Draadloos Alarmsysteem

Draadloos Alarmsysteem

alarm-systeem-drimmelen1-258x300
Tegenwoordig kunt u niet meer zonder een alarmsysteem. Met de toenemende inbraakgolven in Nederland is het een goed idee om uw huis of bedrijf te voorzien van een draadloos alarmsysteem om uw eigendommen te beschermen tegen inbraak, diefstal of brand.

 

Bij ons kunt u terecht voor het leveren, de installatie en het onderhoud van een dit alarmsysteem. Onze alarmsystemen zijn van het merk Jablotron. Dit merk weet zich goed te onderscheiden door zijn bedieningsgemak en veelzijdigheid. Zo kunt u dit alarmsysteem draadloos bedienen met een smartphone, tablet of via het internet op een computer.

Neem direct contact met ons op

 


Overal toegankelijk

alarm-systeem-drimmelen-alarm-app-300x229
Dankzij de gratis Jablotron 100 app en website is het mogelijk om vanaf uw computer, tablet of smartphone uw draadloos alarmsysteem te bedienen. U kunt direct zien wanneer het alarm in of uitgeschakeld is en in welke ruimte er een melding heeft plaatsgevonden.


Draadloos alarmsysteem met een mooi en compact design

alarm-systeem-drimmelen-modules
Door het compacte design van het alarmsysteem hoeft u niet bang te zijn dat dit een verslechtering is voor uw woning.


Introductie video


Home automation

Draadloos-alarm-systeem-multi-logo
Het draadloos alarmsysteem beschermt u niet alleen tegen diefstal, maar ook tegen brand, wateroverlast of gaslekkage. Daarnaast kunt u met dit alarmsysteem de verwarming bedienen of de garagedeur openen. Maak volledig gebruik van deze top-technologie!


Montage van het draadloos alarmsysteem

Draadloos-alarm-systeem-montage-logo
Uiteraard kunnen wij voor u dit draadloos alarmsysteem installeren. Omdat dit alarmsysteem draadloos is zal de montage binnen enkele uren uitgevoerd zijn. Onze monteurs zijn allemaal Jablotron gecertificeerd en zullen u adviseren zodat u maximaal wordt beschermd.


Vragen over onze draadloze alarmsystemen?

Wilt u meer weten over onze alarmsystemen? Of wilt u van deze dienst gebruik maken? Neem dan contact op via 085 – 744 1000 of stuur een e-mail naar info@vandulstautomatisering.nl. U kunt voor extra informatie ook terecht op ons blog waar u ons laatste nieuws kunt vinden!

 

Neem direct contact met ons op

Steging Dakbedekkingen.

Wij worden door klanten beoordeeld met een 9.3 van 10 gebaseerd op 253 reviews. reviews.