Inbraakbeveiliging voor uw woning of bedrijfspand

Helaas neemt het aantal inbraken in Nederland nog steeds toe. Methodes veranderen snel, zodat nieuwe technieken ook steeds weer worden omzeild. Het is daarom belangrijk om uw inbraakbeveiliging goed op orde te hebben en om deze bovendien up-to-date te houden!

Dieven weten vaak precies welke panden zijn voorzien van beveiliging tegen inbraak. Inbraken vinden daarom dan ook vaak plaats bij panden en woningen die niet zijn voorzien van (goede) beveiliging. Het hebben van een goede beveiliging is vaak al voldoende om dieven af te schrikken.

Neem-direct-contact-op

De voordelen van inbraakbeveiliging

Naast de schrik, de schade en de vermissing van kostbare bezittingen brengt een inbraak een hoe gedoe met zich mee. Het ergste is wellicht nog wel uw aangetaste gevoel van veiligheid en vertrouwen. Met de juiste inbraakbeveiliging bent u beter beschermd en dit geeft vanzelfsprekend een gevoel van vertrouwen.

Een goed alarmsysteem waarschuwt bij inbraak én brand. Wanneer er sprake is van brand of inbraak zal het alarm direct afgaan. Het systeem kan vaak ook worden aangesloten op een meldkamer.

Beveiliging tegen inbraak heeft vaak ook een preventieve werking. Dieven zien dat u een alarmsysteem heeft en zullen er niet eens aan denken om bij u in te breken! Proberen zij dit wel dan weet de omgeving binnen de kortste keren dat er wordt ingebroken. Dit is een te groot risico voor kwaadwilligen.

Of u nu thuis bent, op uw werk of op vakantie: met de juiste beveiliging voorkomt u diefstal, schade en vandalisme. Een alarmsysteem waakt over uw veiligheid. Dag en nacht en alle dagen in het jaar.


Welke vorm van inbraakbeveiliging wordt geadviseerd?

Er zijn ontzettend veel verschillende vormen van inbraakbeveiliging op de markt. Van Dulst Automatisering kiest ervoor om te werken met Jablotron.

Jablotron is een merk binnen de markt van beveiligingssystemen. Dit merk onderscheidt zich door het bedieningsgemak en de uitstraling. Zo kunt u standaard gratis gebruik maken van een app voor smartphone of tablet waarmee u het systeem kunt bedienen.


Inbraakbeveiliging: hoe werkt het?

Wanneer u gebruik wilt maken van de diensten van Van Dulst Automatisering om uw pand te beveiligen, dan neemt u bij ons een compleet draadloos alarmsysteem bij ons af.

Een systeem voor inbraakbeveiliging bestaat uit een aantal elementen. Zo is er de centrale, de bewegingsmelders, rookmelders en eventuele andere modules. Het complete systeem wordt door ons gemonteerd.

Binnen de centrale worden er twee nummers ingesteld. Wanneer u via het primaire nummer bij een alarm niet bereikbaar bent, zal het secundaire nummer worden gecontacteerd. Zo wordt er altijd iemand gewaarschuwd.


Alles op het gebied van inbraakbeveiliging

Van Dulst Automatisering kan ieder pand voorzien van de juiste inbraakbeveiliging. Welke vorm van beveiliging voor u geschikt is, is onder andere afhankelijk van het soort pand. Gaat het om een vakantiehuis, uw woning of om uw bedrijfspand? Iedere situatie is anders en iedere situatie behoeft een andere vorm van beveiliging tegen inbraak.

Wij bieden daarom verschillende oplossingen aan die u bovendien kunt uitbreiden naar uw wensen. Zo kunt u uw inbraakbeveiliging gemakkelijk uitbreiden met modules als:

  • Bewegingsmelders;
  • Rookmelders;
  • Flitslichten;
  • Terreinbeveiligingsmelders;
  • Waterlekkagemelders;

Inbraakbeveiliging met Jablotron

alarm-systeem-drimmelen-alarm-app-300x229


Van Dulst Automatisering maakt exclusief gebruik van de systemen van Jablotron. Met de Jablotron 100 app en de website is het mogelijk om vanaf uw computer, smartphone of tablet uw draadloze alarmsysteem te bedienen. Zo kunt u precies zien wanneer inbraakbeveiliging in- of uitgeschakeld is en in welke ruimte er een melding heeft plaatsgevonden.


Mooi en compact

alarm-systeem-drimmelen-modules


Door het mooie, compacte design van de Jablotron draadloze alarmsystemen is het systeem geen doorn in het oog.
Met Jablotron inbraakbeveiliging bent u met een draadloos alarmsysteem niet alleen beschermd tegen diefstal, maar ontvangt u ook een melding in het geval van brand, wateroverlast of gaslekkage.


Home automation

Draadloos-alarm-systeem-multi-logo


Zelfs volledige Home Automation is mogelijk! Bedien uw verwarming op afstand of open de garagedeur wanneer u aan komt rijden. Maak optimaal gebruik van deze toptechnologie!


Het monteren van inbraakbeveiliging

Draadloos-alarm-systeem-montage-logo

Wanneer u kiest voor inbraakbeveiliging via Van Dulst Automatisering dan zullen wij ook zorg dragen voor de montage van de systemen. Omdat het gekozen beveiligingssysteem draadloos is zal de montage binnen enkele uren uitgevoerd zijn.

Al onze monteurs zijn volledig gecertificeerd, ook voor het gebruik van Jablotron apparatuur. De monteurs zullen u uitgebreid de voordelen en het bedieningsgemak laten zien.


Vragen over onze inbraakbeveiliging service?

Wilt u meer weten over onze service op het gebied van inbraakbeveiliging of wilt u van deze dienst gebruik maken? Neem dan contact op via 085 744 1000 of stuur een e-mail naar [email protected].

Neem-direct-contact-op