRAAIEN

Voor Windows-omgevingen is het betalen van ransomware niet langer een vereiste.

Het is mogelijk omdat we gebruik maken van lokale backup op elke computer, waarbij alle relevante wijzigingen aan het apparaat maximaal 72 uur worden opgeslagen.

Als u geïnfecteerd bent, maakt onze Cyberbeveiliging eenvoudig apparaat wijzigingen ongedaan en herstelt het bestanden die zijn versleuteld, verwijderd of gewijzigd.

En gegevensopslagruimte is geen probleem, omdat onze gepatenteerde dynamische uitsluitingstechnologie het “goede” gedrag van applicaties leert en de gebruikte opslagruimte minimaliseert.

Het resultaat is gemoedsrust, wetende dat ransomware uw bedrijfsresultaten, reputatie, klantervaring of teamproductiviteit niet schaadt.

Wij beschermen uw bedrijf
in een paar klikken

Met een paar simpele muisklikken kunnen wij uw bedrijf beschermen tegen cybercriminaliteit en kostbare uitvaltijd voorkomen. 

Ook het verlies van documenten en klantgegevens i.v.m. de AVG wet worden voorkomen.